Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By HighwayUnicorn
TF era je bila izuzetno generic, she was just another blond bitch in the hood, s TFM se dokazala da moze i bolje (to be honest, TFM je ipak pop klasik iako je tek dve godine aktuelan) i onda je izbacila BTW koji je po meni totalno njen zvuk, i ujedno mi je i omiljeni album. It screams Gaga.

A stoji da je i Britney bila medju pionirima electro zvuka, ali Gaga je ipaaaak malo vise gurnula te granice i naterala druge umetnike da se ravnaju po njoj. :)
Korisnikov avatar
By now_pictured
taj prelude pathetique je odlican i jedva cekam na spot. ovo je stvarno sjajno od gage i izgleda ko najbolji spot od telephone, koji je bio masterpiece. stvarno jedva cekam, kad izlazi spot, jel se zna?

ali izvini gaga verovatno ne bi ni postojala danas da britney nije bila to sto je bila i snimila to sto je snimila. ja nisam neki od onih koji slepo brane britney za stvari za koje nije zasluzna ali npr uvod dubstepa u pop (freakshow, hold it against me) i pionir electro popa (pored kylie koja je imala X te godine npr) sigurno jeste. stavise, od svih electro pop pesama koje su izasle u zadnjih par godina, redko koja prilazi genijalnosti piece of me, that's a fact.
Korisnikov avatar
By HighwayUnicorn
Prelude je mental, znaci mislim da cu dumrem dok izadje. Inace, ceo intro traje 7 i po minuta, a spekulise se da je ceo spot dug oko 18 minuta. Rekla je i sama da joj je ovo najduzi spot u karijeri :D Mada nema jos uvek release datuma.

Ma, na ovaj ili onaj nacin, umetnici poput Gage. Madonne, Britney, Kylie, Rihanne i nazalost Katy Perry ce uticati na pop muziku i iznova je "renovirati". Ali it's all fun and games, tako da meni ne smeta sto im se ideje "preplicu".

A inace, ovaj gore postavljeni nastup na CIN koncertu podseca toliko na Madonnu da se ja nadam da je provokacija namerno uradjena xD
Korisnikov avatar
By HighwayUnicorn
Jazz/Christmas/Acoustic/Live EP "A Very Gaga Holiday"
Tracklist:
1. White Christmas (Live from "A Very Gaga Thanksgiving")
2. Orange Coloured Sky (Live from "A Very Gaga Thanksgiving")
3. You And I (Live from "A Very Gaga Thanksgiving")
4. The Edge Of Glory (Live from "A Very Gaga Thanksgiving")

Slika
Korisnikov avatar
By now_pictured
HighwayUnicorn napisao:Slika

BTW The Collection je konacno stigao :love:
ja sam to nameravao da kupim ali kad sam video uzivo sam video kako je cheap
i stvarno bih radije kupio samo dvd il nesto
jel ima uopste neki booklet?
Korisnikov avatar
By Mars
majko mila...

niti je ono elektro, niti je ona pionirka u bilo čemu...
Korisnikov avatar
By Srklet
ovo je kao da netko raspravlja o tome jesu li veca remek-djela knjige isidore bjelice ili mirjane bobic mojsilovic ili ipak jelene bacic alimpic. naravno, bez ikakve svijesti o postojanju crnjanskog ili kiša.

:zid:
Korisnikov avatar
By Mars
Jel se strmeknula u nekoj sekundi?
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Lady GaGa je danas doputovala u Seul, gde ce 27. aprila zapoceti svetsku turneju The Born This Way Ball. Pojavila se u jednostavnoj beloj haljini i izgledala drop dead gorgeous!

Slika

Danas sam kupio kartu za koncert u Bechu i odbrojavanje je pochelo. 4 months to go! :D
Korisnikov avatar
By V25
Meni je nekako žao kako je ovaj album "protraćen". "Born This Way" i "Judas" nije ni trebalo puštati kao single-ove, ali zato "Heavy Metal Lover", "Scheize"(ne mogu da nađem na tastaturi telefona njemačka slova, pa oprostite na tom z) i "Hair" jeste. Pa posle njih "Electric Chapel" i "Government Hooker".
Korisnikov avatar
By HalfJack
Mars napisao:niti je ono elektro, niti je ona pionirka u bilo čemu...
Pionirka je u marketingu i malo ljudi su sposobni takvo nešto uraditi. A za elektro i silčne takve stvari nemam neki komentar. :kosa:
Korisnikov avatar
By Madonna
umri droljo !!
a do tad si mrtva za mene !!!!!!!!!1
Korisnikov avatar
By acid drop
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2339949#p2339949]Popeye napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2316378#p2316378]HighwayUnicorn napisao:[/url]

A stoji da je i Britney bila medju pionirima electro zvuka, ali Gaga je ipaaaak malo vise gurnula te granice i naterala druge umetnike da se ravnaju po njoj. :)
:pucaodsmeha:

mora da je super imati propuh u glavi. :fen:

AHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAA
Korisnikov avatar
By Madonna
Blind little monsters eating up anything pre-packaged, cone bra wearing, ponytail sporting popstars sell them... ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Slika
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!