Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By nsBeckie
veoma uzivam u klasicnoj - ozbiljnoj - muzici, bilo da su u pitanju cisto instrumentalne kompozicije, ili i uz vokale, opere, horsko pevanje, itd... ne mogu izdvojiti ni jedan period ili kompozitora kao najomiljenije, slicno kao sto ne umem bas da izdvojim omiljeni roman ili pisca... a to je zato sto volim razlicite stilove...

sto se tice muzike, nisam muzicki obrazovana, ali uzivam posebno u klasicnoj muzici, jer je osecam iznutra... ponekad mi se nesto ne dopadne, ali to moze i da zavisi od mog unutrasnjeg raspolozenja... kada sam opustena, skoro sve sto su forumasi navodili kao svoje omiljene kompozicije ili kompozitore moze da me dotakne i odusevi... ako sam nervozna, neke preterano snazne ili brze stvari umeju samo dodatno da me iritiraju... ali sve u svemu, veliki sam ljubitelj klasike i takodje smatram da je to Muzika sa velikim M... dok sve ovo ostalo, iako moze da mi se svidja, pa da me i dotakne, ipak nekako nije to to... :) klasicnu muziku jednostavno osecam kako vibrira u meni, i potpuno se sva udubim u to... ovo ostalo ipak ne izaziva bas takav efekat... u tome je razlika - subjektivna razlika mozda, ali mislim da nisam jedina koja to tako dozivljava...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Volim klasiku, uglavnom solo klavir ili duet, ili neki gudacki kvartet. Sve ostalo mi zvuci prenatrpano.

Najvise volim Chopen-a, i taj period, romantizam.

Ovih dana mi je ovo u glavi:
''
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Simor

Branka Parlić u novosadskoj sinagogi. :klavir:

"Metamorfoza" Filipa Glasa
uh, ovo je jako dobro! imam taj CD i rado ga slušam, jako dobar izbor Glass-ovih kompozicija. žao mi je što je nisam čuo uživo. :(

u poslednje vreme jako često slušam Mozartov i Verdijev Requiem i ne mogu da se odlučim koji je bolji. :love: :hyper:
Korisnikov avatar
By clldl
http://www.youtube.com/watch?v=OXWjayXSzcE

Predivno...
Eh, zašto se savremena klasična ne izvodi češće u Srbiji...
Ne vidim razlog zašto ne bi mogao da u programu posle Malera ide Penderecki, posle Bramsa Lutoslavski, pre Baha Šnitke, a između Čajkovskog i Mocarta Ligeti...
Korisnikov avatar
By idomeneo
Istaknuti dubrovački kompozitor i političar, Luka Sorkočević (1734 - 1789), ambasador na carskom dvoru u Beču. Usled teške bolesti izvršio je samoubistvo u 55-toj godini, bacivši se sa trećeg sprata svoje palate u Dubrovniku.

Jedna od njegovih reprezentativnih rokoko simfonija, prvi stav.. :)

''
Korisnikov avatar
By Mozart
Klasiku volim ,ona me smiruje ,opusta .Od kompozitora volim Mocarta ,Bramsa ,Vivaldija ,trenutno slusam Andre Rieu - Shostakovich' Second Waltz
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!