Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
Dirrty moram da ti priznam da stalno slusam NOT MYSELF TONIGHT
super mi je :) ostale koje sam cuo tu i tamo.

Vanity je ok.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Na kraju i ja mislim da joj je ta najbolja brza pesma na albumu.
I mene još uvek drži.
Korisnikov avatar
By V25
Meni je album i dalje super. I balade i brze pesme. Baš mi je žao što je tako propao.

SALES INFO:

USA: 240,000
UK: 60,000
WW: 600,000

Singles:

1. "Not myself tonight" - #23 USA, #12 UK
2. "Woohoo" - #79 USA
3. "You Lost Me" - još uvek nije na top listama u USA ili UK
Korisnikov avatar
By Dirrty
Tužna istina je da ne možeš imati savršen(o dosadan) privatni život, a da budeš zanimljiv javnosti.

Udala se, rodila dete, sve to i pre 30. godine... ljudi se više ne pronalaze u njenom životnom iskustvu, a dakle ni pesmama.

Ne znam kako može ponovo da bude zanimljiva, osim da se razvede, za početak! :lol:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Not once but twice! Our girl Christina Aguilera has secured a second #1 on the Billboard Dance charts from her album BIONIC. "You Lost Me" has hit #1!

#1 - "You Lost Me" | Dance/Club Music, Hot Dance Songs, Club Songs, Dance Club Music Charts | Billboard
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ova mi se baš dopada, sa trailera... za sada samo preview:

''

Soundtrack je sledeći:

1. ‘Welcome to Burlesque’ – Cher
2. ‘Something’s Got a Hold on Me’ – Christina Aguilera
3. ‘Tough Lover’ – Christina Aguilera
4. ‘Long John Blues’ – Kristen Bell
5. ‘Diamonds’ – Christina Aguilera
6. ‘You Haven’t Seen the Last of Me’ – Cher
7. ‘Express’ – Christina Aguilera
8. ‘But I Am a Good Girl’ – Christina Aguilera
9. ‘A Guy Who Takes His Time’ – Christina Aguilera
10. ‘Bound to You’ – Christina Aguilera
11. ‘That’s Life’ – Alan Cumming
12. ‘Spotlight’ – Christina Aguilera

Izlazi nedelju dana pre filma :love:
Korisnikov avatar
By Innamoramento
"Long John Blues" Kristen Bell??? Je l' to glumica iz Veronice Mars i Gossip Girl???
Otkud to da ona peva...
Pesma je super... :D
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Originally posted by Dirrty

Tužna istina je da ne možeš imati savršen(o dosadan) privatni život, a da budeš zanimljiv javnosti.

Udala se, rodila dete, sve to i pre 30. godine... ljudi se više ne pronalaze u njenom životnom iskustvu, a dakle ni pesmama.

Ne znam kako može ponovo da bude zanimljiva, osim da se razvede, za početak! :lol:
Hahaha.. Izgleda da si izbaksuzirao... :P

Razvodi se Kristina Agilera

Pop pevačica okončala je brak nakon pet godina, piše američka štampa.

Slika

Kristina Agilera (29) i Džordan Bratman (33) bili su u vezi od 2002. godine, a venčali su se 2005. u Napi. Njihov sin Maks rođen je u januaru 2008. godine.

"Pipl" piše da se par rastao još pre nekoliko meseci, a da je razlog razlaza činjenica da su Kristina i Džordan shvatili da su postali samo prijatelji, odnosno da je ljubav nestala.

"Trenutno je njihov sin na prvom mestu. Kristina i Džordan ostaće u prijateljskim odnosima", rekao je izvor blizak paru.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Čuj izbaxuzirao.

Mora malo da podivlja da bi bila ponovo zanimljiva javnosti.

Ja je volim svakako.

Ali ne mogu da ne kažem da mi nije drago.
Nikada mi nisu delovali kao dobar par.

