Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By TKO
of koooors :sladoled:

& tnx 4 sticky!
Korisnikov avatar
By greenwich
za nekoliko nedelja pojavicje se novi sajt AS-a...trenutno brlja nevidjeno i nadam se da cje srediti vise sve, pocinje da smara...

Tea & Reveal jos nemaju nikakve uploadovane track-ove...ne znam zasto, ali kapiram da cje ove nedelje srediti i to...

inace, pise lepo da sam slusala P.Barber 1146069620 puta :lol: :neznam:
mislim, slusam je ja dosta ali 'vol'ko ne bih stigla in my whole lifetime...
tako da ne cudi sto je "prva" na nasoj nedeljnoj listi hehe

preview:

artist:

patricia barber
Miss Kittin
UKO
brazilian girls
Feist
The Future Sound of London
Pizzicato Five
hird ft yukimi nagano
Vienna D.C.
Walkner.Möstl

tracks:

Ian Brown - Kiss Ya Lips (No I.D.)
Ladytron - All The Way
Ian Brown - the sweet fantastic
Feist - One Evening
Citizen Cope - Sideways
Sidsel Endresen & Bugge Wesseltoft - Out Here. In There
Dt8 Project - The Sun Is Shining (Darren Tate Remix)
Sidsel Endresen & Bugge Wesseltoft - Hav
Sidsel Endresen & Bugge Wesseltoft - 09
Sidsel Endresen & Bugge Wesseltoft - Brids
Korisnikov avatar
By reveal
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!

evo sta sam uradila....

znaci, instalirala sam 5.02 winamp, koji licno ne volim, no to nije ni bitno... uglavnom, valjda mu treba zbog tog library or smth. no, instaliram plug-in.. tj, pokusam da instaliram plug-in jer mi konstantno izbacuje neko obavestenje kako nije mogao da instalira neki AS.dll.... bla bla bla! WTF is happening! i kad odem u pluginove, nema mi tog plugina za AS....

tako da ne mogu da slusam muziku... i sada zavidim svima vam...
btw, zato nemam ni jednu prokletu pesmu u listi......

ovo pisem dok sam jako ljuta, tako da nemojte da mi zamerite!

:giljotina: :giljotina: :giljotina: :giljotina:

:meduza:
Korisnikov avatar
By TKO
ako imate neki firewall (uklju?uju?i i zloglasni windows firewall), isklju?ite ga dok instalirate AS plugin
Korisnikov avatar
By reveal
imam faking Zone Alarm.... :grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:
By superfly
sklonio as plugin jer mi prili?no usporava winamp,
a i celu mašinu. :dj:
Korisnikov avatar
By reveal
eto ga. znaci, uradila sam apsolutno sve sto si mi reklai uspelo je, sve... ... i to je to, kao uspelo je... ali i dalje nece da mi svira. ucitava ga i ucitava ga... i ucitava... i tako... inace imam dial-up... pa je zato tako prokleto spor.
no, ostajem bez ideja....
By Tea
Znaci ni meni se jos ne pravi lista !? hm..... :alexis:
Korisnikov avatar
By greenwich
audioscrobbler konacno ima novi sajt! http://www.last.fm/
me liked the old 1 better... tj. dizajn, but ya just can't beat Retro
ima i nekoliko novih opcija... za ove koji se udubljuju u tematiku (ili ih mrzi da uce ili su naprosto nerds) :D

bitno je da server mnogo bolje radi i da vise nema zakrcenja!

vidim da se dosta ljudi skinulo sa liste zbog "usporavanja kompa" i sl., a ja mislim da su to bollocks, mogu da se kladim da imam najgori komp, najmanje rama i najgori dial-up i "sve je umm u savrshenom..."

lm zboonjenica se pridruzila (mislim da je to ona - po muzickom izboru ;) ) i njoj sve radi kako treba....tako da troubleshooteri tea i reveal mogu strucnjaku da se obrate hehe

to je to...
uzivajte ljooodi!
Korisnikov avatar
By zboO
pa da.....posto vam je muzichki izbor kriiiminalan :D samo ELEKTRO i nista vishe.......brrrrrr.....zbunjena je reshila da vam OSVEZI listu!!! :wink:

R'n'B rulzzzzz!!!
By Gost
Originally posted by zbunjena
pa da.....posto vam je muzichki izbor kriiiminalan :D samo ELEKTRO i nista vishe.......brrrrrr.....zbunjena je reshila da vam OSVEZI listu!!! :wink:

R'n'B rulzzzzz!!!
Što lažeš, imamo i narodnjake, i osamdesete, a moja lista je na?isto šizofrena, svega ima kol'ko voleš...
Nego, ni ovaj novi AS nešto ne fercera najboljšije, meni je stavio na weekly listu neke stvari koje nisam slušala nedeljama, a nema onoga što jesam slušala ovih dana.

