Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Zenskice i metal

Within Tempation
4
13%
Nightwish
19
61%
Lacuna Coil
6
19%
Leaves' Eyes
Nema glasova
0%
Epica
1
3%
Epica
1
3%
Korisnikov avatar
By Oziris
Dakle, da vas cujem (vidim): Za koga i zasto?

P.S. Prilikom ove ankete sam ipak navela Nightwish, iako Tarja vise nije clan.
Korisnikov avatar
By bigirl
Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation

:leviathan: :leviathan: :leviathan: :leviathan: :leviathan: :leviathan:
Korisnikov avatar
By avalon
Ne mogu da se odlucim izmedju Within Tempation i Nightwish...Teskoooooo... Ne mogu da glasam.... Stvarno volim obe grupe podjednako.
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by avalon
Ne mogu da se odlucim izmedju Within Tempation i Nightwish...Teskoooooo... Ne mogu da glasam.... Stvarno volim obe grupe podjednako.
Eto, meni za ljubav glasaj za Tarju Nightwish :kiss:
Korisnikov avatar
By Zoe
Je l` neko ovde slusao Y. Malmsteen-a?
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Oziris
Eto, meni za ljubav glasaj za Tarju Nightwish :kiss:

:cigareta: Uh...navatavas me na emocije :obraz: Ali Within Temptation su obradili "Running up that Hill" od moje omiljene pevacice Kate Bush :D
Korisnikov avatar
By Oziris

:cigareta: Uh...navatavas me na emocije :obraz: Ali Within Temptation su obradili "Running up that Hill" od moje omiljene pevacice Kate Bush :D
Ali Nightwish je obradio jednu od meni omiljenih numera "Fantom of the opera" :D A btw, sta ima lose u tome sto te navatavam na emocije... Pa valjda cilj ne bira sredstva... A znas da te mnoooogo vojim :kiss:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by bigirl
Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation Within Temptation

:leviathan: :leviathan: :leviathan: :leviathan: :leviathan: :leviathan:
definitivno, Sharon Den Adel je fenomenalna:rock:

btw, ima li neko The Silent Force Tour i spot Angels ali dobrog kvaliteta?

:icequeen: 4ever
By just!N
Slazem se bigirl & colonia_boy! ;) :rock: :rock: Within Temptation i Nightwish su zakon! :rock: ;)

ps. za spotove moram pogledati jer mislim da ima moja drugarica ali ne verujem da su dobrog kvaliteta....provericu!
Korisnikov avatar
By Skyen
niko :P

ta me muzika odavno vise ne privlaci, ja sam dete starog kova, kada su vladali Mejdensi, Metalika, Megadet, Sepultura, Antraks i ostali. A onda se sve promenilo. Sada vise nikog ne znam, osim Najtvisha koji mi se bas nesto puno ni ne svidja, sori komsinka :P
Korisnikov avatar
By colorado
Isto kao i Skyen.. No, ja ne volim ni stari metal. Mada moram priznati da sam se sa 10 godina lozio na Skid Row. Blam.
Korisnikov avatar
By Damita Jo
Ma meni zenske koje sviraju metal uglavnom veliko sranje.
By ^Divlja^
Tristania.
Ali od ponudjenog Lacuna.... christina je najbolja riba :P
Korisnikov avatar
By Oziris
Kad vec imamo anketu sa 5 njih, onda to moze i ovako da se predstavi:

Within Temptation:
Slika

Nightwish:
Slika

Lacuna Coil:
Slika

Leaves' Eyes:
Slika

Epica:
Slika
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by Skyen
niko :P

ta me muzika odavno vise ne privlaci, ja sam dete starog kova, kada su vladali Mejdensi, Metalika, Megadet, Sepultura, Antraks i ostali. A onda se sve promenilo. Sada vise nikog ne znam, osim Najtvisha koji mi se bas nesto puno ni ne svidja, sori komsinka :P
isto. ja sam pokusala da slusam te bendove,ali brzo me smore. stari dobri metal kao sto rece skyen je umro. sada se "drogiram" sa nine inch nail, tool, a perfect circle, rammstein...
offtopic : negde sam procitala da max i igor planiraju da sviraju opet zajedno, to bi bilo super :trampolina:
By Ulix
Nightwish. Tarja peva najbolje od ponudjenih.
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Ulix
Nightwish. Tarja peva najbolje od ponudjenih.
:hail: :hail: :hail: :hail:

Inace, prijatno me je iznenadia ova mezzo-sopran klinkica iz Epica-e. Nije uopste losa. To, naravno, ne znaci da menjam svog favorita. :)
Korisnikov avatar
By Oziris
Mala digresija od teme: Uopste mi nije jasno kako su mogli da puste trac da su Tarja i Sharon otpevale Our farewell... Misliiiiim, Tarja ima unique voice :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
gde si to nasla. neka nova verzija ili...

koliko znam WT su zavrsili muziku za igru Cronicles Of Spellborn i sada rade pesme za novi album.
Korisnikov avatar
By Oziris
Pa "Our farewell" je duet, ne znam koliko je tacno stara pesma, ali na netu sam nasla silne neke komentare da je Tarja otpevaa u duetu, i skinem video nastup i vidim ribu koja veze nema sa Tarjom... Mislim, imaju slicnu boju glasa, ali ne toliko slicnu da bi se tek tako pomesala.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Our Farewell je izasao na albumu Mother Earth ( release date u Holandiji 2001 ili 2002 ). tek sada sam primetio prateci vokal na kraju pesme.
Korisnikov avatar
By Oziris
Hmmm... mislim da postoji jos jedna verzija te pesme... Ja imam live nastup WT gde Sharon peva Our farewell u duetu sa nekom operskom pevacicom...
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Originally posted by Zoe
Je l` neko ovde slusao Y. Malmsteen-a?
Najjaci gitarista svih vremena a sto pitas??:trampolina:
Korisnikov avatar
By petra
Otep :bale: :andjelak:

Slika

Goth devojke su previse fem za moj ukus!

Od gore ponudjenih - Lacuna :up: , ali samo sto se tice muzike.
Korisnikov avatar
By Das Ich
uh OTEP :D kao i riba iz Arch Enemy, ne znam kako se zove, ali... :bale:
generalno mnogo su mi zanimljivije takve devojke nego ove pobrojane fensi kvazi-goticharke, sorry...
ali ako je o kvalitetu muzike rech, definitivno glasam za Nightwish :)
Korisnikov avatar
By petra
Originally posted by Das Ich
generalno mnogo su mi zanimljivije takve devojke nego ove pobrojane fensi kvazi-goticharke, sorry...
:up: :panker:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!