Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By ~ Le Saint X ~
Nigde ne pise da Laurent nece biti saradnik...
Samo da RedOne je producent te pesme
za ostalo se ne zna

mada ne verujem da nece LB biti taj koji ce producirati vecinu
Korisnikov avatar
By Dégénération
Dobro ste pročitali...
Kao i do sada, menadžment MF je vešt i često fanove navodi na pogrešan trag... kako bi ih u poslednjem trenutku iznenadili. Ali ovo je prvi put da informaciju puštaju u minut do 12.
Niko još ne zna o čemu se zapravo ovde radi, jer su do sada forsirali informacije o izlascima novih albuma i po godinu dana unapred, a kako bi se to pročulo i kako bi prodaja albuma bila dobra.
Ovo je verovatno samo single, jer albumi zahtevaju mnogo jači marketing... mada, kada je Mylene u pitanju - sve je moguće i svi se nadamo da će ova pesma najaviti novi album.
Ja verujem da je priča o obradi pesme grupe INXS bila čista budalaština i da su oni u stvari sve vreme pripremali teren za ovu pesmu koja će sigurno biti hit br. 1 (možda čak i širom sveta).
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Ahhhhhhhhhhh, jedva čekam prekosutra... A verujem da će to za hit br. 1 biti sigurno širom sveta ako pesma bude dobra kao i ostale koje je RedOne radio... A i Mylene ne bi snimala svakakve pesme, i očekujem da će biti fantastična pesma...
Korisnikov avatar
By Dégénération
Hmm... da. A da li će Mylene spot za ovu pesmu snimiti možda u Srbiji? To mene kopka... s obzirom da je snimala u Mađarskoj "Desenchantee", u Rumuniji "Fuck Them All" itd.
Bilo bi cool :-)
U svakom slučaju je to bolje nego da Lady GaGa dođe u Beograd na Paradu ponosa (kako su neki jadni žutaći pisali ovih dana). Turneja i sve će se prekinuti kada je Srbija u pitanju... možda i Madonna obustavi snimanje filma pa dođe :-)
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Pojavio se ovaj teaser, koji je verovatno Fake, ali evo poslušajte:

''
Korisnikov avatar
By Dégénération
Jutros je na francuskom radiju NRJ premijerno emitovana najnovija pesma Mylene Farmer "Oui mais... non".
Diskografska kuća Poludor, potvrdila je da će 8. studijski album Mylene Farmer izaći neposredno pred katolički Božić,
a najavljeno je i da će se u toku današnjeg dana pročuti još novih informacija.
Neki misle da će te informacije biti u vezi novog albuma, dok drugi veruju da je reč o novoj turneji?
Do kraja dana ćemo verovatno saznati o čemu je zapravo reč...

''
tekst: Mylene Farmer / muzika: Red One
LINK ZA SKIDANjE PESME, NALAZI SE U INFORMACIJAMA OVOG YOUTUBE SNIMKA.

Koliko je interesovanje izazvala premijera pesme "Oui mais... non" na radiju, govori i činjenica da su ovih dana svi francuski mediji izveštavali o tome.
Pariski večernji list "France soir" sinoć je čak posvetio skoro celu naslovnu stranu Mylene.

Slika
Korisnikov avatar
By Innamoramento
ME LIKE IT!!!
Iako nije nivo pesme na koji sam navikao od Mylene, pesma je catchy i zanimljiva je, i zadovoljan sam...
Ali ovoliko informacija o singlovima i albumu u kratkom periodu mi je zaista čudno, ne mogu da verujem da novi album izlazi za dva, tri meseca...
By ~ Le Saint X ~
Meni se za sada ne svidja pesma...
A taj potez - sve od jednom i na prepad je
:hail:

Vidim na FB
SVI
ALI
SVI LUDE za esmom i tim sto je tako iznenada se pojavila!
By ~ Le Saint X ~
Reci pesme

OUI... MAIS NON
Tout bas, tout dit "Le monde entier dépend de nous"
Destin fragile et monde hostile : on devient fous
Tout bas, tout dit "Mais la vie m'effraie", elle a bon dos
De voir que toi, rien qu'une fois, rend tout plus beau

Regarde-moi, "être au pas" c'est n'être pas
C'est peut-être chic de faire du toc
Tac au tac, c'est l'ère du toc, c'est non.

