Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Heartkiller
Možete i pogledati ceo intervju. Inače, Christina je rekla da radi na novom albumu!
:yay:

Christina u "Tonight Show with Jay Leno" - 25. April.

''

:wundy:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Američka televizija NBC objavila je promo video klip za novi talent šou pod nazivom The Voice. Sudije ovog programa su poznati pevači Kristina Agilera, Si Lo Grin, Adam Levin i Blejk Šelton. Njihov zadatak je da takmičare ocene samo na osnovu jedne karakteristike, glasa.

Naime, ono što je jako interesantno vezano za ovaj šou je da će sudije biti okrenute leđima bini na kojoj kandidati nastupaju, tako da će svoj sud stvarati samo na osnovu njihovog pevačkog talenta.

The Voice počinje sa prikazivanjem 26. aprila.

Sneak Peek at The Voice

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5O5ydR9b ... re=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7oYLQVnt ... re=related[/youtube]

:love:
Korisnikov avatar
By Dirrty
''

Pesma snimljena za Burlesque, ali nije ušla u uži izbor.

Super je.

''

Napokon obučena u skladu sa kilažom :awesome:
Korisnikov avatar
By Dirrty
''

Naredni singl Maroon 5.

Baš je vrckava pesma :dance:

Mnogo bolji spoj nego sa Cee Lo Greenom.
Korisnikov avatar
By maww
ako je to smece dobro onda sam ja Brad Pitt licno, maroon5 je znao imati dobrih pesama, jedna od njihovih najgorih definitivno...i plus komercijala..lose, lose
njen glas se cuje u 30 sec. pesme, eto na sta je spala
Korisnikov avatar
By Dirrty
''

Dovela se u red poslednjih par nedelja što se tiče stajlinga jer bilo je teških promašaja.
According to the Examiner, the ‘Dirrty’ singer has taken on renown vocal coach Seth Riggs, who is being tasked with helping the star “scale back” on the over-singing and “ya, ya, ya” runs. Shifting focus, instead, to polishing her higher and lower registers.

Another name signed on to contribute in some form to the as yet untitled project is producer William Orbit (who will hit the studio with Aguilera once he wraps work on Madonna’s new record). Meanwhile hitmaker Timbaland recently caught the attention of many when he publicly tweeted Xtina – revealing that he ‘had something for her’.

---------------------------------------------------------------------------

Nadam se da je ovo tacno, mozda konacno krene normalno da peva pa opet krenem da je slusam...Drzim joj fige.

In the mean time bi se mogla pozabaviti i izgledom:

Slika
Michael Jackson Tribute...

No comment.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Slika

Stajling za izvođenje balade Smile joj je bio mnogo bolji od tog na nastupu za pesmu Dirty Diana, ali frizura je ostala potpuni haos.

Makar ona ume da povrati svoju savršenu liniju za svaki album, za razliku od mnogih drugih... mada se nije nikada baš ovoliko zapustila.

Što se tiče pevanja, ume ona i dalje savršeno da peva, samo kad bi želela manje da se krevelji, primer za to je bio i Aretha Franklin Tribute na ovogodišnjoj dodeli Grammy nagrada.

Ostaje da vidimo kako će izgledati na sledećoj sezoni The Voice serijala, jer se šuška da će nakon toga izbaciti album. Još ako postigne uspeh kao što je postigao duet sa Maroon 5 nakon prve sezone, biće dobro.
Zonche! napisao:In the mean time bi se mogla pozabaviti i izgledom
:lol:
Na ovo me je podsjetila >
Slika :giggle:

OT: Ne volim ju. :smilegrin: Ali ne volim je u tom kontekstu u smislu njezinog odabira smjera u kojem joj je išla karijera. Da je se barem više koncentrirala na kvalitetniji odabir pjesama, a ne na to da ona šokira publiku svojim izgledom ili što već.

'''''''' Šteta. Odličan glas. :hypno:
Zonche! napisao:
In the mean time bi se mogla pozabaviti i izgledom:

Slika
:love:

izgleda super! uvijek sam imao dojam u vezi aguilere da se odlicno osjeca u vlastitom tijelu, a i ove slike ne pokazuju nista drugo. cinjenica da hoda po rubu groteske je dobra, a ne losa stvar. :D
Korisnikov avatar
By now_pictured
uzasno je izgledala na AMAs
mislim sve je bilo super, samo da je malo mrsavija
Korisnikov avatar
By now_pictured
Heavy Metal Lover napisao:Da, svako ko zeli da bude pop zvezda mora da bude size 0 :drama:
ako zeli ovakav imidz
onda da. mora da zna sta dobro izgleda sa njenu kilazu i sta ne
ovo ne uzgleda dobro i mene bi bilo sramota da u ovom izadjem da sam ona

Slika
Korisnikov avatar
By now_pictured
antibiotic napisao:she's fatter then kelly osbourne ever was
dobro, to mislim da nije istina haha
Korisnikov avatar
By Dirrty
Samo da ne usere stvar sa oversexed spotom, dovoljno je explicitan text.
Korisnikov avatar
By Madonna
DEMO JE SAVRŠEN NE IZLAZI MI IZ GLAVE :drama:

a za spot mislim da ide verzija sa love your body.
i vrv ona brza trendi verzija. ona spora je neuporedivo bolja
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originalnija mi je spora verzija, mada razumem da je brža pogodnija za klubove.
Korisnikov avatar
By Madonna
pa neka to bude remiks!
a original slow :love:

to čak i nije slow al ajd. i da se ispravim, posle sam pročitao da neće love nego touch, ne znaju ni oni više kud udaraju :nope: :nokti: :novine: :kafa:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ta haljina divno izgleda spreda, kao što moj avatar pokazuje... otpozadi je podnošljiva... a iz profila je horor. U svakom slučaju kapiram da će za spot odabrati samo dobre uglove/kadrove.

Za izdavanje prethodnog albuma se dovela u red iako je pre toga isto imala viška kilograma, pa joj je projekat propao. Sada pokušava obrnutu logiku :awesome:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!