Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Tužne su mi te scene gde je ne puštaju ni da sama obriše dupe... ponašaju se prema njoj kao prema detetu. Dal' je mutava ili pod težim lekovima, nije mi do kraja jasno.
te price su obicni medijski retardirani naslovi da bi privukli paznju, sada vozi i auto, i telefon je uvek imala, mediji ne znaju kako drugacije da naprave dramu oko nje jer im ocigledno to i dalje prodaje tabloide, sada ima poprilicno normalan, dosadan privatni zivot pa nije zanimljivo.

Slika
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne bih rekao da je samo medijska priča, kada je npr. stalno bila u pratnji Simona pri davanju intervjua za promociju X factora.
Korisnikov avatar
By gossip
iako sam uzbudjen zbog spota...moram priznati da mi se ne svidja kako izgleda u ovim teaser-ima :sigh:

Spot izlazi večeras, pesma je jučer puštena zvanično na radio stanice, i na itunes-u dobro kotira, cak je bila #1 u vise od 10 zemalja, trenutno je u USA na #2, mediabase: Will.i.am & Britney Spears - Scream And Shout: 5.406 što je odlično, pesma je tek jučer zvanično izašla, mada ja will.i.am-a ne volim nikako i dalje,ne svidja mi se njegov rad ali deo od britney mi je super, mozda kad spot izadje pa mi bude bolje.

Slika
Korisnikov avatar
By spliff
you are now now rockin' with will.i.am & britney,bitch

:dance:
Korisnikov avatar
By Dirrty
On me nervira oduvek, njen stajling u spotu mi se ne dopada... ali pesma je zarazno iritantna. Dopada mi se njen glas u refrenu.
Korisnikov avatar
By gossip
meni je okay spot...nije toliko los koliko sam ocekivao da ce biti...ali moglo je sve to mnogo bolje :)
meni je spot nekako cool, zanimljiv, drugaciji, i britney mi jako dobro izgleda, i njen deo pesme mi je stvarno dobar, zarazan....u globalu pesma je hiticna, za partijanje, klubove, podize atmosferu i ulazi brzo u uho :D ali WIll.I.AM...ne volim ga nikako, draze bi mi bio duet sa Demi Lovato ali dobro.

Slika
Slika
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 31
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!