Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By deran

ovo je zanimljivo,i na momente fascinantno...

da ne ulazim sad u nekakvu specijalnu analizu njenog života,ali svet zaista žali-možda čak ne toliko što je umrla,nego tako...kako da kažem-jadno?

i stalno imam neku kočnicu,da se nešto ne zalećem,ali narkomanija se vodi kao bolest zavisnosti,pa ti komentari da smo sami odgovorni baš i ne drže vodu...
Korisnikov avatar
By Mars
deran napisao: ovo je zanimljivo,i na momente fascinantno...
OFF: ja sam to gledao u Vegasu, Hotel Bellagio (ima i to na YT).
Imaš osećaj da je ona voda ŽIVA, ko u nekom od onih filmova (Sphere?)

A najjači utisak kad muzika, svetlo, hidraulika - kad sve to na kraju numere utihne i kad voda ponovo postane mirna i ravna.

deran napisao:i stalno imam neku kočnicu,da se nešto ne zalećem,ali narkomanija se vodi kao bolest zavisnosti,pa ti komentari da smo sami odgovorni baš i ne drže vodu...
ON: nek zovu kako hoće i nek klasifikuju kako hoće - ali jesmo sami odgovorni.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Bilo je jedan dan na htvu epizoda Oprah i gostovala je Whitney Houston. That awkward moment kada Whitney ide u detalje objašnjavati kako je motala crack s marihuanom. :lol:
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2355893#p2355893]Mars napisao:[/url]

deran napisao:i stalno imam neku kočnicu,da se nešto ne zalećem,ali narkomanija se vodi kao bolest zavisnosti,pa ti komentari da smo sami odgovorni baš i ne drže vodu...
ON: nek zovu kako hoće i nek klasifikuju kako hoće - ali jesmo sami odgovorni.

ne pada mi na pamet da ovo uzimam kao aksiom-nebrojeno puta se olako sudilo i presuđivalo...

i tako liči na frazu vezanu za pedere-nek zovu kako hoće i nek klasifikuju kako hoće-ali jeste bolest...
Korisnikov avatar
By deran
...i tako stigošmo i do lezbeisanja...:

NAKON smrti Whitney Houston, ne jenjavaju glasine o njezinom životu. Već se otkrilo kako je u tajnosti odgajala dječaka, a sada kruže i glasine prema kojima se pjevačica nije mogla nositi s činjenicom da je lezbijka. Aktivist Peter Tatchell izjavio je za Daily Star da je pjevačica godinama bila u vezi sa svojom asistenticom Robyn Crawford, a brak s Bobbyjem Brownom poslužio joj je kao paravan.

"Najsretnija je bila tijekom 80-ih kad je bila u vezi s Robyn. Bile su zaljubljene i razdragane. Mislim da je uzrok njezinom drogiranju i autodestruktivnom ponašanju njezina nemoć da se nosi sa svojom seksualnošću i nemogućnosti da održi svoju lezbijsku vezu", izjavio je aktivist. Slične priče širili su ljudi bliski pjevačici tijekom njezinog života. O seksualnosti pjevačice posvjedočila je i Bobbyjeva sestra te njezin tjelohranitelj. Bobby Brown dao je to naslutiti u svojoj biografiji, a nekoliko puta to dao naslutiti i u svojim izjavama.

(index)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Bolesti zavisnosti su daleko od jednostavnog područja proučavanja. Nauka još uvek nije blizu potpune spoznaje ljudske ličnosti i njenog uticaja na ponašanje.

Ni početna odluka o upuštanju u ponašanje koje može dovesti do nastanka bolesti zavisnosti, nije nužno (samo) individualna.

Na oko deluje jasno, ali je potpuno druga krajnost.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2356393#p2356393]deran napisao:[/url]

ne pada mi na pamet da ovo uzimam kao aksiom-nebrojeno puta se olako sudilo i presuđivalo...

i tako liči na frazu vezanu za pedere-nek zovu kako hoće i nek klasifikuju kako hoće-ali jeste bolest...
Ti danas bilo šta negativno što može da ti padne na pamet, neka pojava - možeš da opravdaš i objasniš nekom bolešću. Apsolutno sve.

Otišao na izolovano ostrvo i masakrirao gomilu ljudi - bolest.

Uzeo kuče i iseko joj četri šape - bolest, naravno.

Itd.

Za mene je to ZLOČIN i ništa više, prema drugima ili sebi - u slučaju ekspresnog ILI laganog oduzimanja života samom sebi, trujući sopstveno telo a nisi malouman da znaš da to nije dobro. A ti teraš.

