Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2317540#p2317540]Mars napisao:[/url]Ili još bolje: odeš, pobediš, i iz sve snage zaboraviš tu epizodu u svom životu - kao Celine Dion.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2317523#p2317523]*deni* napisao:[/url]I još će da vodi na besplatno putovanje u Azerbejdžan onu svoju svraku od Jovane Janković i još ko zna koliko članova svite, među kojima će sigurno biti i neki njegov tajni švaler, jer - javna je tajna da Joksa voli da se odaje i pederastiji, a pederi i dušu daju za besplatno putovanje.
:bj:
:lol:
Korisnikov avatar
By castor
To je noj.
Edit: Napisao si, nisam video.
Korisnikov avatar
By wizzy
Švica je već odabrala svog predstavnika. Simpatična soft rock pesma. Simpatični i momci :grin: posebno kad mi izgovori ono WAJDES DRIMS on german inglišu, da se istopiš. :D Nije loše za početak.

''''
Korisnikov avatar
By wizzy
На такмичењу „Песма Евровизије“, које ће бити одржано у мају 2012. године у Азербејџану, Црну Гору ће представљати београдски музичар Aнтоније Пушић, познатији као Рамбо Амадеус.

Београдски музичар Антоније Пушић, познатији као Рамбо Амадеус, прихватио је позив Радио-телевизије Црне Горе да у мају 2012. године представља Црну Гору на „Песми Евровизије", објављено је на певачевом Фејсбук профилу.
Slika
Такмичење ће бити одржано у Бакуу, главном граду Азербејџана.

„Мој задатак је да овим пројектом додатно брендирам Црну Гору као атрактивну туристичку дестинацију, што је много инспиративније и теже од прављења саме песме", рекао је Рамбо Амадеус.

Aнтоније Пушић, познатији као Рамбо Амадеус
„Интензиван развој туризма у Црној Гори убрзаће развој читаве регије и отворити много радних места. Моје појављивање на 'Еуросонгу' само је мудро одабрано средство да се тај комплексни циљ оствари", навео је музичар, који је пореклом из Херцег Новог.

Подгорички дневник Побједа најавио је да ће Рамбо Амадеус песму за такмичење снимити у Љубљани, у студију популарног словеначког музичара Роберта Пешута, познатијег као Мањифико.

Генерални директор Радио-телевизије Црне Горе, Раде Војводић, чија је идеја била да ту земљу представља Рамбо Амадеус, потврдио је да је успешно окончао преговоре са Рамбом.

„Рамбо није типичан представник ових простора. Није ни типичан музичар. Има једну важну црту која га одваја од осталих музичара. Такође је популаран на целом простору некадашње Југославије, а још је и амбасадор УНИЦЕФ-а. Све то је сјајна препорука и велика могућност за промоцију Црне Горе као државе", рекао је Војводић.

izvor: RTS

:lol: uvek je bio i ostao folirant, ali najbolji folirant. Što neko reče ispušena muštikla.
Korisnikov avatar
By *deni*
A kad smo na youtube nedavno postavili turbo folk hit, koji je snimio u duetu sa jednom folk pevačicom pre 16 godina, Rambo nam je poslao sledeću poruku na youtube :

'' Poydrav, ooo ....molim te, skini ovu pjesmu Niko Niko....malo me sramota od toga....ali ako ipak volis tu pjesmu mnogo, samo joj iz naslova skini "rambo amadeus" da pretrazivaci ne salju ove moje fanove na to. Hvala na razumijevanju. Ako mi pises, pisi na xxxxxxxxx ( * mail adresa cenzurisana zbog diskrecije * ) jer ovaj meil rijetko otvaram. Hvala! ''

Odlučili smo se za opciju da uklonimo njegovo ime iz naslova, što je Ramba zadovoljilo.
A duetska pjesma koje se on danas stidi snimljena je sa Svetlanom Arsić i zvuči ovako :

''''''''

:kolo:
Ne znam uopšte što se Rambo srami ove pesme, mogla bi i na Eurosong komotno, baš je pevljiva. :kolo:
Korisnikov avatar
By antibiotic
nja, zeljko, rambo, nina... nedostaje mi evrovizija kada su se manje kompromitovane zvezdice i anonimusi prijavljivali, takmicili i pobedjivali sa svojim pesmama.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Radi li Željko išta drugo osim što se uvaljuje kao izvođač ili autor pesama za Eurosong?!

Nina mi je simpatična oduvek bila i dopada mi se kako peva.

Rambo mora da nastupa za Crnu Goru jer ga u Srbiji niko ne bi pozvao, ne samo zato što je budala, već zato što je Željko zadužen za te stvari.
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2340962#p2340962]Dirrty napisao:[/url]Radi li Željko išta drugo osim što se uvaljuje kao izvođač ili autor pesama za Eurosong?!

Nina mi je simpatična oduvek bila i dopada mi se kako peva.

Rambo mora da nastupa za Crnu Goru jer ga u Srbiji niko ne bi pozvao, ne samo zato što je budala, već zato što je Željko zadužen za te stvari.
Željku je Evrovizija i mesto prebivališta u ličnoj karti.
Za NinIcu je i meni drago, kao i za Kaliopi, mada jedva čekam da čujem šta će Rambo da spremi.
Mada nisam čuo kad će se Bosanci odlučiti, a nešto sam načuo da bi nas Bugari iznenadili u obliku Azisa, ali nisam siguran.
Ova Evrovizija će biti :sunce: :seaman:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja sam za Kaliopi čuo prvi put pre godinu dana, tačnije ugledao je na TV-u, šta ona predstavlja tačno sem javne ličnosti karakterističnog imena, i jedne od gostujućih klovnova u žiriju Zvezdi Granda?
Korisnikov avatar
By Mars
Pevacica bre. I to sjajna.

I mislim da joj se grupa tako zvala, da zena ima neko drugo ime.

Korisnikov avatar
By deran
mislim da se baš zove kaliopi bukle,a da je objašnjavala da je to valjda na grčkom ili tako nešto kravooka... :giggle:

i da,nastupa cela yu neunija...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!