Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Herald
Svasta.

Spanjolka je super otpevala, i Kula je bio na nivou :lol: On mi je u finalu bio bolji od Nishliu.

Volim da cujem na evroviziji da se peva na non-english jeziku. Kad cujem engleski zgrozim se. Mada, kod Loreen mi nije smetalo.
Korisnikov avatar
By Vel boy
josh samo su mi se donekle svidele Vel. Britanija (lirika) i Francuska (melodija).
Maja Sirhodzic BiH je fina i otmena.

sve ostalo dosadno ili bezveze.....
Korisnikov avatar
By acid drop
Nisam pratila uopšte Eurosong...
Poslušala sam pobedničku malopre jer su u komentarima b92 napisali da je pesma "tehno trens" i da je bila drogirana.

Još sam se ponadala da je neka piletina, a ono matora kokoška '83 godište. :placko: :pedomedo:

Al' slatkica je, to stoji.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2384324#p2384324]Vel boy napisao:[/url]necu josh ni da bodujem niti da se obazirem ko (ni)je proshao polufinale ili finale ni ko je pobedio, samo cu reci da su jedine pesme koje mi se donekle svidjaju ovog puta Kipar, Finska ( :yes: classy!), Shvajcarska, Bugarska, Makedonija, Hrvatska (nije losha pesma i fino Badricka izvodi), Srbija (svidja mi se shto Zeljko ne izgleda da peva nekoj zenskoj vec.... :zoran52: :giggle: ), Island nije losh, Letonija nije loshe. i to bi bilo to ovog puta.
a deniju, deranu, sixtu jedna :vrcka: kissy assy, kissy assy, cmok

p.s. najgej su Gruzija i Turska i Norveshka. :vijaca:
Volimo mi tebe Veliborka, ko sto majka voli dete s Daunom! :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
>Sta sam propustila?
>>Ko je pobedio?
>>>SveCka, a?
>>>>E, bas me boli kurac.
Korisnikov avatar
By mega therion
ne pratim evroviziju, ali sam cula bugarsku predstavnicu i umrla od smeha. elem, bila sam kod koleginice koja to prati i cula opis doticne pevaljke: Uzor joj je Dragana Mirkovc!!!! :srbin:
By ~ Le Saint X ~
Gledao...
ja bih poene ovako podelio

Italia - 12
Ukraine - 10
Sweden - 8
Serbia - 7
Greece - 6
Germany - 5
Spain - 4
Albania - 3
Island - 2
Estonia - 1
Korisnikov avatar
By Sunce
Zene bolje prolaze na eurosongu. Treba da posaljemo neku cicu.
Korisnikov avatar
By Mia123
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2384624#p2384624]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2384565#p2384565]Mia123 napisao:[/url]Jebote, ovi Grci kao da iz godine u godinu nastupaju sa istom pesmom. :shrug:
Isto prokomentarisah jos u polufinalu.

Unjca unjca sirtaki devojce raspletene kose u kratko aljince na stiklu!
And it all started with Sakis Rouvas. :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Tačno je da je Eurosong postao ponešto dosadan. Ja ga više i ne gledam onako uz pripreme, s punom pažnjom, kao neki bitan event koji se dugo čekao, već više onako usput, jednim uhom i okom pratim dešavanja na stejĐu.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By helsinki
Zasto Zeljko nije pobedio na evroviziji?

:roflmao:

Zato sto mu pesma pocinje: "Vise srece drugi put..."
Korisnikov avatar
By Tungi
Veći biser je Duška Lučić koja najavljuje ukrajinsku pesmu 'Be my guest', odnosno 'Budi moj gost' :smeh:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!