Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Ni trepnuo nisam, ni makac se pomerio nisam kad se pojavio italijanski "davalac" glasova. Wow!

Svedska - zasluzena! Devojka je prelepa!
By Kragi
''

ako nista drugo, sjajno je obucen. kao i uvek :D
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2384230#p2384230]Kragi napisao:
ako nista drugo, sjajno je obucen. kao i uvek :D
^ Ne bih bas rekao: on patuljak uvlaci pantalone u cizme. To ga jos vise skracuje. Ne vidim sklad izmedju revera koji su valjda kozni, i tih rukava koji talasasto izlaze iz rukava sakoa. Ostali clanoci Srbije su mi bili bolje odeveni.

Najkriminalnija mi je Ksenija, tako se zove?, mislim umesila je facu boli glava :smeh:.
Korisnikov avatar
By *deni*
A na nju misli ?
Pa to je verovatno zato što se nadrogirala i utrnula, ne znam šta bi drugo moglo da bude.
Ili je u stanju šoka, pa će odloženo da se raduje.
Korisnikov avatar
By *deni*
PS
derane, svaka čast, mogao bi da radiš kao sudski tumač, ili kao neki psihološki posrednik za prevazilaženje nerazumevanja među ljudima.
Korisnikov avatar
By deran
EDIT :lol:

ne bih mogao deni,padam na vel boju... :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Vela nećemo tumačiti, njega ćemo samo intimidirati ! :burner:
Gde je ta zamlata uopšte ? Ne oglašava se sa svojim utiscima o minulom Eurosongu.
:uvce:
Korisnikov avatar
By deran
taj se entitet ne bavi jeftinom zabavom,nego duboko percipira politiku i druge entitete (tj,svađa se sa mnom :lol: ) u dip-u...
By Kragi
@Sunce - narocito ti talasasti rukavi koji vire su mi :love:
Valjda je Balmain, sad pokusavam da saznam.

p.s.
zeljko mi je jedan od najbolje obucenih ljudi kod nas :neznam:
By Sixto
Cutite tamo! Mozda nam nadje velikosrpsku-tomavucicevsku teznju za velikom Srbijom koju pokusavamo uvesti na mala vrata glasovanjem na europjesmi-evropjesmi! :lol:
Korisnikov avatar
By Vel boy
necu josh ni da bodujem niti da se obazirem ko (ni)je proshao polufinale ili finale ni ko je pobedio, samo cu reci da su jedine pesme koje mi se donekle svidjaju ovog puta Kipar, Finska ( :yes: classy!), Shvajcarska, Bugarska, Makedonija, Hrvatska (nije losha pesma i fino Badricka izvodi), Srbija (svidja mi se shto Zeljko ne izgleda da peva nekoj zenskoj vec.... :zoran52: :giggle: ), Island nije losh, Letonija nije loshe. i to bi bilo to ovog puta.
a deniju, deranu, sixtu jedna :vrcka: kissy assy, kissy assy, cmok

p.s. najgej su Gruzija i Turska i Norveshka. :vijaca:
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2384422#p2384422]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2384269#p2384269]bas bleu napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2384227#p2384227]Sunce napisao:[/url]

Svedska - zasluzena! Devojka je prelepa!
erm... this is a singing competition not bloody miss universe!
iskreno? bolje da nam libidoi glasaju, nego ove političke pizdarije

ma nije to tako loše (politički)-mi smo nini dali 12,oni nama 12 u finalu,kaliopi,bosna...

to je baš lepo... :sunce:
Korisnikov avatar
By Herald
Ugasio sam tv da spavam posle 17 pesme. Nishliju je otaljala samo tako, 100% losije nego u polufinalu.
Korisnikov avatar
By deran
Srećom po nas, predstavnica Švedske Lorin noćas je na generalnoj probi imala peh, naime u toku nastupa upao joj je stiropor u usta. Lorin se zakašljala i jedva nastavila sa pesmom, nakon završetka bila je očajna jer je generalnu probu ocenjivao žiri iz 42 zemlje. :lood:

puls

jebote,koji kreteni pišu za "novine"... :hekla:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!