Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
Idi:perezube:

'Lacni Franc' mi, u ovom trenutku, mnogo vise pase.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Dinozavri koji žive na slavi ispred 20 godina.
Korisnikov avatar
By colorado
Isao bih da ih vidim cisto zato sto nikad nisam. Ali, nema se para i MORA da se uci....
Korisnikov avatar
By ogi_ns
karta je SAMO 870 din (cudno mi da je tako malo, a za Tiesta je 1500!)
Ide li iko?
I kada je koncertt???
na flajeru pise 10.12 a na bilet servisovom sajtu da je 14??
By Ulix
:roll: Divno. Samo nam je jos on falio. Kad sam bio mali, plasio me je. Zbog njega nosim traume iz detinjstva.
Korisnikov avatar
By Phoenix
Ja hocu da idem, ali nemam kintu. Neko mi rece da je ulaz 1000 i nesto. Izgleda da cu morati da prespavam to vece. Pih!!!
:vudu:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
bilo je savrseno!!!
ne mogu da verujem da niko nije bio... al vas propust...
cya
By SHY
LAIBACH je stvarno vec decenijama ODLICAN!!!

:jelka:
By Gost
Hihi... Ja dobila dž karte... hihi... :evil:

(oprostite, došlo mi da nekoga nasikiram :shameonme: )
Korisnikov avatar
By Phoenix
Originally posted by krepa?
Hihi... Ja dobila dž karte... hihi... :evil:

(oprostite, došlo mi da nekoga nasikiram :shameonme: )
:vatrica: :oklagija:

Salim se... :friends:
By SHY
ajde ko je bio neka napise utiske?!

Slika
By Gost
Ako sam dobro razumeo, Boy George se za novaka pojavljuje kao DJ. ?ini mi se da sam ovo pro?itao u Blicu, bilo je jako rano, pa ne bih isklju?io mogu?nost da sam bunovan sve pogrešno skontao.

Kako god bilo, ne idem.
Korisnikov avatar
By Loni
A-a.

Do?i ?e za srpsku novu godinu u jedno elitno pozorište,
ali ?e priliku da ga vide imati samo pripadnici džet seta
sa specijalnim propusnicama.

Ina?e, on ne?e pevati stare hitove tipa ,,Kameleon'' i sli?no jer se godinama unazad bavi samo di džeisanjem.
By Gost
Laibach je bio sjajan, zvu?ali su savršeno, naiðe li Apokalipsa, predlažem ih za soundtrack iste. :hail2:
To je sve što mogu re?i o njima, a sad malo kuknjave.
Gužva neizdrživa, patila sam što nisam visoka bar 190, jerbo bih možda u tom slu?aju i uspela da ih vidim ljudski. Ono malo što su provirivali u moje vidno polje, bili su impressive as ever, uz poja?anje ona dva ?uda od ðevojaka, od kojih bi jednoj (onoj Heidi-type) rado bila slave for life (ako ovo ?ita, nek se javi :trep: ). Kontam da je scena (i oni na njoj) izgledala odli?no, sa sve onim halucinacijama u pozadini i mlogo dobrim svetli?ima, ali stvarno je nisam pošteno videla iz kukavnog poslednjeg reda, :rida: naro?ito s obzirom na to da bejah strateški opkoljena Ujedinjenim Dvometrašima. Pa onda oni likovi što vazda NEKUD IDU za vreme koncerta, pomeraju?i pri tom 150 ljudi u odlasku i dolasku, what's the thing with them? Mislim da su me onoliko izgurali još jedino na protestnim okupljanjima na Trgu i sl.
Smrtnu kaznu uvesti za prodavanje ve?eg broja karata nego što je kapacitet prostora. Haug.

Originally posted by Kupper
Hm, po odnosu prema njima mogu da merim brzinu starenja
Heh, ja to merim u srazmeri prema udaljenosti od bine na koncertima (ne Laibacha, no uopšte). Kako idu godine, tako sam sve dalje od bine, a sude?i po prošlome ?etvrtku, došlo je pošljednje vrijeme... :drama:
By жњ
Veliko i skupo ime svetskog DJ-inga:

Pleasures#14 PRESENTS

Slika

PAUL OAKENFOLD

14.01.2006. SKC

karte do 01.01.2006. - 1200
posle 01.01.2006. -1400
na ulazu - 1600

:hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail:

ko ode, provozace se! progressive house sa trancy elementima, cesti nezni vokali, emocije, ehhhh... :radosnice:

JBT konacno dovode prave face! smucile su mi se kojekakvi mishdze, EG-iji, ladide, mirande, marushe i brende! konacno svetska imena!!!
By Mudolog
Upravo preslushah neshto od dotichnog. Citiracu Vendi: laki prdez.
Nit emocija, nit usaglashene melodije... gde nestade onaj divni dens s pochetka devedesetih... La bouche, 2Unlimited i ostalo...:alikako:
By Director
zar trance jos uvek postoji? Bojim se da je i on presao na nove trendove...
By SHY
trance :(
Madjarsku je posetio minimum 5 puta....sladunjavo za moj ukus!
Korisnikov avatar
By EYA
ja ga gotivim, ima dosta skroz kul mixeva i par extra obrada... sve zavisi od raspolozenja u kom sam, al bar jednom nedeljno mi dodje na red za slusanje i opustanje.
electronic-dance, club-dance, house, progressive/dream, trance - svidja mi se sto on to sve kombinuje sa velikom lakocom.
ako budem u prilici, rado cu otici na taj party, posebno zato sto ekipa iz pleasures-a pravi odlicne zurke.

:up:
Korisnikov avatar
By Kittrie
hebote, a sto sve naj KEWL stvari moraju za moj ispit da se desavaju?????
sranje
idem da strebam
Korisnikov avatar
By tessio
Originally posted by GrMi_ZEka
Veliko i skupo ime svetskog DJ-inga:

Pleasures#14 PRESENTS

Slika

PAUL OAKENFOLD

14.01.2006. SKC

karte do 01.01.2006. - 1200
posle 01.01.2006. -1400
na ulazu - 1600

:hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail:

ko ode, provozace se! progressive house sa trancy elementima, cesti nezni vokali, emocije, ehhhh... :radosnice:

JBT konacno dovode prave face! smucile su mi se kojekakvi mishdze, EG-iji, ladide, mirande, marushe i brende! konacno svetska imena!!!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!