Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Slika

GaGa je u sinocnjem nastupnu na MTV-u u emisiji TRL najavila da ce upravo njen nastup otvoriti ovogodisnje Video Music Awards. Nije rekla nista o mogucnosti da bude deo tribjuta za Britney ili Amy ali je jos jednom stavila do znanja da je veliki Britney fan :D

Konacno se pojavio i VMA promo
''''''''
O Bože tu zaluđenost Gagom nikada neću shvatiti. Okej napravi zarazne singlove ali nema tu ničega novoga. Njena glazba je čisti modernizirani 90s pop(sa novog albuma). Kriste. A i pojavno je ružna, ma butt ugly. Iako je u intervjuima slatka, samo ne razumijem to forsiranje i iskakanje iz paštete.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Da, pao je na prvo mesto Billboard 200, prvi put u svojoj 62-godisnjoj karijeri.
Korisnikov avatar
By Stanwik
aaa neee... ne,ne,ne... možda eventualno neki mashup ili studijska verzija sa turneje i neki kul introi i pičke materine :)
By loreenche
Judas u originalnoj verziji il će te zvati Headless Stanwik! <3

Just sayin' :P
HighwayUnicorn napisao:''''''
''''''
''''''
:love: :love: :love:

Marry The Night era looks so fuckin' promising :zen:
nadam se da se salis
ne zna se koji od ova tri nastupa je dosadniji
ne znam zasto ceka do poslednjih 15 sekundi da zapravo nesto uradi

ali priznajem super peva i na xfactoru je odlicno izgledala
Meni su nastupi super. The X Factor i EMAs mi se ipak isticu.

A ne znam sta ljudi ocekuju od nje da uradi na sceni vise da ne bi bila "dosadna", suvise je razmazila javno mnjenje.
Mesec na sceni + njen fantasticni glas, ispovedaonica + takodje fantasticna vokalna izvedba... Nije bas nesto sto everyday prosecni umetnik radi moras priznati :)

She brought the theatrics back :)
HighwayUnicorn napisao:Meni su nastupi super. The X Factor i EMAs mi se ipak isticu.

A ne znam sta ljudi ocekuju od nje da uradi na sceni vise da ne bi bila "dosadna", suvise je razmazila javno mnjenje.
Mesec na sceni + njen fantasticni glas, ispovedaonica + takodje fantasticna vokalna izvedba... Nije bas nesto sto everyday prosecni umetnik radi moras priznati :)

She brought the theatrics back :)
ali nista ne radi haha
mislim sedi na mesecu...
i sedi u ispovednici...
i sedi u autu...

sta je tu originalno? ono sa glavom je kul ideja ali je posle mnogo lose ispalo.
nekako je sve zajedno skroz lejm
ona izvodi pesmu koja nije balada skoro bez ikakve koreografije i tako sto sedi

poenta dance pesmi je da ustanes i pleses and have fun
ne da sedis na stolici (ili u ovom primeru mesecu)
kao sto sam rekao meni izgleda odlicno i super zvuci
ali ako oce vec da iskaze svoj glas i da ima akusticne nastupe (kao bambi) onda nek ne pravi proklete dance pop pesme nego neke balade
speechless joj je jedina pristojna balada u karjeri
ali nista ne radi haha
mislim sedi na mesecu...
i sedi u ispovednici...
i sedi u autu...

sta je tu originalno? ono sa glavom je kul ideja ali je posle mnogo lose ispalo.
nekako je sve zajedno skroz lejm
ona izvodi pesmu koja nije balada skoro bez ikakve koreografije i tako sto sedi

poenta dance pesmi je da ustanes i pleses and have fun
ne da sedis na stolici (ili u ovom primeru mesecu)
kao sto sam rekao meni izgleda odlicno i super zvuci
ali ako oce vec da iskaze svoj glas i da ima akusticne nastupe (kao bambi) onda nek ne pravi proklete dance pop pesme nego neke balade
speechless joj je jedina pristojna balada u karjeri
Pa pazi, dok je igrala i skakala po sceni (90% nastupa The Fame i The Fame Monster ere) ljudi su se zalili kako je samo gimmicks i kako nema pojma da peva i kako je shock factor karta na koju igra.

