Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
HighwayUnicorn napisao:''''''nadam se da se salis
''''''
''''''
![]()
![]()
![]()
Marry The Night era looks so fuckin' promising
HighwayUnicorn napisao:Meni su nastupi super. The X Factor i EMAs mi se ipak isticu.ali nista ne radi haha
A ne znam sta ljudi ocekuju od nje da uradi na sceni vise da ne bi bila "dosadna", suvise je razmazila javno mnjenje.
Mesec na sceni + njen fantasticni glas, ispovedaonica + takodje fantasticna vokalna izvedba... Nije bas nesto sto everyday prosecni umetnik radi moras priznati
She brought the theatrics back
ali nista ne radi hahaPa pazi, dok je igrala i skakala po sceni (90% nastupa The Fame i The Fame Monster ere) ljudi su se zalili kako je samo gimmicks i kako nema pojma da peva i kako je shock factor karta na koju igra.
mislim sedi na mesecu...
i sedi u ispovednici...
i sedi u autu...
sta je tu originalno? ono sa glavom je kul ideja ali je posle mnogo lose ispalo.
nekako je sve zajedno skroz lejm
ona izvodi pesmu koja nije balada skoro bez ikakve koreografije i tako sto sedi
poenta dance pesmi je da ustanes i pleses and have fun
ne da sedis na stolici (ili u ovom primeru mesecu)
kao sto sam rekao meni izgleda odlicno i super zvuci
ali ako oce vec da iskaze svoj glas i da ima akusticne nastupe (kao bambi) onda nek ne pravi proklete dance pop pesme nego neke balade
speechless joj je jedina pristojna balada u karjeri
Timothy napisao:Ja se upotpunosti slažem sa now_pictured, nastupi za Marry the Night su blago reći dosadni i bilo mi je smešno kad su svi počeli da lupaju kako je Gagin nastup bio najbolji na EMA. Mislim, razumem da ona želi da se posveti vokalima ali kao prvo njene pesme nisu zahtevne tako da po koji plesni korak ne bi joj bio na odmet, a i nije ona Adele pa da odsedi ceo nastup i da to izgleda dobro.Pa, realno, koji nastup je po tebi mogao da bude najbolji na EMAs? LMFAO maybe, Bieber, Selena Gomez, Bruno Mars? lol
Ako je ovo njoj sredina, bolje nek' ide u ekstreme što smo i navikli od nje...
wizardTIME napisao:Meni se iskreno vise svidjala njena kako kazes, The Fame era i produzetak iste The Fame Monster. Jeste tu bilo svega i svacega, ali nekako mi je upravo to Lady GaGa. Mada dobro tada je sve jos to sto je radila i njena muzika bilo sveze i potpuno nesto novo, pa je vrlo brzo promenilo muzicku scenu, kako muzicki tako i vizuelno. (pogledaj Britney Bitch pre i posle GaGejel ti aludiras na to da je gaga uticala na muziku britney? ako je to the case, bih ja samo rekao da nije bilo albuma blackout verovatno ne bi bilo gage i ostalog tako popularnog electro popa. i da je imala britney electro pop vec dugo pre gage.) Sada se nekako GaGa ako se to za nju ikako i ikada moze reci, SMIRILA
Ne bi me cudilo da sledeci album bude skroz u jazz fazonu.
''''''''''
GaGa ce kako god uvek imati svoje verne hardcore "stanove"![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!