Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By deran
nije duška,mislim...nego se nadam da će komentator pući od muke... :hys:
Korisnikov avatar
By bern
bracvo končiticeeeeeee :)))
Korisnikov avatar
By Blady
hahahahah, kakvo jebanje Rusa zjuuuu

Madjar <3
Korisnikov avatar
By gossip
drago mi je da je Conchita pobedila(mada nisam cuo sve pesme)

samo da se ne lazemo pesma kao pesma nije pobednicka....tome je ipak doprineo njen/njegov izgled/nastup :marketing:

grci su mi bili jako sehi :D
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahhahahahahahahahahahaha :lol:

Enivej, baš mi je drago što je Končita pobedila!
Kurvin me vodi na Evroviziju dogodine, NE ZANIMA ME!
:kiss:
Korisnikov avatar
By deran
kazala je svoje ime na početku,dragana nešto...al,možebiti grešim...:srbin:
Korisnikov avatar
By deran
no-silvana grujić-ali liče glasovi,da...
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Silvana je bila skroz ok, ali onaj lik koji je sa njom komentarisao je
1) smarao
2) transfobičan
3) iz gorenavedenog zaslužio jedan :shamar:
Tako mi je drago za pobedu Conchite Wurst :up: :yes:

Pesma ima odličnu, odličnu liriku :hail:, iako su ritam i melodika dosadnjikavi.

uskoro izlažem moje vrednovanje ovogodišnjih pesama Evrovizije, sudeći po lirici, ritmu, melodici...kao prethodne godine što sam....

edit, ovako,
moje vrednovanje je ovako, bez obzira koja je prošla u finale a koja nije i bez ulaženja u bodovanje (jer to me zamara)....

Pesme s dobrom lirikom i ritmom i melodijom koji su dobri ili koji bar nisu loši
samo nekolicina njih npr. švedska, norveška, italijanska (uz to, Emma je kul), slovenačka iliti slovenska, irska

Pesme s dobrom, dubokom lirikom iako ritam i melodija nisu baš zanimljivi
austrijska :yes: , islandska :yes: , belgijska :yes: , malteška, gruzijska (valjda, ekološka), armenska iliti jermenska, donekle, albanska, donekle, azerbejdžanska, donekle, mađarska, donekle, engleska

Pesme s zanimljivim bar donekle ritmom i melodijom uklj. zabavne i smešne, iako je lirika ili bezveze ili loša
ruska, portugalska, finska (samo jer su slatki momčići), estonska, makedonska (uz to, Tijana je lepa), crnogorska (samo zbog fina videa), švajcarska (uz to, uh, dobar Sebastiano), grčka (samo jer su slatki momčići), nemačka (jedino melodija zanimljiva i Elayza je kul), francuska (zabavna i smešna), poljska (zabavna i smešna), danska (samo jer je Basim sladak)

sve ostale koje nisam ni pomenuo stvarno teško da zavređuju i da ih analiziram.... naime, ne mogu da verujem da je ona loša holandska pesma na drugom mestu.... španska je neiskorišćeni potencijal vrlo dobre pevačice koja je pevala patetično dosadnu pesmu a mogla je biti bolja..... sličan slučaj na određen način s izraelskom........
Korisnikov avatar
By Herald
E bas mi je drago da je pobedila. Sta su sve pricali i napadali je
Korisnikov avatar
By Herald
Govor pobednice i pobednicka pesma:

:klap: :klap: :klap:
Korisnikov avatar
By antibiotic
song contest je oduvek bio politizovan, ali cini mi se da je to ove godine postalo toliko ocigledno da se niko vise ni ne trud da to prikrije. :lol:
By luckyone
Prezadovoljan pobednicom i to ne samo zbog citave LGBt pozadine,nego zato sto mi se svidela pesma,a nastup me je prosto "oduvao" !Pored Austrije,favoriti su mi bili Svedska i UK za koje stvarno ne razumem zasto je zavrsilo 17. :/
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2632197#p2632197]Herald napisao:[/url]Govor pobednice i pobednicka pesma:

:klap: :klap: :klap:
ne znam kakve su bile ostale pesme...ali ova je ok, ulazi u usi i prava evrovizijska

Nego meni je ona prelepa
sa svom tom bradom
jedino mi je ta kosa bezveze, perika verovatno i izgleda jeftino, mislim da bi joj lepse stajala kratka kosa, prirodna(tipa Hali Beri frizure) + ta brada, sve ostalo je ok
slusao sam par tih intervjua sa njom i skroz mi je slatka
ima nekako tu musko-zensku lepotu bica koja se ne nadima i voleo bih je upoznati zbog toga
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!