Onda ona sad dodje, she tones it down, malo se uspori da bi mogao glas da joj dodje do izrazaja a onda ljudima nedostaje gimmicks i dancing around :D jednostavno, ne mozes svima udovoljiti, to je cinjenica :) ali ona je upravo u ovim nastupima nekako nasla sredinu, i podjednako se posvetila i igranju i pevanju uz sav taj njen "teatralni" nastup.

Za Speechless se slazem, pored toga sto je pristojna balada, jedna je i od retkih. Tacnije, pored Brown Eyes i Again Again i jedina koja je zahtevala kompleksniju produkciju :) You And I bas i ne bih svrstavao u balade, it's a happy pop song :)

inace, lovin' her looks these past days
Slika
Slika
Slika

:love:
Ja se upotpunosti slažem sa now_pictured, nastupi za Marry the Night su blago reći dosadni i bilo mi je smešno kad su svi počeli da lupaju kako je Gagin nastup bio najbolji na EMA. Mislim, razumem da ona želi da se posveti vokalima ali kao prvo njene pesme nisu zahtevne tako da po koji plesni korak ne bi joj bio na odmet, a i nije ona Adele pa da odsedi ceo nastup i da to izgleda dobro.
Ako je ovo njoj sredina, bolje nek' ide u ekstreme što smo i navikli od nje...
Timothy napisao:Ja se upotpunosti slažem sa now_pictured, nastupi za Marry the Night su blago reći dosadni i bilo mi je smešno kad su svi počeli da lupaju kako je Gagin nastup bio najbolji na EMA. Mislim, razumem da ona želi da se posveti vokalima ali kao prvo njene pesme nisu zahtevne tako da po koji plesni korak ne bi joj bio na odmet, a i nije ona Adele pa da odsedi ceo nastup i da to izgleda dobro.
Ako je ovo njoj sredina, bolje nek' ide u ekstreme što smo i navikli od nje...
Pa, realno, koji nastup je po tebi mogao da bude najbolji na EMAs? LMFAO maybe, Bieber, Selena Gomez, Bruno Mars? lol

Njen nastup je bio by far najbolji od svih gore pomenutih. And once again, she stole the show (nije da je bitno doduse, it's just EMAs/MTV xD) :)

Poenta je sto su ljudi postali imuni na njen shock faktor, i sad ocekuju da se ne znam ni ja sta, kasapi na sceni, zapali, zrtvuje ovcu or what not kako bi bila "zanimljiva". A fora je u tome sto su polovina njenih nastupa pre BTW ere bili manje inspirativni i teatralni nego ove sto izvodi sada.

Ali avaj, bilo bi dosadno kada bi nam svima nesto bilo kul :)

MTN fashion in short :love: :
Slika
:love:
Korisnikov avatar
By now_pictured
na slikama izgleda dobro, konacno posle dugo vremena
i izvini, ali ja stvarno nisam nikada video da se neko zalio za njene nastupe pre
jesu rekli da je gimmick ali kako je zabavan gimmick, i njen koncert je bio perfektan
a sad je jos uvek jedan veliki gimmick samo da je dosadna

a da, super, mislim jel vidis sta si napisao?
lepo da se gaga poredi sa nastupacima kao sto su bieber i selena gomez (inace njen nastup mi je bio zanimljiviji od gaginog), nije ni cudno sto je onda kao "najbolja". iako zapravo nije ona ukrala nikakav show jer su svi ti awards ceremonies u zadnje vreme tako dosadni i neinteresantni...

ali mozda ce spot za MTN da bude kul!
Korisnikov avatar
By HighwayUnicorn
Uf, ja kao hardcore stan vec dve godine znam poprilican broj ljudi koji ju je pljuvao i koji je u najmanju ruku bio "sokiran" njenim nastupima. Isti ti ljudi to rade i danas. Logicno je da ce biti razlicitih misljenja, ali to je skroz kul, svi imamo pravo da nam se nesto (ne)svidi.

