Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Hajde budite posteni i priznajte u kolikoj vam je meri bitno da muziku koju slusate izvodi dobar frajer ili zgodna cica, jer mi se nekako cini da dooobar deo ovog foruma nekako uvek pikira na look, dok je muzika vise... ooonako, u propratnoj ulozi popunjavanja tisine dok se vrcka guzom :neznam:
Korisnikov avatar
By colorado
zbog muzike. Ali mnogo vse vise nalozim na neciju muziku ako mi se izvodjac svidi i kao osoba i tada sam u stanju da ih pratim na turneji. Sto, naravno, nema veze s fizickim izgledom.

Jos da naglasim da sam peder, i da ne slusam ni jednog muskog izvodjaca osim grupu The Cure. To valjda dovoljno govori.
Korisnikov avatar
By Delete
Ma bitna mi je muzika, nekad se zaprepastim kada saznam da pesmu koju obozavam peva neka osoba/grupa za kojku nikad ne bih pretpostavila da izvodi tu pesmu. Muziku slusam iskljucivo zbog muzike, kvliteta, onoga sto mom sluhu odgovara, a izvodjac je manje-vise nebitan.:tamoamo:
Korisnikov avatar
By jukie
U nekim slu?ajevima volim spot a kada ?ujem samu muziku, bez vizuelnog dela, onda mi fali najve?i deo ugoðaja... a to su spotovi tipa onog od Gorillaz kada se voze kolima pa iska?u monsteri, ili recimo Californication (oduševim se svaki put kada puca i ubija sve na šta naiðe, dok se ne pojavi grizli, koga jednostavno eskivira bežanjem - to je dvostruko :rock: pre svega od grizlija ne možeš da pobegneš tr?anjem pa na taj na?in pokazuje koliko je neustrašiv, a sa druge strane ne puca na njega tj ugroženu vrstu i tako pokazuje još jednu, "zelenu" stranu kalifornijskog na?ina razmišljanja, tj ni u ?upavoj situaciji ne povreðuje divlje životinje)
Korisnikov avatar
By m..
Za vecinu muzike koju slusam nemam ideju kako izgledaju likovi koji je izvode, cesto ne znam ni njihova imena, a o pojedinostima iz zivota da ni ne pricam. Otprilike zam da je Mira Calix zena od jednog iz Autechre i to je to i da cica iz Le Tigre opushteno ima brkove. Ako muziku slusam gajbi, samo muzika mi je bitna, ako odem na koncert bitno mi je kako bend zvuci uzivo i kakvi su entertaineri, ako se o necijem dj setu radi, bitan mi je izbor muzike, ostalim nek se bavi neko ko ima vremena. Upravo slusam Boards of Canada i iskreno nemam ideju koliko clanova imaju, odakle su i tako to, pre mi je bitno da imam sve albume i uzivam...
By superfly
izgled je pobogu apsolutno nebitan! omiljena mi pevaljka tracey thorn (everything but the girl) izgleda kako izgleda, sto mi uopste ne smeta da je simply obozavam...
Korisnikov avatar
By shumadinac
Dobro pitanje, jer današnji klinci (uglavnom klinceze) toliko sline na neke peva?e, da ?e da dehidriraju, gde iz potpuno zaslepi izgled.
Meni je prvenstveno bitna specifi?nost glasa i dobra muzika, a ako je ta osoba još i šarmantna, još bolje...za nju.
Naprimer, ja do skoro nisam voleo Coldplay jer su mi bili toliko odbojni, da kad god sam ih video na TVu prabacio sam program, ali njihova muzika je pobedila, pa ih tako danas rado slušam :tehno:
Korisnikov avatar
By IriS
ja sam dete debil i nikad ne znam ko šta peva... tak da je ipak mjuza bitnija od izvodja?a. Ima nekoliko izvodja?a koje baš preferiram, ali ako imaju neke pesme koje mi se ne svidjaju, njih rado preska?em :lizalica:
By Gost
Originally posted by m..
Za vecinu muzike koju slusam nemam ideju kako izgledaju likovi koji je izvode, cesto ne znam ni njihova imena, a o pojedinostima iz zivota da ni ne pricam.
Isto. Osim ako ne razvijem fanati?no obožavanje lika & dela, onda umem da bunarim i pamtim najstrašnije trivia detalje. Al, mislim, obožavanje lika ne bidne baš obožavanje dupeta, i to. Mada su mi svi za kojima sam psihotisala bili I lepi.
U stvari, komš, otkud ti ideja da ljudi nešto slušaju zato što neko dobro izgleda?! Misssssim, s obzirom da nismo na nekom "under 18" forumu, an' all that.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
slažem se sa tobom ako pri?aš o raznim ultra komercijalnim pravcima. tu zapravo i ne slušaš muziku, ve? gledaš spotove i ostalo. otuda i današnji MTV. :trep:

ja muziku slušam prvenstveno zbog tekstova, oni me najviše kupe. onda doðe sve ostalo...
Korisnikov avatar
By ogi_ns
iskreno:
kod nekih volim jedno kod nekih drugo, a kod mnogih ni jedno ni drugo!

