Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Slušaj...ovako kako izgleda na drugoj slici...ležeći, kožni kauč...ansambl Mihajla Blama...oko takve jedne žene su u svetu napravili ceo jedan RIJALITI ŠOU. Al ne farma i tako slično, ne. Bomba bre.

Što bi rekli moji drugari u South Park pre neki dan za nju: ima telo kao velika planina pudinga od čokolade!

E takva je i naša Izvorinka.

Inače je išla u srednju školu u mom gradu, a moja baba je LIČNO poznavala ženu kod koje je tih godina mlada Izvorinka privatno stanovala.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mars

MNOGO brzo kačiš slike!!
Duboko se izvinjavam vašoj personi.
Kačim što sam pripremio za ovu turu postavljanja, pa se zbog toga stiče utisak da je prebrzo.
:kiss:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mars
....Inače je išla u srednju školu u mom gradu, a moja baba je LIČNO poznavala ženu kod koje je tih godina mlada Izvorinka privatno stanovala.
:smeh:
Ovo kao početak Izvorinkine romansirane biografije.

"Mlada Izvorinka je bila mnogo dobro dete. Pristojno i poslušno.... "

:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Neka, neka samo ti kači. Nego meni nešto usporio net pa ne postiže sve da prikaže.

''

Na ovo bismo mogli da napravimo sjajnu koreografiju i sjajan video-klip.

:kolo:
Korisnikov avatar
By Mars
Još jedne predivne pesme i fantastične interpretacije...

''
Korisnikov avatar
By *deni*
Tu zaraznu numeru je mlada Izi stavila na ovu ploču.

Slika
Slika

Kako misliš da pravimo spot ?
Ubacimo slike, efekte, podvučemo pesmu i postavimo na youtube ?
:lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kod Izi mi se uvek sve sviđalo, vrcavost, osmeh, numere, a naročito izdašno natapirana kosa i izvučene šiške. To je po meni idealna ženska estradna frizura.

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Ma ne. Nego ono kao ti i tvoja drugarica...što ima onog muža...znaš?

KO JE MLADA IZI?

(edit: neću da izbrišem ovaj svoj biser gore, nek ostane ovako koliki sam tupson!)

Ja mislio neka nova pevljka...
Korisnikov avatar
By *deni*
Aha, misliš živi nastup. Može.
Kako ko je mlada Izi ?
Pa Izvorinka, skraćeno - Izi.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by *deni*

Kod Izi mi se uvek sve sviđalo, vrcavost, osmeh, numere, a naročito izdašno natapirana kosa i izvučene šiške. To je po meni idealna ženska estradna frizura.
Jeste.

Mada moram da ti priznam da sam je ise voleo kad je inspiraciju nalazila u svom podneblju, medju svojim ljudima (samo malo vise sjajkavije i sa sljokicama...)

Nije mi se dopala mnogo kad je ono furala Dinastija fazon...neki kao VAMP Aleksis. Mislim da to jednostavno nije bila ONA.
Korisnikov avatar
By *deni*
A šta ćeš... Dinastija tad bila mega popularna, a koja žena bi odolela da uđe u takav imidž ?
I anonimne žene su u to vreme gledale da liče na omiljenu heroinu iz Dinastije, ili Povratka u Idn, pa kako ne bi Izvorinka, koja je bila u idealnoj prilici da se takva predstavi i preko televizora i na omotu ploče.

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Nije to Dinastija gore. To je Kabare faza i Lajza Mineli.

Deni, izvini ne mogu da ti se potpuno posetim kao inače - imamo incident tamo...Jedna budala proziva neke moje drugarre za godine, neke što imaju žensku pamet, neke što ne pričaju pravilno srpski jezik...i svašta još, moram da idem pa se vidimo.

--Mars Osvetnik Pravdoljubivi
Korisnikov avatar
By *deni*
Kakav incident ? Na Forumu ? Sad ću da uhvatim nit pretragom postova da vidim o čemu je reč.
Bože, pa to ne smem da propustim, ako je štogod sočno i interesantno za čitanje.
:maljkovic:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa onako. I interesantno i nije...

Ima i u kanti, znam da kopaš i tamo (a ja godinama bio slep kod očiju pa nisam znao kakva se blaga tamo kriju!)

Ima malo tamo pa ima posebna tema...mislim do 3. strane da se došlo.
Korisnikov avatar
By *deni*
Evo za sladokusce - Javorka Urošević

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Deni - ko je JADRANKA UROŠEVIĆ, majke ti...

Da je pesma "Jadna ja" autobiografska to mi je jasno.

qq.
Korisnikov avatar
By *deni*
Nije Jadranka, nego Javorka.
Malo je za današnje uslove smešno videti takvo izdanje, ali je očigledno te daleke 1971. godine nekom bilo sasvim milo da kupi i sluša Javorkinu singl ploču sa nosećom numerom " Jadna ja ".
Korisnikov avatar
By Loni
Ali kak osu znali kad izdaju ploče, koja će biti srebrna, koja zlatna, a koja otići u platinaste i dijamanstke?

Moguće je da su prvo stavili svima praznu ploču. Pa kad se taj tiraž od recimo 10 000 primeraka proda, onda izdaju srebrnu. Pa ko proda i tu, onda mu daju zlatnu, pa ko i to proda onda dijamantsku.

Ili su to radili ofrlje. On je Tozovac, sigurno će se prodati u platinastom tiražu...
Korisnikov avatar
By *deni*
Šta ja znam, valjda se nekada kada su se ploče ujednačeno dobro prodavale znalo otprilike koliko će primeraka svoje ploče prodati jedna Zorica Brunclik, pa se na omot odmah stavljala etiketa DIJAMANTSKA i štampalo se odmah 100000, ili 200000 primeraka ploče i kasete.
Korisnikov avatar
By *deni*
A evo i nešto za sve sentimentalne duše*

'':meda:
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!