Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By ultraviolet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2501211#p2501211]antibiotic napisao:[/url]
provaljujem kako je ziriju bitno da izvodjaci pevaju te "donje lage" (valjda zato sto vlado i aleksandra pevaju na toj skali), sto cudno utice na citav kvalitet izvodjenja pesama, jer vecini glas nije dovoljno sazreo da bi zvucali ubedljivo.

pa pazi, i većina matrica im je takva da, i da hoće, ne mogu da pevaju drugačije.
gospode, koliko samo mrzim ona sranja!

hahaha donje vlage, juuu. :pop:
Korisnikov avatar
By V25
Ima li klip sa onim tipovima koji su imitirali The Beatles?
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2501200#p2501200]Mars napisao:[/url]Znate ko je DAVOR JOVANOVIĆ?

:B
:lol: mukica ni jednu pesmu ne dadose momku

a nesto sto je meni uslo u mozak sinoc ( :nerd: nisam lupila neku posebnu analizu), ali devojke bolje prolaze u takvim formatima.
Sa American Idol tu su Kelly Clarkson, Carrie Underwood, Jordin Sparks, sa X Factor Leona Lewis, Alexandra Burke..

od muskaraca, bar meni, niko ne pada na pamet ko je napravio dobru karijeru nakon takvog muzickog show-a.
Korisnikov avatar
By spliff
mirna i nevena zasluzeno u finalu
:snob:
Korisnikov avatar
By antibiotic
^yes, umesto sare je trebao da bude zoran,
valjda su se plasili da se dete ne nasekira ako ispadne, pa je pustili da prodje u finale.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Oskrnaviše mi Xtinu! Mislio sam da je Mirna pevajući Rihanninu pesmu Where Have You Been bila u najlošijem izdanju jer pesma nije namenjena pevanju uživo, ali interpretacija Your Body je bila užasno iseckana.

Sara je vokalno horor živi. Jebote, ne može ni Madonnu pristojno da otpeva. Prvo sam mislio da je samo do neprijatne boje glasa, ali nesumnjivo je do nedostatka sluha.

Bitno da je provokativna na sceni... :britneyspears:
Korisnikov avatar
By antibiotic
meni je cudo kako se oni menjaju iz emisije u emisiju. Sara mi je ovaj put delovala gotivno, i skreno pre svega. Cak sam i onog mucenika Borisa poceo da razumem. Nevenu su ocajno obukli i nasminkali u drugom delu. Toliko je mrsava, videlo se da joj nije bilo komotno i stalno se nesto namestala. Bas je u biti klinka.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Ja dobijam zelju da polomim televizor kada cujem da je neko korektno otpevao pesmu. :radosnice:
By loreenche
Ne vjerujem, ali ne vjerujem da ćemo na Balkanu gledati finale bez momaka. Bilo je i vrijeme. Otkad je pjevala Valerie, Sara je moj favorit, nema vokalne sposobnosti ama baš nikakve, ali nema ih ni Ke$ha, pa ono... Sara ima X faktor i meni je to dovoljno da je volim. Ono što ne mogu je НЕBЕНА БОЖОВИЋ i sav taj Kosovo je Srbija performans. Djevojka razbija, ali Vidovdan, Bilja Krstić... Mirna pobjeđuje.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako se pod harizmom i X faktorom smatra plastičnost, da - Sara je full of (sh)it.
By loreenche
Šta je trebalo da uradi kad je zafalširala? Da otrči sa scene i kaže izbacite me? Djevojka se snašla, oplakala, izborila mjesto u finalu. Meni je to za rispekt.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne govorim uopšte o tim suzama, koje su možda i jedini izliv prave emocije koji je pokazala tokom čitavog serijala. Svaka njena facijalna ekspresija šablonska je.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Da, Sara voli da pravi cirkus. Ma Nevena ce verovatno da pobedi.
Korisnikov avatar
By deran
ne samo zbog toga-otpevala je par izvornih pesama FE NO ME NA LNO... :lol:

a ja te pesme jako volim... :srbin:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da nije tog elektro efekta ne bi ona ništa vokalno izvukla... a pesma je više recitovanje nego pevanje.

A da može da prođe, može... Sandra Afrika već nekoliko godina zarađuje vrlo dobro na izgled.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pesma je retardirana, sad sam morao da je poslušam jer nisam znao koja pesma je u pitanju... u tom smislu nije mnogo odstupila od originala. Ima sličan stil kao Leona, da grubo prelazi u visoke tonove prekidima u glasu, a tako završava i apsolutno svaki stih, kao da ne ume da drži jednolinijski ton duže od sekunde... samo mnogo manji raspon i jačina glasa.

Bio sam ubeđen da je neprekidan falš, ali u ovom slučaju je u pitanju pesma.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!