Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Sve je moguće, ali mislim da su u pitanju visoke štikle koje dodatno podignu i istaknu poveću pozadinu.
By Sixto
Pa mozes metnit pepeljaru na ono jbt!!! :O
Korisnikov avatar
By Dirrty
Koja logika... Feel This Moment spot ima nešto više od 2 miliona pregleda za prva 3-4 dana, ali zato je poslednje nedelje Your Body spot dospeo na 7. mesto Youtube 100 liste sa povećanjem od skoro 10 miliona pregleda (čini mi se više nego ikada ranije, dok je bio aktuelan singl). Da ne pominjem da Feel This Moment postaje hit širom sveta, a Your Body je prošao neslavno. Pritom je Billboard nedavno uvrstio Youtube 100 listu kao jedan od faktora za pozicioniranje singlova na svojim zvaničnim listama. Ko je bre ovde lud...
By Sixto
Sta je Pitbul, Latino? U jednom momentu kaze Kristina Aligera! :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Lol, kad se ponaša na sceni kao idiot, nije ni čudo što nema snage da bilo šta pravilno izgovori... a tek što jedva uspevaju da nadjačaju playback!

A scena na 1:05, kada riba u publici imitira njeno pevanje :krezavi:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Više bih voleo da glumi neku makar epizodnu ulogu u telenoveli, nego što je snimila naslovnu numeru... pesma jeste lepa, ali ne i hitična. Ne zapada mi za uho.

Kad bi snimila duet sa Michael Bubleom npr, u stilu Back 2 Basics... na to bih već svršio.
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Nedostaje mi vrijeme najave albuma Bionic, kad se lumpovalo uz ,,Not myself tonight''. Tad mi je bila draža nego ikad. :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
http://www.usmagazine.com/entertainment ... ly-2013155" target="_blank

Ispunila mi se želja, vraća se na TV ekrane već ove jeseni u petoj sezoni The Voice, a sa novcima koje na taj način zarađuje (posledni put je dobila 10 miliona za sezonu, a glasine su da je nova cifra između 12 i 17 miliona), muzička karijera joj nije neophodna. Stoga se nadam da će početi ponovo da pravi više kvalitetne nego komercijalne pesme :awesome:

Shakira mi se dopala u toj ulozi takođe, možda se budu smenjivale... ne bi to bilo loše s obzirom da idu 2 sezone godišnje. Cee Lo mi je bio zanimljiviji od Ushera, Adama Levina i Blake Sheltona u paketu, nadam se da će ga vratiti na mesto nekog od njih :/
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jbg, kad njene pesme ne prolaze poslednjih godina... a takva pesma prođe. Nije mi odbojna, ali ni posebno privlačna.

Inače je duet Hoy Tengo Ganas de Ti bio broj 1 na Itunesu prošle nedelje, u 17 zemalja španskog govornog područja (uključujući i Španiju). To je kvalitetna pesma, iako dosadna. Nema pravila izgleda šta prolazi. Čini se da će makar spot biti divan.

Kako nisam na ovo naišao ranije... divna je:

Koliko nastupaju sa ovim sranjem... ne znam čemu više to, pesma je prošla solidno, ali odavno opada po listama. Super joj je stajling doduše, napokon.

Hoće li više izaći taj spot za duet na španskom, snimanje je bilo pre mesec dana! Tajming joj je u kurcu godinama... ta pesma je bila no. 1 u Meksiku i pri vrhu u Španiji bez ikakve promocije... umesto da spot izađe ubrzano, da se zavrti!
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!