Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
We are pleased to bring you exclusive news that the first ever PJ Harvey DVD will be released by Island Records on May 1st 2006. Titled "PJ Harvey On Tour - Please Leave Quietly" and directed by Maria Mochnacz, it was filmed during the Uh Huh Her Tour and offers an intimate and insightful look into a world of touring, performing and travelling.

Having finished her seventh album Uh Huh Her in the autumn of 2003, Polly took to the road with a four-piece band. The collection of performances featured on PJ Harvey On Tour charts her journey through summer festivals, to her UK and European tour and on to the US in October 2004, creating a patchwork quilt of sights and sounds.

Live performances taken from the tour are combined with behind-the-scenes footage and material. Stage sets are constructed and dismantled, sound-checks take place and recording studios are explored. PJ Harvey shares her thoughts and feelings about the process of touring through unique video diary footage, giving a very personal account of life on the road.

Featuring two previously unreleased tracks, Uh Huh Her and E♥ol, the cameras are also on hand to capture contributions from crew members working on the tour, giving a complete picture of the day-to-day experience of touring. Extras include a unique 28 minute interview with Harvey which sees her share her thoughts on writing, recording and performing.

The tracklisting, which spans Polly's career, features the following songs:

Meet Ze Monsta / Dress / Uh Huh Her / Taut / Down By The Water / It's You / Big Exit / Harder / The Darker Days Of Me & Him / A Perfect Day A Perfect Day Elise / Victory / Catherine / Who The Fuck? / E♥ol / My Beautiful Leah / The Letter

YESSSSSSSSSSS za Catherine i Leah!!!
Korisnikov avatar
By Alien
Me-Jane je super. The Dancer i River su mi takodje odlicne. Stories from the city... mi se nije toliko svidio. u lokalu pustam cesto Down By The Water, ponekad Me-Jane, ponekad The Letter
Korisnikov avatar
By Egon
samo sam preslushao album, nije mi jos "legao"

recimo "Is This Desire?" mi se na prvu loptu "uvukao pod kozhu"
dok sad sa ovim imam malo poteskocja ...

... mozda je to i dobro ...

chekam ga na raspolozhenje ...
Korisnikov avatar
By colorado
Album je u isto vreme i glup i veoma inteligenta. Glup zbog losih tekstova, a veoma inteligentan jer je glasom, muzikom i produkcijom uspela da docar tu neku tesku viktorijansku atmosferu... Opet je uspela da nadmasi sebe i stvori nesto sto nije do sad, a da to funkcionise. Nije omanula i pored losih tekstova.
I mislim da ce ova turneja biti fenomenalna!
By polarlicht4.1
Potražiću pa kad skinem i preslušam kucnuću neki komentar. Slažem se sa Egonovom konstatacijom vezanom za "Is This Desire". Čak mislim da mi je to i njen omiljeni album. Nisam je odavno slušao, imam poteškoća da se prisetim. :giggle:
Korisnikov avatar
By colorado
Ja sam imo problema s ITD. Kupio sam ga kad je izasao, i nije mi se svideo. Pokusao nekoliko puta da mu dam sansu, i nije islo... sve do 2004 (!!!) i onda - BAM!!! Od onda mi je to njen omiljeni album, rame uz rame s TBYML.
By Swanheart
ceo nov album je nekako tuzan

ne svidja mi se
Korisnikov avatar
By radijacija
ne mogu da kazem da mi se ne svidja vec da mi raspolzoenje ne prija toliko

mada je doabr album

absh dobar
By Swanheart
ne znam...mene je smorio vec posle prvog slusanja
da l` zbog vremena-raspolozenja-cega vec ne znam ali me smorio
By polarlicht4.1
Upravo slušam poslednji album i setih se teme. Odličan je! Taman za ovo jesenje vreme. Sviđa mi se kako se atmosfera albuma uklapa sa jesenjim difuznim svetlom i žutilom...Nekako mi stvara ovaj :mazi: i ovaj :meda: osećaj...Divno!
Korisnikov avatar
By селпередејз
Uh nekada sam obozavao PJ... hmm poslednje cega se secam je pesma sa Tom Jorkom - This Mess We're In, ta me pesma razbila...

brrrr

:traziPJ:
By Shoplifter
Originally posted by polarlicht4.1
Upravo slušam poslednji album i setih se teme. Odličan je! Taman za ovo jesenje vreme. Sviđa mi se kako se atmosfera albuma uklapa sa jesenjim difuznim svetlom i žutilom...Nekako mi stvara ovaj :mazi: i ovaj :meda: osećaj...Divno!
... ugh... zar ti njen katatonichni stupor stvara :mazi: i :meda: osecaj?