Ovo mi je, ina?e, najja?i novitet:

Remove items from your profile
Was your kid sister listening to Britney Spears last week with the Audioscrobbler plugin turned on? Have no fear: the Profile Editor lets you remove artists, albums, or tracks from your profile. (It may take up to a week for the changes to be reflected in your charts.)

:lol:
Kona?no! Sad mogu brez straha da slušam Britni pa da je obrišem, koliko sam se samo patila, stavljala je na Media Player da mi plugin ne uvati dokaze zlo?ina i štasvene... :whatarelief:
Korisnikov avatar
By zboO
"zbunjena has better taste than klot_frket"

:sw: :sw: :peace:
By Gost
"zbunjena has better taste than klot_frket"
Well I wouldn't know 'bout that, ali muz'ka ti je svakako krš... :lol:
:peace:
Korisnikov avatar
By greenwich
Originally posted by cLawT fRcaT

Was your kid sister listening to Britney Spears last week with the Audioscrobbler plugin turned on? Have no fear: the Profile Editor lets you remove artists, albums, or tracks from your profile. (It may take up to a week for the changes to be reflected in your charts.)
to nije novo, ali je mighty korisno...

a ti mala, znas, nemaju svi bracju/sestre koji su u "dobrom fazonu", moja je slusala Sesu - London Mix i narafski izasla mi je na Weekly Chart-u! (dobro, ok, moja je krivica sto sam to nabavila, ali to je bilo iz sasvim drugih, tebi poznatih, razloga :lol: )

a ti zboonjenice si mozze bit zalutala u neku drugu grupu i nemo' se blmrsh!
ja imam svega Jednu (1) Electro stvar na listi, a ni drugi nisu nista bolji tak' da
pritaji se i slusaj MinM-a i Crkvu Juniora:D niko te ne dira...

mi smo peaceful grupacija!

:kiss:
Korisnikov avatar
By TKO
mali apdejt (pošto ne mogu da editujem svoj prvi post) za potencijalne audioscrobblers-e:

registracija

download plugin-a

@ zbunjena
welcome

@ egmont
welcome back!

pozdrav ;)

p.s. sad vas registracija automatski vodi na download plugin-a, tako da ovaj drugi link možda nije ni potreban, but what the hell...
By Gost
Originally posted by greenwich
a ti mala, znas, nemaju svi bracju/sestre koji su u "dobrom fazonu", moja je slusala Sesu - London Mix i narafski izasla mi je na Weekly Chart-u! (dobro, ok, moja je krivica sto sam to nabavila, ali to je bilo iz sasvim drugih, tebi poznatih, razloga :lol: )
Tako ti i treba kad se ne javljaš godinama... :testerica:
Korisnikov avatar
By greenwich
Tako ti i treba kad se ne javljaš godinama... :testerica:
znam:( cje da nadoknadim sve, I promise... :kiss:

e! a i zmayolika se vratila!
YupS
grupa pocinje da nam lici na nesto!

jbte jbte sad kad sam gledala i draco's profile, provalila sam da SVI imamo potpuno shizofrene kombinacije na listama...
By Tea
meni to i dalje ne sljaka :bubblegum:
Korisnikov avatar
By zboO
@ Tea :lol: ja sam samo skinula plag sa linka koji je TKO postavila, i sve shljaka...a cemu sta sluzi ne'am pojma... :lol: radi sam od sebe, zna on sa kim ima posla, pa je reshio da mi olaksha...i to sve ide preko media playera, ja ne koristim onaj krsh od winapa :evil: :smug:

...sto se tiche lista...skrooz su bezveze (meni naravno)....na listi je sve sto slushamo, pa tako da nas je 50-oro, sve bi bilo nabrojano)....cjehh....bolje da je skrate, i naprave top 10!! Na toj maloj listici ne bi bilo nista moje, ali boze moj vazno je ucestvovati :rool: ( i onako sam unikat) :hvala: :hvala:

ps. molim vas bez prozivki crkve juniora, da ne bi snosili posledice!!!