Mada B2B album verovatno ne bi nastao da nije bilo njega, zato poštovanje.
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Kristina Agilera voli žene?

Slika

Američki tabloidi pišu da je razlog zbog kojeg se pop pevačica razvodi njena naklonost ka istom polu.

Vest o razvodu pevačice Kristine Agilere i Džordana Bretmena prošla bi kao i svaka druga “holivudska priča” da nije američkih tabloida koji su “iščeprkali” informaciju da je par imao otvoren brak u kojem je Kristina provodila vreme sa osobama istog pola.

Internet portal RadarOnline prenosi izjavu jedne devojke koju je Kristina preko telohranitelja pozvala na druženje.

“Pokušala je da me zavede na neobičan način – poslala je telohranitelja po mene koji mi je u njeno ime ponudio druženje. Rekao je da je to sasvim normalno kod njih i da Džordanu ne smeta kad Kristina dovodi devojke kući”, ispričala je devojka koja je želela da ostane anonimna.

Tabloidi pišu da je činjenica da je Kristina biseksualka ipak zasmetala njenom suprugu i da je upravo “druga žena” razlog za razvod.
Korisnikov avatar
By Dirrty
U svemu bih je podržavao, ali da je maca bolja no kita... :lol:

Ma ona još od svoje Dirrty faze spominje povremeno da je fizički, vizuelno privlače žene, možda više nego muškarci.
Ali za ostvarivanje bilo kakvog dubljeg odnosa od pogleda, govorila je ne.

Da je probala macu, jednom, možda.
Da je lizala stalno, sumnjam.

Ne zanimaju me tračevi, želim njen film i soundtrack!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Slika

Christina Aguilera will take to the stage just days before her new movie "Burlesque" hits theaters, performing at the American Music Awards live from the Nokia Theatre on November 21. Aguilera is the latest musician announced as a performer on the show, joining Bon Jovi, Pink and Usher.

"Christina is known for her powerful and engaging performances," AMA producer Larry Klein said in a statement. "We are looking forward to her 'Burlesque' number, which will showcase moments from one of the most anticipated films of the season."
Korisnikov avatar
By Dirrty
Menja izgled iz meseca u mesec, ne mogu više da pohvatam... ali je opet savršena :love:

Slika

Slika

Zaradila je milion dolara za sat vremena nastupa na nekoj privatnoj žurci za Noć veštica. :smug:

I novi clip/pesma/nastup iz filma, "But I am a good girl":

http://www.sonypictures.com/previews/mo ... lips/2678/

I full verzija pesme Express:

''

I interaktivni trailer, šta god to bilo...

http://www.sonypictures.com/movies/burl ... vetrailer/
Korisnikov avatar
By Dirrty
Christina Aguilera Returning To Her 'Stripped' Sound For New Album

Due to the disappointing sales of her last album Bionic (released earlier this year), Christina Aguilera has revealed how she is changing her sound on her follow-up record.

The Not Myself Tonight singer and star of the forthcoming Burlesque movie, confirmed she is currently working on new material.

"Now I'm actually in the studio recording the next album, which has a different vibe," Aguilera shared with InStyle magazine.

"I think now we're back to going a little deeper, in the vein where I recorded my Stripped record, which was very personal and more introspective."

:yay:
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Je l' postoje neki podaci o tome da li će se film prikazivati kod nas, i kada????
Što se tiče albuma, samo neka snima nove pesme, više materijala za slušanje... :D
Korisnikov avatar
By V25
SALES UPDATE:

USA: 250,000
UK: 65,000
WW: 650,000

Singles:

1. "Not myself tonight" - #23 USA, #12 UK
2. "Woohoo" - #79 USA
3. "You Lost Me" - nije uspela da se kotira u top 100 ni u USA, ni u UK

Meni je album i dalje odličan. Žao mi je što sledeće pesme nisu bile single-ovi:

1. "Elastic Love"
2. "Lift me up"
3. "All I need"
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!