Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By ultraviolet
nek' smisle nešto dobro iliiiiiiiii ću samo na beirut :prst:
Korisnikov avatar
By Zoey
Zoey NIKAD ne ide na Exit :nono:

Zoey bojkotuje E2011 :marinac:
Korisnikov avatar
By Timothy
Nisam bio sigura da li ću ići, ima par izvođača koje bih voleo da vidim, ali ništa posebno....................dok nisu najavili da M.I.A. dolazi!!!!! Žena je vredna svakog dinara, tako da idem definitivno :D
Korisnikov avatar
By V25
Čekaj kevo! Kada na kraju nastupa M.I.A. Objektivno, jedino zbog nje i vredi ići :)
Korisnikov avatar
By Timothy
8. jula na Main Stage-u, jedva čekam!
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
karta davnih dana kupljena, samo da pokupim odvratnu, sugavu narukvicu i ja sam spremna. samo...do pre 7 dana sam jedva cekala ovaj nadolazeci cetvrtak, radovala se dobrom broju izvodjaca, super ekipama sa kojima idem, a sad...uopste nema one euforije kao predhodnih godina, nema one pozitivne treme, cak se i ne smirujem kad pomislim da ogromne guzve, ne radujem se britancima i njihovim odvalama, slucajnim susretima i pivu iz ulicice, pripitom izlasku sunca kod sata, pesacenju do detelinare i horskom prepricavanju veceri... sad kad bi mi neko rekao da ce odloziti exit za mesec dana, meni bi bilo bas nekako svejedno... :wtf:
Korisnikov avatar
By Tungi
Takodje.

Odustajem od sutrasnjeg odlaska i volontiranja na Exitu.Nedelju dana cimanja mi ne treba uopste.
Svi su se vec ranije dobro organizovali, idu u paru, grupama, nose satore...Jednostavno mi uslovi ne odgovaraju.Nemam taj optimisticni duh i mladalacki polet, vecina je dosta mladja od mene.Nije sve stvar u zezanju, vec i u odgovornosti.
Korisnikov avatar
By Stanwik
Kupujem kartu za večeras.
Ima li neko ili zna li neko nekoga ko prodaje??? :)
Korisnikov avatar
By Lux_bl
ove godine ništa za mene...

nema na programu mainstream imena ali i ako sam mislio ići zbog festivalske atmosfere, mora da se radi :placko:
By *LoverBoy*
Hadouken!, M.I.A & Magnetic Man - worth every single penny. well, it could've been worse :)
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
smorih se ove godine. tj."ekipa" me uspela smoriti. sledece godine idem sama. -.-
a sto tice samih izvodjaca, M.I.A. me je i vise od ocekivanog odusevila, Jamiroquai...joooooj...bar 7-8 godina ga cekam i docekala sam i sad mogu dumrem ^^ i, i, i arkona i kreator :rock: a i nas domaci pry.
u sustini, sve sto sam slusala je bilo To To, biz i jedne jedine zamerke, samo dva promasaja ove godine sam dozivela, 15min provedenih na elektrani... :doh: i portishead, ajme... -.-

i nastavljam da odbrojavam, 4ta godina da ja nogom na dance arenu krocila nisam :lizalica:
Korisnikov avatar
By mOwbid
meni je svake godine sve bolje i bolje. :blentavi:

main je bio dosadan. jedino mi Jamiroquai, MIA i Magnetic man vredeli nesto - Mm je malo na kraju smorio, previse price, smaranje. Main je dobar recimo od 5h do kraja. malo dubstepa.

a zato je Dance Arena... jujuju... :drkanje:
Korisnikov avatar
By Laerem
Pulp je bio u razini najboljih nastupa Queena i Talking Headsa. Vjerojatno najbolji koncert u mom zivotu. Doslo mi da placem i svrsim istovremeno. Tko nije skuzio da se radi nesto za cime ce neke mladje generacije zaliti sto nisu mogli prisustvovati je totalna gluha budala.

Grinderman je FANTASTICAN, zaista kao da su ponovo u pubertetu. Divlje, prljavo, prasnjavo i krcato seksualnom frustracijom. Daleko bolje od uobicajenog Nick Cave/Bad Seeds nastupa.

Uopce mi nije jasno kako mozete spominjati M.I.A. ili Jamiroquai pored ovoga. Kao da spominjes baju malog knindzu pored Elvisa.
By *LoverBoy*
Originally posted by Laerem

Uopce mi nije jasno kako mozete spominjati M.I.A. ili Jamiroquai pored ovoga. Kao da spominjes baju malog knindzu pored Elvisa.
Krajnje jednostavno objasnjenje: ukusi su razliciti :)
Korisnikov avatar
By Hellas
Kakvi su utisci za Deadmau5-a? Je li bio tko?
Prpustih ga :shmrc:.
Korisnikov avatar
By mOwbid
bilo je super. sacuvala sam masku :D
Korisnikov avatar
By Hellas
A bas sam se ponadala da ce mi neko rci da je bilo bezveze...
Al' tesko da moze bit lose na Mau5-u.

me go shoot me self sho sam bila baba i mrtva umorna posle smene

edit: Hvala mO
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!