Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Nemoj da bih ja sišao u podrum i pokazao šta sve TAMO ima.

(True Blue mi je jedan od najboljih albuma, naježim se kad mu samo omot vidim)
Korisnikov avatar
By antibiotic
Uh rado bih sisao u podrum sa tobom,
obozavam da preturam po tudjim stvarima i uspomenama.
ja sam svoje ploce drzao na tavanu, pa se jedna jebena rupa napravila na krovu tacno iznad kutije sa plocama. tuga!

i meni je true blue omiljen, i prvi koji sam imao u posedu od ovih na slici, drugi je like a prayer.
Korisnikov avatar
By Mars
Volim i ja podrume i tavane :pervert: A i preturanje, uopšte.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2691592#p2691592]antibiotic napisao:[/url]
i meni je true blue omiljen, i prvi koji sam imao u posedu od ovih na slici, drugi je like a prayer.
True Blue donešen iz Nemačke (jedini poster koji mi je bilo žao da stavljam na zid, nego religiozno čuvao u omotu, vadio, gledao i vraćao), Like a Prayer donešen iz Poreča (7 dana u Istri sa izletima do Venecije i Briona...)... tako da za svaki album znam tačno sve kako se desilo da je došao do mene, nešto što sada nemam kada kliknem na iTunes da skinem muziku.
Korisnikov avatar
By Madonna
true dat. al meni je ostalo da slušam ceo album kad skinem bez preskakanja ko nekad
Korisnikov avatar
By Mars
isto. isključivo ceo i određenim redom, nikako random.
Korisnikov avatar
By Mars
:dance:

nešto vaistinu antologijski (edit: warren beatty serator, uvek bio)

i moja omiljena
Korisnikov avatar
By antibiotic
tako ce za 30 godina da kazes 'staro dobro vreme kada sam novi madonin album skidao preko iTunesa, a sada'... ne mogu ni da zamislim sta ce biti sa 'nosacima zvuka'.. ugradjivace se u ushnu skoljku umesto kusura na kasi...madona ce sigurno izbacivati nove pesme.

True blue je bio njen najbitniji album u karijeri. Definitnivno je postala svetska zvezda, a transformacija njen najpoznatiji brend.

Evo jedne pesme sa albuma koja se najmanje slusala
:nostaldzija:

Korisnikov avatar
By Madonna
ja volim bukvalno svaku pesmu, ali to je već druga priča :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2691605#p2691605]antibiotic napisao:[/url]
Evo jedne pesme sa albuma koja se najmanje slusala
:nostaldzija:
Ja volim White Heat iz te kategorije.

Čudna stvar sa tim albumima je bila što dosta pesama sa B strana nikad nije postiglo upeh onih sa A strane.

Sećam se da smo mesecima svi slušali La Isla Bonita a da na radio stanicama nigde nisi mogo da je čuješ-dok nije izbacila singl i tek tada postalo planetarni hit.
Korisnikov avatar
By Mars
I ovo! Kako sam joj samo genijalne spotove zamišljao...

i jedna specijalna, samo za drakche :D
Korisnikov avatar
By Madonna
a ček, vi mislite da sisavci rodjeni pred kraj osamdesetih ne znamo ili manje volimo te pesme? :kuckuc:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja to nisam rekla.

Ali mi je nejasno da ove danas peme volite više od tih starijih.

:D
Korisnikov avatar
By Madonna
ja ne izdvajam ništa. ali kad nešto izadje novo onda me to drži mesecima pa onda opet staro :p
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Madonna napisao:a ček, vi mislite da sisavci rodjeni pred kraj osamdesetih ne znamo ili manje volimo te pesme? :kuckuc:
u tell them gurl :ozbiljan:

Ja sam u proslom zivotu umro 80ih, obozavam muziku iz tog perioda.
Korisnikov avatar
By Mars
"On the plus side: those who accuse her of lip-syncing (Elton John) can sod off."

:radosnice:
Korisnikov avatar
By Mars
Ne znam šta sam mislio (pojačao neko ventilator na MAX?), ali ovo nisam.

Sad mi još smešnije.
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2693668#p2693668]HalfJack napisao:[/url]"Madonna Almost Dies On Stage After Major Wardrobe Malfunction"

http://www.queerty.com/madonna-almost-d ... n-20150225" target="_blank

Great title
Ever the pro, she got up off the ground, took a deep breath, and kept on singing. (Though she was likely dying of embarrassment inside.) :smeh:

ali ovi što viču da je matora pa je zato pala........ JOJ
  • 1
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!