moguce je sasvim da kod manje kvalitetne mjuze zavolim istu zbog sjajnog izgleda izvodjaca/ice,
kao sto je i moguce da zavolim odbojnog izvodjaca jer ima preteranu pesmu...

sve u svemu:
sve je moguce sem nemoguceg!!

:teletabisi:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by krepa?
Originally posted by m..
Za vecinu muzike koju slusam nemam ideju kako izgledaju likovi koji je izvode, cesto ne znam ni njihova imena, a o pojedinostima iz zivota da ni ne pricam.
Isto. Osim ako ne razvijem fanati?no obožavanje lika & dela, onda umem da bunarim i pamtim najstrašnije trivia detalje. Al, mislim, obožavanje lika ne bidne baš obožavanje dupeta, i to. Mada su mi svi za kojima sam psihotisala bili I lepi.
U stvari, komš, otkud ti ideja da ljudi nešto slušaju zato što neko dobro izgleda?! Misssssim, s obzirom da nismo na nekom "under 18" forumu, an' all that.
To fantasticno stovanje se kod mene svodi na Aphex Twina, dakle svesna sam da isti poseduje tenk, te ga vozi po livadi..QQ:elvis:
By жњ
Originally posted by m..

To fantasticno stovanje se kod mene svodi na Aphex Twina, dakle svesna sam da isti poseduje tenk, te ga vozi po livadi..QQ:elvis:

:shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

lele, sad ga volem jos vise :dude:

ps- ne volim "nasminkane" izvodjace.. volim da se totalno predaju muzici koju izvode i da su razuzdani i opusteni u svom izvodjenju! ua pozercine! mrzim evroviziju i pola topica sa ovog podforuma!

nja! :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By m..
Slika
Najveca slika tenka koju sam nasla na netu, da ne kopam po backup diskovima...LOL
Korisnikov avatar
By Kupper
Logicno zbog muzike koju izvodi izvodjac kog volim:topla voda:. Ali ima nesto u vezi sa Coldplay-em i Nine Inch Nails-ima pa mi se sve svidja, makar cutali.
Korisnikov avatar
By Creative
Pa sad, pitanje je vezano za City Records i Grand muziku . Za one koji slusaju R`n`R pitanje je besmisleno.
Ociti primer su Stones-i.
Korisnikov avatar
By m..
Sta pa fali Micku Jaggeru, ajd ti skaci toliko kad budes bio deda :lol:
Korisnikov avatar
By m..
E, da imam taj respekat za Marilyn Mansona, covek redovno govori krajnje suvisle stvari.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by m..
E, da imam taj respekat za Marilyn Mansona, covek redovno govori krajnje suvisle stvari.
mene je on odusevio u dokumentarcu Michael Moore-a " Bowling for Columbine "
a zarazna mu je pesma This Is The New Shit
Korisnikov avatar
By Creative
Originally posted by m..
Sta pa fali Micku Jaggeru, ajd ti skaci toliko kad budes bio deda :lol:

Baby, Mick nije bio lep ni kada je bio beba.A tek ostali clanovi, blam zivi.
Korisnikov avatar
By Hybrid
Zbog muzike, teksta...
Korisnikov avatar
By EYA
volim mjuziku zbog dobrog sexa :yes: :sluske: :cheer: :smug:
Korisnikov avatar
By m..
Sad mi je jasno sto ti ukus stremi ka 4-4 beatovima..QQ
Korisnikov avatar
By bigirl
Zbog muzike, naravno. Pola ovih mojih british bendova u životu ne videh (na tv-u...). Mada, neku pesmu zavolim jako zbog re?i, pre nego muzike...
By just!N
Originally posted by bigirl
Zbog muzike, naravno. Pola ovih mojih british bendova u životu ne videh (na tv-u...). Mada, neku pesmu zavolim jako zbog re?i, pre nego muzike...
Isti slucaj i kod mene... :obraz: :dance:
Korisnikov avatar
By Rei
Pa zbog muzike izvodjacha :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!