Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By deran
a tko se hrvoje marjanović... :sweet:

uvod

VRIJEME je Eurovizije, vrijeme koje smo u posljednjih pet godina počeli doživljavati kao ono doba godine kada se Hrvati iznova zapitaju: "U redu, što smo iz ovog naučili i jesu li ovi Srbi stvarno toliko bolji od nas?"

index

:blenta:
By loreenche
Pogodio 9 od 10. PONOVO! Nisam očekivao da će mali Bel Ami iz Litvanije proći, zamenio sam njega i Slovenku.

U prvom polufinalu sam hteo da prođe Austrija. Hungarija me iznenadila.
Korisnikov avatar
By helsinki
Dobra je pesma Seljka Joksimovica.Stvarno!
Ali mi se vise dopada oficciale spot sa onim gluvonemim decakom.Pun pogodak,ne znam zasto!
A ova kravestija Lucic Dusanka,molim da se od ovog momenta izbaci iz bilo kakve evrovizijske price!misiiim...
By Kragi
Ja sam jedino makedonsku pesmu cuo i odlepio koliko je dobra. Znam i nasu, ok.

Mene zanima koliko izvodjaca ima u finalu posto sad ide 26. a bio sam ubedjen da ih ima 25 :nerd:
By loreenche
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2384188#p2384188]Kragi napisao:[/url]Ja sam jedino makedonsku pesmu cuo i odlepio koliko je dobra. Znam i nasu, ok.

Mene zanima koliko izvodjaca ima u finalu posto sad ide 26. a bio sam ubedjen da ih ima 25 :nerd:
Ovo je finale. Ide 5 stalnih, domaćin i po 10 iz svakog polufinala. Prošle godine je bilo 25 jer je Nemačka bila domaćin, a u isto vreme spada u 5 stalnih.
Korisnikov avatar
By erkondisn
ja sam samo prebacio na RTS nakon Zeljke samo kako bi cuo njen komentar. a svaki komentar je suvisan :lol:

bome je i Španjolska dobra, bez greske.

Francuska pored ok stvari i najbolji scenski nastup :klap:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ta Duška je jedna ćurka.
Posle nastupa Babuški iz Rusije, dala je komentar : '' Da vas sad nešto otvoreno pitam - Šta biste vi rekli kada bi vaše bake ovako nastupale ? ''

I onda tišina, prešla je na najavu sledećeg takmičara.
Ćurketina !
:krava:
Korisnikov avatar
By Mia123
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2384201#p2384201]*deni* napisao:[/url]Ta Duška je jedna ćurka.
Posle nastupa Babuški iz Rusije, dala je komentar : '' Da vas sad nešto otvoreno pitam - Šta biste vi rekli kada bi vaše bake ovako nastupale ? ''

Ćurketina !
Ahahaha... I meni je to bio najupecatljiviji komentar, sa sve tom dramskom pauzom. Poentirala. :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2384202#p2384202]Mia123 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2384201#p2384201]*deni* napisao:[/url]Ta Duška je jedna ćurka.

Ćurketina !
Ahahaha... I meni je to bio najupecatljiviji komentar, sa sve tom dramskom pauzom. Poentirala. :smeh:
Ma nije to bila ni pauza, samo je pitala - '' Šta biste vi rekli kada bi vaše bake ovako nastupale ? '' i prešla na drugu temu, tj. na najavu sledeće takmičarske kompozicije. Šta bih rekao ? Rekao bih : '' Napred, baba ! '' i bio bih,naravno, s njom u delegaciji u Azerbejdžanu. To se podrazumeva. :yes:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa ova guska se uopste ne raduje :ozbiljan:

meni bi do sad ugradjivali 4. bajpas da sam dobila toliko poena
Korisnikov avatar
By deran
ok je šveden,šta znam... :D
Korisnikov avatar
By erkondisn
Duska je vec jednom bila naglasila kako je Svedska itekako favorizirana... vjerujem da je u njenoj glavi sve to zbog belosvetske zapadnjacko-skandinavske namjestaljke :lol:

Svedska, ocekivano i zasluzeno, neka :)
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!