A bolesti su mi zapalenje pluća, rak, aritmija, konjuktivitis i slično.
Korisnikov avatar
By deran
...rekoh da mi ne pada na pamet...

i da,navedeni primeri-naravno da su bolest...

i poslednje...i za navedene bolesti smo takođe krivi...
Korisnikov avatar
By Mars
Jeste. Šah mat.

Dete od 5 godina je samo krivo za leukemiju.
Korisnikov avatar
By deran
nešto se nije spominjala leukemija u prethodnom postu...

lepo napisah...
Korisnikov avatar
By Mars
Ajmo kao dva debila, što da ne: spominjao se rak, a leukemija je rak koštane srži.

Pa sad ajde ti.
Korisnikov avatar
By spliff
Mars napisao:ON: nek zovu kako hoće i nek klasifikuju kako hoće - ali jesmo sami odgovorni.
znachi porodica i drushtvo nisu nimalo odgovorni?
samo individua?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako već svako od nas poseduje pravo na život, ili bi makar trebalo, zašto onda ne bi posedovali pravo na samoubistvo? To se ne smatra zločinom u današnje vreme, srećom, pa nema posledica po porodicu preminulog (osim u slučaju poznatih ličnosti, gde mediji ne daju mira dok god je vest zanimljiva).

Ugrožavanja drugih bića, čak i da je posledica bolesti, predstavlja zločin i kao takav treba biti, i jeste kažnjiv odgovarajućom institucionalizacijom (zatvor, ustanova za mentalno obolele i sl.). Do zloupotreba naravno može doći, kao i uvek na ovom nesavršenom svetu, da zločinac pokušava da umanji kaznu pod izgovorom bolesti, ali to ne znači da zbog toga treba uskratiti pomoć onima koji su stvarno bolesni.

Inače mrzim medicinsku terminologiju i etikete koje sa sobom nosi, ali to je već posebna i opširna problematika.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2356518#p2356518]spliff napisao:[/url]
Mars napisao:ON: nek zovu kako hoće i nek klasifikuju kako hoće - ali jesmo sami odgovorni.
znachi porodica i drushtvo nisu nimalo odgovorni?
samo individua?
E zato se nikad i ne otrgnu od tog zla, zato što su im svi drugi krivi osim njih. Neka porodica ima NEKI uticaj (i to priznajem samo u formativnim godinama: kako su tačno porodica i društvo bili odgovorni u Whitney slučaju?) i neka društvo stvara pritisak i neka je država takva da su droge jeftine i dostupne - ali je na kraju odluka ipak samo moja.

Teza: "Konzument može da bude samo obeležje pritiska vremena i ništa drugo"? (2m09s-3m45s)

Ne slažem se.

Korisnikov avatar
By spliff
neki se otrgnu, neki se ne otrgnu
that's life
Korisnikov avatar
By Mars
Da, na te koji se ne otrgnu, na njih sam mislio. KOjima su do kraja krivi svi - od roditelja preko vaspitačice do sprege mafije i kriminala u zemlji, svi - osim njih samih.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa...ima je ONOLIKO za stvarno bolesne, prema onoj mojoj klasifikaciji gore...rak recimo, onda rudari zatrpani u jamama, ratna siročad i sl.

A za Sonju Savić, Majkla Dzeksona, Vitni Hjuston i n.n. lice...žalim, nestalo.
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2356491#p2356491]Mars napisao:[/url]Ajmo kao dva debila, što da ne: spominjao se rak, a leukemija je rak koštane srži.

Pa sad ajde ti.
pa može-nije problem se nadjebavati,uvoditi decu u priču,drogiranu sonju savić i slično...

imaš bebe rođene kao zavisnike,imaš masu dece-zavisnika od 10,11 godina (sa sve njihovim odlukama...)

i ne radi se ovde o empatiji ili ne,već o makar POKUŠAJU da se neke stvari razumeju,a ne odmah osude...

ovde se vodi rasprava o teškim oblicima narkomanije,koji se izuzetno retko javljaju odmah...

većinom predhode nekakvi spidovi,ekstazi i slično...

vrlo velik broj ljudi je maloletno...i tako dalje i tako dalje...

da,PRVA odluka jeste njihova,za sve kasnije nisam siguran...
Korisnikov avatar
By Mars
<< Ali ova desno i šta joj se vrti po glavi dok Maja pored masakrira pesmu

:smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Šta bi Vitni Hjuston radila da je živa sada?
Korisnikov avatar
By Mars
To mi dođe ovako kao neki VIC, neka ŠALA, morbidnog karaktera...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!