Poenta je u tome sto ljudi ne mogu da skapiraju da je ukus individualna stvar. Nekome je neki nastup dosadan dok ja ceo dan sedim i pustam ga iznova. I obrnuto. A ona je, ipak i dalje u samom vrhu izvodjaca pa mi je i danas cudno da se ljudi zale da je "dosadna" kao sto mi je bilo i pre :P ali to su opet ukusi methinks.

A o MTV nagradama ne moramo da raspravljamo, svi znamo da su te nagrade unapred namestene + irrelevant. Mnogo mi je draze to sto ima 5 gremija nego 30 MTV nagrada. A i onaj jedan Emmy mi je drazi.

A spot... We shall wait and see. No expectations whatsoever :)
Korisnikov avatar
By wizzy
Meni se iskreno vise svidjala njena kako kazes, The Fame era i produzetak iste The Fame Monster. Jeste tu bilo svega i svacega, ali nekako mi je upravo to Lady GaGa. Mada dobro tada je sve jos to sto je radila i njena muzika bilo sveze i potpuno nesto novo, pa je vrlo brzo promenilo muzicku scenu, kako muzicki tako i vizuelno. (pogledaj Britney Bitch pre i posle GaGe :P) Sada se nekako GaGa ako se to za nju ikako i ikada moze reci, SMIRILA :D Ne bi me cudilo da sledeci album bude skroz u jazz fazonu.

''''

GaGa ce kako god uvek imati svoje verne hardcore "stanove" :lol: :kiss:
Korisnikov avatar
By HighwayUnicorn
Pa da, TF i TFM era su bile interesantne jer su bile nove, sveze, Gaga je tad radila nesto sto niko nije (iako bi sada situacija bila ista da ona nije uticala na razvoj muzicke scene kako u muzickom smislu tako i u smislu nacina interpretacije pesama odnosno nastupima) a sada imamo sindrom drugog albuma. Kako je moglo, ona se jos i super drzi :)

A inace, da, danas je isplivala neka informacija da radi se Eltonom Johnom na nekom novom projektu. Tako da ta mogucnost izdavanja jazz albuma nije iskljucena.Ono sto mene fascinira je to sto je Gaga za tri godine radila sa legendama kao sto su Clarence Clemmons, Cher, Tony Bennett, Elton John, Brian May etc. Neki joj vec predvidjaju kraj, ali mislim da on nece skoro :))

hahaha, da, hardcore stan for life :D
wizardTIME napisao:Meni se iskreno vise svidjala njena kako kazes, The Fame era i produzetak iste The Fame Monster. Jeste tu bilo svega i svacega, ali nekako mi je upravo to Lady GaGa. Mada dobro tada je sve jos to sto je radila i njena muzika bilo sveze i potpuno nesto novo, pa je vrlo brzo promenilo muzicku scenu, kako muzicki tako i vizuelno. (pogledaj Britney Bitch pre i posle GaGe :P) Sada se nekako GaGa ako se to za nju ikako i ikada moze reci, SMIRILA :D Ne bi me cudilo da sledeci album bude skroz u jazz fazonu.

''''''''''

GaGa ce kako god uvek imati svoje verne hardcore "stanove" :lol: :kiss:
jel ti aludiras na to da je gaga uticala na muziku britney? ako je to the case, bih ja samo rekao da nije bilo albuma blackout verovatno ne bi bilo gage i ostalog tako popularnog electro popa. i da je imala britney electro pop vec dugo pre gage. :P

case in point

''''

ili

''

a inace, skoro svi ljudi koje ja poznajem su voleli gagu sa the fame, kada je imala onaj futuristicki stil i to... sad im se ne dopada vise toliko. al znam da to kao nije bila prava ona il sta ja znam :P
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!