Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

ABC je postavio clip

BIĆE I EU TURNEJA!
Slika
I’ve learned from her inner circle that she has the opportunity to extend the length of the contract, reportedly $15 million each year, and add shows during the two-year-run. The flexible weekend schedule will allow her to perform European and South American dates, but the only place to see her perform in America will be on the Strip

Meet & Greet paket je već sold out!
Korisnikov avatar
By Timothy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2575068#p2575068]Clockwork Orange napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2574898#p2574898]Timothy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2574363#p2574363]Clockwork Orange napisao:[/url]fazon koji je je poceo sa SHM-Greyhound. isti drop, bass na isti fazon..

E odmah me podsetilo na Greyhound....a onda sam pročitao da je Sebastian Ingrosso producirao pesmu i onda mi je bilo jasno.
Seb? Meni se ucinilo da sam negde procitao da je Otto Knows jedan od producenta.. U svakom slucaju, neki Svedjanin je u pitanju. :superstar:
Otto je Sebastianov pulen tako da da, dođe se na isto.
By abrakaduda
PESMA je HITCINA na prvu

odavno nije imala ovako dobru stvar! SVAKA CAST

YOU BETTA WORK BETCH
Britney je ovog jutra uradila radijski intervju sa Ryan Seacrastom.

U intervjuu su pričali o najavi njenog showa u Las Vegasu, o tome kako joj je pozlilo u helikopteru, kako će izgledati njeni nastupi koji će trajati 2 godine u Planet Hollywoodu, ali su se dotakli i teme novog osmog stuidijskog albuma pop princeze koji izlazi 3. decembra. Pevačica je rekla da je album najpersonalniji njen album do sad i da je stavila sve svoje emocije koje je osećala posle raskida sa Jasonom u njega, i da joj je to dosta pomoglo da preboli raskid.

Verujem da je ovaj album Britneyn ‘Ray of Light.’ Na više načina. Ona je napisala svaku pesmu, u saradnji sa tekstopiscima. Jednu ili dve pesme je napisala ona lično. To je ono što je ona želela. Želela je da album bude veoma ličan. Stoga smo je pustili da kaže šta joj je na umu i u duši.”

Britneyn menadžer Larry Rudolph otkrio je još detalja o osmom albumu i šta fanovi mogu da očekuju od njega.

Rudolph kaže da je Work Bitch sjajan primer pesme koja je na albumu, ali ne definiše album. “Veći deo albuma je veoma kvalitetan. Ima par pesama sa modernim electro dance zvukom, dok su ostale u ‘Ray of Light’ fazonu,” prenosi britney.rs.
Korisnikov avatar
By gossip
pa dobro Brit jeste izjavila da su joj Madonna i Janet Jackson najvece inspiracije tako da me ovo gore ne iznenadjuje a i album radi Orbit koji je radio i na Ray Of Light

kad ce treci decembar :sigh:
mada imam osecaj da ce album nesto ranije da procuri kao sto je bilo i sa WB
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Ukoliko spot ne popravi prodaju singla, koja je drasticno opala u drugoj nedelji, kuzim da cemo ubrzo dobiti i drugi singl. A mogla bi da odradi rmx/duet fazon, pod uslovom da to ne bude neka gnjida tipa Kanye ili Robin Thicke.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Spot mi deluje cool, iako sam se nadao da će i njena pojava u spotu biti podjednako zadovoljavajuća... ali i dalje je polumrtva, pokreti su joj nikakvi.
By abrakaduda
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2577446#p2577446]Heavy Metal Lover napisao:[/url]Ukoliko spot ne popravi prodaju singla, koja je drasticno opala u drugoj nedelji, kuzim da cemo ubrzo dobiti i drugi singl. A mogla bi da odradi rmx/duet fazon, pod uslovom da to ne bude neka gnjida tipa Kanye ili Robin Thicke.

- Azealia Banks je vec tweetnula da radi na remixu Work bitch
- debitovati na #12 Billboarda, i biti na #1 iTunesa u 50 zemalja bez ikakve promocije, VEVo, radijskih ugovora, uzivo nastupa...je uspeh, zar ne?
- Britney je Britney
Korisnikov avatar
By Dirrty
Koliko joj neprirodno stoje skoro svi igrački pokreti, bolno je gledati... nekoliko cool scena, ali daleko od spota koji ovako zarazna pesma zaslužuje. Obična najava za Las Vegas nastupe, bez ikakve sopstvene poente.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 22
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!