Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
slusao sam je u X factor-u...znaci preslatka je skroz...obozhavam je :love:
“Ima dosta samopouzdanja i to se moglo primetiti na audicijama proteklog vikenda. Iako ponekad zna da bude nemilosrdna prema takmičarima, Britni voli zanimljive i zabavne audicije, i spremna je da podrži nekoga iako se druge sudije možda ne slažu sa njom,” tvrdi ovaj izvor.

To se pokazalo i na slučaju takmičara ovog vikenda, kada se nije složila sa El Ej Ridom oko jednog od takmičara. “Interesantan si i drugačiji. Imaš taj umetnički dojam i to je ono što mi je najinteresantnije kada si ti u pitanju. To tražim ovde,” rekla je Britni jednom od takmičara.

Slika
Slika
Slika
Slika

One female contestant who dressed a little too provocatively for the other judges’ taste, got support from Britney.

"I thought you were sassy, sassy, sassy, and extremely entertaining, and I’ve had so many people judge me through the years for what I wear and I say rock it.”

Blackout JE UŠAO U ROCK & ROLL DVORANU SLAVNIH (albumi koji imaju veliki uticaj na muziku )
Blackout can now be accessed in The Rock & Roll Hall of Fame's music library and archives by music fans and even cited by scholars for academic work. The archives were created to be the “most comprehensive repository of materials relating to the history of rock and roll,” which is a big honor for Spears to be added to this extraordinary collection.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393067#p2393067]maww napisao:[/url]“Ima dosta samopouzdanja i to se moglo primetiti na audicijama proteklog vikenda. Iako ponekad zna da bude nemilosrdna prema takmičarima, Britni voli zanimljive i zabavne audicije, i spremna je da podrži nekoga iako se druge sudije možda ne slažu sa njom,” tvrdi ovaj izvor.

To se pokazalo i na slučaju takmičara ovog vikenda, kada se nije složila sa El Ej Ridom oko jednog od takmičara. “Interesantan si i drugačiji. Imaš taj umetnički dojam i to je ono što mi je najinteresantnije kada si ti u pitanju. To tražim ovde,” rekla je Britni jednom od takmičara.

Slika
Slika
Slika
Slika

One female contestant who dressed a little too provocatively for the other judges’ taste, got support from Britney.

"I thought you were sassy, sassy, sassy, and extremely entertaining, and I’ve had so many people judge me through the years for what I wear and I say rock it.”

Blackout JE UŠAO U ROCK & ROLL DVORANU SLAVNIH (albumi koji imaju veliki uticaj na muziku )
Blackout can now be accessed in The Rock & Roll Hall of Fame's music library and archives by music fans and even cited by scholars for academic work. The archives were created to be the “most comprehensive repository of materials relating to the history of rock and roll,” which is a big honor for Spears to be added to this extraordinary collection.

blackout je sjajan album
5/5
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Cowell elaborated on Spears: "She's got amazing instincts, this girl. She could work for a record label. She knows how to spot a star. I'm really, really impressed with her. There was something in the paper about [a conflict] between me and her and Jason. Just to set the record straight, he's one of the nicest guys I ever met. He's good for her, and we have a great working relationship. Don't underestimate this girl. She's smart. She really is smart. She took on this job, she knows what she's doing, and she really wants to do a good job."

Britney to "my heart will go on" auditoneer: "if they ever re-make titanic, you can play the iceberg"
Britney? Šta ja znam... Tipična pop-dance zvezdica, ne slušam njenu muziku, ali mi ni ne smeta. Nit je volem, nit je mrzim. Ali je zato moja sestra zagriženi fan iste, ne d'o bog da pred njom kažeš nešto protiv nje. :D
Korisnikov avatar
By gossip
meni ne smeta ako neko pricha nesto loshe o brit...svako ima pravo na svoje misljenje :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2431392#p2431392]Dark Walker napisao:[/url]Britney? Šta ja znam... Tipična pop-dance zvezdica, ne slušam njenu muziku, ali mi ni ne smeta. Nit je volem, nit je mrzim. Ali je zato moja sestra zagriženi fan iste, ne d'o bog da pred njom kažeš nešto protiv nje. :D

zvezdica?
hmm
moze o njoj svako da misli sha hoce ali ona je jedini zenski izvodjach chijih su 6 albuma debitovali na vrhu top liste
najbolji album je dobachio "samo" do drugog mesta...
Dark Walker napisao:Tipična pop-dance zvezdica
:ozbiljan: Ma ona je pop royalty. 90te alo, najveća zvezda je bila tada.

Ujedno i lirični genije. Duh.

Gimme Gimme more
Gimme more
Gimme gimme more

Gimme Gimme more
Gimme more
Gimme gimme more

Gimme Gimme more
Gimme more
Gimme gimme more

Gimme Gimme more
Gimme more
Gimme gimme more
...

It's Britney bitch.
Korisnikov avatar
By gossip
ne mislim da je lirichni genije...ali da je royality...to definitivno jeste ;)
Britney je pozvala Xtinu da uz kokice gledaju X-Factor, rekla je da ne voli rivalstvo i da je u dobrim odnosima sa christinom.

Surprise! Britney Learns 'Gangnam Style' from Psy!

• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 31
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!