Toliko u ovom javljanju.....stay tuned....

/me OFF!!
Korisnikov avatar
By Egmont
Ja sam tek sad ukapirao zasto mi tri meseca nije radio plug in. Zato sto sam glup :) Znaci nekada davno sam se log-outova sa audioscrobblera i zaboravio password. I onda da bih nesto ceprkao po nalogu ja posaljem zahtev da mi da novi password. Sto i on ucini. Medjutim, u plug in-u ostane stari password, te on od tog trenutka ne uspeva da ostvari komunikaciju sa serverom i eto belaja :) Sad sam sredio i na radost vlasnice grupe ja se vratio.
Korisnikov avatar
By tessio

Was your kid sister listening to Britney Spears last week with the Audioscrobbler plugin turned on? Have no fear: the Profile Editor lets you remove artists, albums, or tracks from your profile. (It may take up to a week for the changes to be reflected in your charts.) .
to nije novo, ali je mighty korisno...

a ti zboonjenice si mozze bit zalutala u neku drugu grupu i nemo' se blmrsh!
ja imam svega Jednu (1) Electro stvar na listi, a ni drugi nisu nista bolji tak' da
pritaji se i slusaj MinM-a i Crkvu Juniora:D niko te ne dira...

mi smo peaceful grupacija!

:kiss:

last activity by user greenwich on Audioscrobbler :

Profile Editor has renamed the album Ceca-LONDON MIX into:

Patricia Barber-Verse

thank you for using are option Profile Editor

have a nice day

mojne se vadiš na mlaðe siblinge :neto:
Korisnikov avatar
By zboO
Profile Editor has renamed the album Ceca-LONDON MIX into:
...
Patricia Barber-Verse

.....hahahahahhahahaa.....aaaaaa....tragedija po Patriciu B. zaista...BRUKA!

cool!!
Korisnikov avatar
By TKO
lol @ tessio

pogrešili ste samo u jednoj stvari
njen user name na AS-u je cimet, ne greenwich...

dobra fora btw :lol:
Korisnikov avatar
By greenwich
za sve vas, koji spavate sami, evo jedne pesme sa pomenutog albuma "Verse (I'm still sleeping in your sweaty T-shirt)"

the air that I breathe.. I don't need.. no no
as much as your lips to kiss me (yeah yeah)
I don't need nobody, everybody just let me be
go! go! away from me - sing...drink...kiss...
go! go! away from me
his 'nothing' is everything to me...

@tessio - :piggy: drago mi je da te je boravak u opstini luch-ani inspirisao...
btw tvoj komp je kod mene...kao i tvoj winamp...kao i moj sibiling, koji cje ga dobiti na koriscjenje :tange:
@tko - umetnost je to, gramatika nije bitna
@kj nice to finally meet ya :)
@zbunjena - sto je najgore, verovatno jedino ti znas ovu stvar xaxa

:superheroj:
By Çâðê_DUP
za sve vas, koji spavate sami, evo jedne pesme sa pomenutog albuma "Verse (I'm still sleeping in your sweaty T-shirt)"

the air that I breathe.. I don't need.. no no
as much as your lips to kiss me (yeah yeah)
I don't need nobody, everybody just let me be
go! go! away from me - sing...drink...kiss...
go! go! away from me
his 'nothing' is everything to me...

:superheroj:
Jeeee, po?ela je i da je prevodi!!!!
Evo samo za tebe (although i'm still mad at ya), da spojimo suptilnu poeziju sa jednako sofisticiranim visual imagetom:

Slika
Korisnikov avatar
By zboO
:smeh: ebo te...meni je prva asocijacija na ovo "I'm still sleeping in your sweaty T-shirt" upravo bila Ceca u engleskoj verziji :lol: :lol: :up: svaka chast (svaka ti se dala :P ) ....samo ja nisam smela nista da napisem....da me ne bi pogreshno shvatili....hahahaha.....

HIT!!! (slika je blaga Katastrofa)!
Korisnikov avatar
By IriS
jaouj žasu... vide li ona ovu sliku, živo me interesuje :puzzle:
By Gost
HIT!!! (slika je blaga Katastrofa)!
?u' blaga... Ja sam evo ve? drugi dan impresionirana njezinom karikaturnom posturom, ?ak sam mislila i da je šibnem kao lan?ani mail, but this is much better. :party:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!