:iskolacen:

shto se tiche jesenje muzike, meni je beth gibbons sa albumom "out of season" tachno to o chemu pishesh...
nego, pidzejka - meni se zachudo svideo od prve, mada mi je previse jednostavna muzika, kao neki muzichki chicha glisha, ali ok, it hits my mood completely, tako da... :thumbsup:
posle rid of me ovo mi je jos jedina njena plocha koja mi se djasvi u kompletu...
By polarlicht4.1
Da, da, upravo taj osećaj. Ne umem da objasnim zašto ali je tako. :neznam:

Slažem se sa ovim o PJ. Album ima koncept (ili mi se bar tako čini), no za razliku od većine konceptualnih albuma koji završe sa pesmama koje su u stvari sve samo jedna pesma, ovaj album mi je drugačiji. Iako su pesme slične, nikada ih ne mešam niti mi se stapaju u jednu od sat vremena za koju jedva čekam da otpeva svoje.

Mislim da nisam slušao "Out of Season"...Potrudiću se da nađem. Volem jesenju muziku. :meda:
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Shoplifter
...
shto se tiche jesenje muzike, meni je beth gibbons sa albumom "out of season" tachno to o chemu pishesh...
upravo mi nova PJ lici na "out of season" ...
..i isto toliko ( :hmm: skoro isto, beth je mozda za nijansu bolja..) nekako mlitav i bezlican.. ujednacen, bez lift-up ili bar i jedne " :drama: stvari".. nista od toga.

gde su gitare?!
gde je PJ?! PJ u maniru The Sky Lit Up.. Who The Fu*k.. This Is Love.. The Letter?!
..gde je Angelene.. This Mess We're In.. :nesiguran:

:nope:

nema ih.
preslusala jednom i sumnjam da cu vise.. cuvacu album samo zato sto patim od opsesivno-kompulsivnog poremecaja gomilanja muzike :drama: i stare slave predrage PJ, ofkors.. :love:

mozda .. moooozda, ako potraje ovakvo vreme pa pustim dok citam jer album totalno ne odvlaci paznju i vise sluzi kao background-music nego li nesto sto ostavlja jak utisak i zelju za ponovnim preslusavanjem.. :whatever:

nadam se da ce se vratiti ona PJ.. "the" PJ.. :love:
By polarlicht4.1
Da, svakako nema ekspolizivnih stvari niti drame. Bar ne onih koje paraju uši svojom dramatičnošću. Međutim, to ne znači da je zbog toga bezličan. Upravo suprotno. Svojom naizgled smirenošću i ujednačenošću skriva dubinu i emotivni naboj. Samo treba naći ključ, a to je odgovarajuće raspoloženje. Meni ono ne manjka tako da mi je skroz cuddly u ove hladne i mračnjikave dane. :)
By Paranoid Androgynoid
Da, svakako nema ekspolizivnih stvari niti drame. Bar ne onih koje paraju uši svojom dramatičnošću. Međutim, to ne znači da je zbog toga bezličan. Upravo suprotno. Svojom naizgled smirenošću i ujednačenošću skriva dubinu i emotivni naboj. Samo treba naći ključ, a to je odgovarajuće raspoloženje. Meni ono ne manjka tako da mi je skroz cuddly u ove hladne i mračnjikave dane. :)
ja sam se zaljubila u ovaj post.. tako.. i toliko..
..da cu morati da preslusam White Chalk bar jos jednom u to ime! :love: :drama:

ali to ne znaci da ce mi se sada dopasti.
ovo je samo ljubav na prvi post :love: :giggle:

nekome jednostavno treba vise, nekome manje da dostigne to tvoje raspolozenje koje je u ravni paralelnoj sa emocijom White Chalk-a.. :kiss: a to raspolozenje ni malo nije lako postici, ako i samo ako ti kao pseudonim ne stoji "polarlicht4.1" :)
nekome prija whitechalk-sound.. nekome "devojko sta ti je? mnogo skripis!" :hyper: ..nekome "nesto" sto je "zapelo negde" :giggle: .. itditd..

