Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
^ meni je ona fantastična za balade, i nek to peva, ja ću je sigurno slušati jer volim balade. nego mi sinoć bi neka tuga kad sam je gledala, dobro je otpevala, ali kao da sam slušala mjuzu na radiu, a ovde je ipak važno sve videti a i čuti.

definitivno mi je Sara favorit. iako ima specifičan glas, mnogo lepo peva, a harizmatična je do besvesti. baš je za ovakav tip šou-a. :D

a sa Heraldom se slažem, Mirna je odvalila pesmu Zorice Brunclik. naježila sam se dok sam je slušala.
Korisnikov avatar
By Herald
Sara ima ono sto ne volim da cujem, knedlu sa sljivama u grlu.
Korisnikov avatar
By IriS
ali i sa knedlom sa šljivama u grlu, ona ne falšira i plus ima harizmu :D

i ubedljivo je najlepša od svih učesnika zajedno :hvala:
Korisnikov avatar
By Herald
Da, odlicna je na sceni i lepo joj izgleda lice, zubi i oci. A da li falsira, ne secam se :D A sto se vade na monitoring, sram ih bilo. Anu Bekutu je bilo greota slusati, a mozda ona stvarno nema toliki kapacitet koliki su mislili da ima.
Korisnikov avatar
By IriS
e, ali kad je izvadila slušalicu, pevala je bolje...tako da je moguće da joj je to zaista smetalo.
meni malo bilo žao, jer volim tu pesmu.
Korisnikov avatar
By Herald
Yanimljivo je sto je bilo ispada. Nek se malo blamiraju da se ocelice. :)
Korisnikov avatar
By V25
Šta je sa očima Aleksandre Radović?
Korisnikov avatar
By Hys.
E jel sad znaju sta im je nagrada? posto u prosloj sezoni dobi onaj decko sipak, il se varam?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Nevena ima tako unjkav glas da mi je mučno da je slušam uprkos tome što peva bez greške. Saška, Mirna i Sara su mi favoriti, Sneža je bila kul u početku, ali iz emisije u emisiju sve mi je nešto bljuc. Nadam se da sledeći leti Zoran, sav mi je nekako ljigav i grozan, a drago mi je i da je Planka izleteo, svaki put kad se nasmeje plašio sam se da mu ne izleti druga čeljust iz usta kao Alienu.
Korisnikov avatar
By Herald
Sara i nevena su izgradile neku supljinu u grlu pa znaju da naprave neprijatne specijalne efekte kao Topalko. Kod sare toga skoro da nije bilo ovog puta. Odlicna je bila.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Da li se to meni samo cini... ali tim tonskih tehnicara treba smesta otpustiti!
Glas (Srbije) svim takmicarima zvuci poput nekog eha iz drugog, treceg plana. Steta.

U epizodi sa "duelima" i onoj posle nje je sa tonom sve bilo relativno ok, ali nakon toga sve gore i nisu se vise popravili.
Korisnikov avatar
By Mars
ja hteo da cujem neku kandidatkinju koja je pevala Cohena, ali nisam mogo da nadjem na YT
Korisnikov avatar
By ultraviolet
prvi pras srbije.

Slika

ove godine su žene prejake <3 dečaci bezlični i :zeva:

usput, nije mi jasno kako ne mogu nekakav bend da dovedu, engo se blamiraju sa onim midi matricama iz godine u godinu, neka pocrkaju zaista.
Korisnikov avatar
By Mars
Dajte taj moUmenat kad je Jeleni Jakovljević ispala sisa.

(ne zbog sise, nego da vidim kako je to souprogramski odradjeno)
Korisnikov avatar
By castor
Ali ziri... Aleksandra ce se naravno sloziti sa Vladom, da uopste ne koriste glisando pri prelasku falseta u pun glas, taj vvibrato je bio malo siri nego sto treba, intonativno je sve to korektno, ali eto nedostaje malo te neke emocije bla bla bla lupetam. I naravno, Aleksandra se najezila.
Korisnikov avatar
By antibiotic
^lol

pobedice nevena
najverovatnije
jadna devojka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!