Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by *deni*Trebalo bi uzeti jednu motku. Jednu veliku motku. Ja ovo neću gledati.
''
Originally posted by MarsDa.
Pesme A. Kovač imaju tu osobinu da mi se meteorskom brzinom smuče.
Originally posted by MahoneyMa, nemoj, molim te. Te Evrovizije su najveće burze droge koje se mogu zamisliti.
Aman, ljudi (*deni*) nije nikakva droga u pitanju!
![]()
Originally posted by MahoneySve bi to bilo lepo... Da to moze tako, ali pravila nalazu da pesma ne sme biti:
Ja bih (da sam ja netko) to ovako:
Izabere se (u svakoj zemlji) 10-tak NAAAAJVEĆIH hitova u prošlih 12 meseci, a onda publika porukama izabere onaj NAJUBITAČNIJI i onda ta pesma ide i predstavlja svoju zemlju - jer je, je li, najslušanija i najvoljenija.
![]()
Originally posted by Zen
Originally posted by MahoneySve bi to bilo lepo... Da to moze tako, ali pravila nalazu da pesma ne sme biti:
Aman, ljudi (*deni*) nije nikakva droga u pitanju!
![]()
Svaka zemlja ima pravo da predstavnika za ESC bira po svom sistemu.
Bosna je prva uvela ovaj sistem - MI (televizijski moćnici) biramo KO ide, a vi šaljete sms.
Hrvatska se godinama, nakon niza neuspeha (a 90-tih je večito bila među prvih 10) muči kako da izabere onoga ko će im vratiti sjaj jedne Doris Dragović, Danijela, Danijele, Tajči ili Rive.
![]()
Neke zemlje se, pak, spremaju kao da idu u krstaški pohod, cela nacija se uznemiri i izbudi, a neke šalju ćurane i ostalu živinu.
![]()
Izabere se (u svakoj zemlji) 10-tak NAAAAJVEĆIH hitova u prošlih 12 meseci, a onda publika porukama izabere onaj NAJUBITAČNIJI i onda ta pesma ide i predstavlja svoju zemlju - jer je, je li, najslušanija i najvoljenija.
![]()
Tada bismo imali 20 i nešto superhitova i ne bi bilo ćurki, ukrajinskih horor gutačica vatre ili, kako *deni* reče - Vendi, da se sprdamo.
![]()
A) duza od 3 minuta
B) nikad pre izvodjena![]()
Originally posted by MahoneyNe valjda. Prvo ne bi bilo fer jer neki mozda imaju internacionalne hitove koji su svi culi po sto puta... onda ostali ne bi imali puno sansi u startu.
![]()
Tada bismo imali 20 i nešto superhitova i ne bi bilo ćurki, ukrajinskih horor gutačica vatre ili, kako *deni* reče - Vendi, da se sprdamo.
![]()
Originally posted by MarsNe, ne, Bebica je imala 1. poen.
I još osvoji JEDAN poen (za razliku od Bebi koja je imala nulu...)
Edit: Ups. Greška. Imala je jedan poen.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!