no.. preslusacu jos jednom u ime gorecitiranog posta! :love:
By polarlicht4.1
Svaka čast! :klap:

Mislim da bih svisnuo da čujem poslednji album uživo... :uplasen:
By cumpig
Uh, znao sam ce to biti ljubav na duge staze jos od kad sam prvi put video spot za "Dress" u legendarnih 120 Minutes na MTV-ju.
I ta ljubav traje i tarje i traje i ....
Steta sto se niko ne priseti da je dovuce u nase krajeve, plus sad je na turneji sama, bez benda, samo ona i par instrumenata, kontam da je to relativno jeftino :tuc:
Moji omiljeni:
-Stories...
-Dry
-To bring...

volim i ostale naravno, jedino mi je WC bas neuklopiv u neko regularno i cesto slusanje, a jedino ITD nisam ni cestito preslusao, mozda bi mogo ovih dana :)

(bas lepo kad neko izvuce zaboravljene teme ;) )
Korisnikov avatar
By colorado
Mrzi me da ponovo sve kucam na srpskom. Ovako je to sve otprilike bilo:

She was like a dream! I got to the Athens by the 1st class train and got the front row center.
After the first silent interval between the songs I shouted “RID OF ME!!” and she laughed.
Highlight was her voice at the end of Silence. I got all goose-bumped.
At one point she just stood there and asked for requests. fhdjkhgs. Some guy shouted Dancer and I backed him up, so she asked for a proper guitar. The guitar just wasn’t coming, so I told her she could do Rid of Me instead. The guitar came, she played Dancer, and then she played Rid of Me. However, the audience kind of killed it by clapping to it all along.
Her harmonica fell off during C’mon Billy, and I told her to play from the beginning, but she said she thought she could do it from the instrumental section. I said – Well, ok. Haha.
The girl next to me and I wanted to hear Oh My Lover so we shouted it, but some randies started shouting out other songs, so the two of us started singing it. PJ said that we’re doing it better than she does. Haha! Love her.
I loved the show. She lived to all my expectations for the solo show. She came out a bit shy at first, but she relaxed soon afterwards. Apart from a few of them, I haven’t heard most of the songs she did live. I’d probably have been even more mesmerized had I not heard the boots of this kind of a show.
Then the show was over and I saw the setlist. Rid of Me was NOT on it!! She took my request!!! Fdkjhsdkjghsdj
Can’t WAIT her next tour!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ne nuzno ovim redom:

* To Bring You My Love
* Send His Love To Me
* When Under Ether
* The Devil
* White Chalk
* Man-Size
* Angelene
* My Beautiful Leah
* Nina in Ecstasy
* Electric Light
* Snake
* Big Exit
* Down By The Water
* Grow, Grow, Grow
* The Mountain
* Silence
Dancer
* Rid of Me
* C’mon Billy
* The Piano
* Desperate Kingdom Of Love
By cumpig
Gde, kad, kako????
:ocu i ja!:
Korisnikov avatar
By colorado
Ako ikog briga:

Novi album Pi Dzej Harvi i Dzona Perisa izlazi 30. marta.
Turneja pocinje 15. aprila u Brajtonu, a ja cu je dan kasnije videti u Oksfordu.

dkjhdjkhgdjveihdkjvbdkjvejh Ne mogu da disem od srece!!!!!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
volim par njenih starijih pjesama.
Neke skoro kopirao od Hlaef.

Sve u svemu - jadno poznavanje i lika i djela,ali ono sto znam mi se prilicno svidja:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!