Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Misfit
pa, dobro, ali rep nije samo ono što se vrti na top 40. samo bih voleo da se javi neko ko to actually sluša. :lol:
Korisnikov avatar
By acid drop
Ja ne slušam, ali volim ponekad nešto. Npr:

''
Pa jbg, ja ne znam ni jednog hopera koji nema bar tri spota sa sest sisatih riba u kom peva kako ih kara i kako su mu kevu mlatili u kraju jer je afroamerikanka te kako se on u toku odrastanja susretao sa svim nedacama koje zivot nosi.
E sad ovde imamo isto to samo sa aspekta jednog homoseksualca :smeh:
Jeste sranje, ali ne mogu da osudim iz vise razloga a verujem da mi ni namera nije losa.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Jao kako serete za rep muziku. :roll:

''

''

Iako je Marčelo homofobni seronja, ima jako kvalitetne stvari.

''

''

Ovo su samo pesme koje ja lično volim, ne slušam toliko puno rep, ali otpisati čitav žanr, zbog mizoginih, homofobnih šupaka. :roll:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Neki ljudi kažu da su Fettes Brot rep, a ja im nekako ne verujem.

Ali ipak ovo posvećujem Sanjici Stepovučanović

''''

A ovo može biti uz malo izmena pesma za Romeo:

''''

Jes' da sve ovo malo ide na pop, ali svejedno. :durenje:
Korisnikov avatar
By Blady
Ovako kako je Korvin...

To sto je on napravio nije rep, al sta sad.
Korisnikov avatar
By Mars
Korist ovog spota upravo imam iz razloga da sam se setio da dodam Vegetu na spisak za prodavnicu.
Korisnikov avatar
By antibiotic
ipak je tekst pesme najkriticniji, pa tek njegov glas i pojava.

mozda treba nekog talenta sa foruma da proguramo da snimi pesmu i spot,
ali da nema tajni i iznenadjenja, vec da se svaki stih i izgovorena rec, svaki beat i zvuk prate i budu pod lupom kritickog uha forumasa kako bi sve ispalo kako treba na opste zadovoljstvo sviju... za spot ista procedura.
Korisnikov avatar
By Mars
Da be Drakche.

Kao da je čovek otpevao "Ne drmaj mi fegete!", tako se ponašamo ovde.
Korisnikov avatar
By antibiotic
MArse ne terajme sad da ponovo preslusavam pesmu,
bolje da je repovao nesto o sebi ili nekom malom mikici , a ne u ime "svih nas".
kad vec to radi mora da bude kritikovan.
Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493525#p2493525]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Jao kako serete za rep muziku. :roll:
:up:

rap/hip-hop jeste u velikoj meri konzervativan, homofobičan, mizogin, kao između ostalog i neki drugi pravci poput metala, regea, kantrija, itd. ali stvari se polako menjaju, kako muzički tako i ideološki. i to ne računajući sve one autore koji se već izdvajaju od sisići-minići repera poput čingija, mingija, ili koga već, o kojima vi pričate. zato mi je besmisleno otpisivati čitav jedan žanr, osim na onom ličnom sviđa mi se, ne sviđa mi se nivou.
Korisnikov avatar
By antibiotic
da, pa, bolje da je rekao "ne drmaj mi fegete" barem bi se ljudi pitali sta je hteo time da kaze.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Mislim da za drugu pesmu treba da snimi obradu hita "Ubi, ubi, pedere", jer će time sigurno postati mnogo popularniji nego s pesmom "Ne diraj mi fegete".
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493615#p2493615]antibiotic napisao:[/url]ipak je tekst pesme najkriticniji, pa tek njegov glas i pojava.

ali da nema tajni i iznenadjenja, vec da se svaki stih i izgovorena rec, svaki beat i zvuk prate i budu pod lupom kritickog uha forumasa kako bi sve ispalo kako treba na opste zadovoljstvo sviju... za spot ista procedura.

predalažem KOA za zvođača,ali snimiti pesmu i spot-cijena prava sitnica... :snob:

a ovo sa lupom...ko je selu udesio na kraju se obesio... :smeh:
Korisnikov avatar
By Delete
Od sinoc sa preslusala 3-4 puta presmicu i meni se, na neki veoma, veoma cudan nacin jako dopada.

A i decko je simpatican. Ako je poenta snimanja i promocije spota bila da se o njemu prica, cini mi se da je to postignuto. E sad, da li ce se jos nekom, osim meni svideti, ostaje otvoreno pitanje.

Ali, da Damjan ima petlju vecu od svojih kriticara - ima je. I zbog toga mu ja, i mozda samo ja, skidam kapu.
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493642#p2493642]deran napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493615#p2493615]antibiotic napisao:[/url]ipak je tekst pesme najkriticniji, pa tek njegov glas i pojava.

predalažem KOA za zvođača,ali snimiti pesmu i spot-cijena prava sitnica... :snob:

a ovo sa lupom...ko je selu udesio na kraju se obesio... :smeh:
pa eto, da bi svima, ili barem vecini, bilo po meri, da bi s ponosom prezentovali i stali iza nje/njega kao predstavnika fegeta koji ima pravo da govori u ime svih nas :D

danas svako zna za nekog ko ima improvizovani studio u stanu ili podrumu, a sto se spota tice... pa gde je taj pederski lobi sto ce da pomogne za visu stvar?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
zasto je ovo zavresil status ,,hita medju gej populacijom'' sa svega 5 ili 6 hiljada pregleda?
Nasa Sajsi ima 50 hiljada. :sweet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!