Bon, c'est peut-être chic, c'est l'ère du toc
Pour l'authentique faudra qu'du stock
Du tac-o-tac changement d'époque
Oh oui, dis-moi

Dis-moi oui mais... non, ne dis plus jamais non
L'amour, le loup est risque
Et plus mon cœur sous X
L'amour, mon loup, ce risque
Dis-moi oui mais... non, Dieu mon Dieu que c'est long
Sans toi mon corps sous X

Quand nuit meurt, allongée sur le dos, l'amour rend tout plus beau
Amour, le loup c'est ton nom

Tout bas, tout dit "Ode à la vie, la mort compose"
La nuit se couche, les yeux rougis, l'aube est morose
Tout bas, tout dit "Si la vie est gaie tout va à l'eau"
Ô bateau ivre, et joie de vivre me fait défaut.

You baby boy...
You baby love...
You baby boy love...
Korisnikov avatar
By Dégénération
Najnovija pesma Mylene Farmer "Oui mais... non" izazvala je najpozitivnije komentare širom sveta.
Spot za ovu pesmu biće objavljen krajem oktobra, dok će singl u digitalnoj verziji biti dostupan već 11. oktobra.
RADIO EDIT PESME "OUI MAIS... NON" (PRESNIMLjENE SA CD-a), MOŽETE PREUZETI NA LINKU:
http://www.innamoramento.net/lintegrale ... dit%5D.mp3

Slika

Kao što smo već saznali, novi album Mylene Farmer trebao bi da se pojavi u prodaji 6. decembra.
Za sada se samo zna da će se na albumu naći više od 10 pesama i da su još neki internacionalni muzičari sarađivali na njemu.
Još uvek nema nikakvih planova u vezi turneje 2011. godine, s obzirom da će početkom sledeće godine Mylene konačno započeti snimanje filma
"L’Ombre des autres", koji će biti rađen po knjizi Nathalie Rheims.
Na kraju, informacije o dva dueta koja je Mylene snimila u toku ovog leta (sa Ben Harper-om i sa Line Renaud-evom),
potvrđeni su, tako da i njih sa nestrpljenjem uskoro očekujemo.
Korisnikov avatar
By Dégénération
Postoji i info da je Red One radio samo ovu pesmu na albumu, dok je ostale radio Laurent Boutonnat.
Međutim, za sada još ništa zvanično nije potvrđeno...
Korisnikov avatar
By Dégénération

Slika

Jedno od najčešćih pitanja koje su fanovi ovih dana postavljali, jeste da li je Laurent Boutonnat komponovao pesme za novi album Mylene Farmer?
Iz proverenih izvora, saopšteno je da se po prvi put Laurent neće pojaviti na albumu u svojstvu kompozitora,
već će biti potpisan kao umetnički direktor, što svakako ne znači da je došao kraj saradnji.

Slika

Novi singl ,,Oui mais... non" izlazi 11. oktobra u digitalnoj verziji, a kako se navodi - remiksi pesme su već napravljeni.
Fotografiju za omot singla radio je kao i do sada Henry Neu.
Na Twitter-u Red One-a, Kylie Minogue je pohvalila pesmu ,,Oui mais... non"...

Slika

Mylene Farmer & Ben Harper, snimili su duet za pesmu ,,Never Tear Us Apart" i još uvek se ne zna datum njenog objavljivanja.
Za sada se samo zna da će se ova verzija pesme naći na albumu koji je posvećen grupi INXS,
a koji će se prodavati na francuskom tržištu, dok je za internacionalno tržište namenjena verzija pesme koju Ben izvodi sam.

''

MYLENE FARMER & BEN HARPER - NEVER TEAR US APART (15 SEC)
Korisnikov avatar
By Dégénération
U petak su francuskim klubovima poslata 2 remiksa pesme "Oui mais... non".
Kako glasine navode, snimljena su 53 remiksa ove pesme, dok su Mylene i Laurent odobrili samo 7 remiksa za objavljivanje.
Kao okvirni datum objavljivanja singla i spota, najavljuje se 28. oktobar.

Slika

Još uvek nije potvrđeno, ali postoji mogućnost da je jednu pesmu za novi album komponovao Jake Shears iz grupe Scissor Sisters.
Korisnikov avatar
By Dzi
zelim celu pesmuuuuu
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!