Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By now_pictured
HighwayUnicorn napisao:
constantine napisao:
HighwayUnicorn napisao: Hahaha, true. S tim sto mi fali jos minimum dva puta ovoliko diskova da bih pokrio sva izdanja :P
ali sta ce ti jedna te ista pesma na 5 albuma koji se razlikuju samo po omotu?
jel ti gaga fetish?
Hm, mislim da se moze reci da jeste :P Ne znam kako to da objasnim ljudima koji nisu kolekcionari, uglavnom ne razumeju lol
ja razumem, i ja volim da skupljam sve od brit
samo i wanna go i criminal singlove nemam :(
Korisnikov avatar
By HighwayUnicorn
Ma ta dva su skoro izasla, to mozes da nabavis kad hoces :) mada moras malo da pozuris, krenuli su da izbacuju singlove u rekordno malim kolicinama xD :P
Galateja napisao:Da, ja spadam u one budale koje kad se dočepaju novca kupe originalni CD. Nemam ih mnogo. Da imam više para ne bih žalila dati ih za finu kolekciju. I pare za knjige - uvek. :love:

ja sam davno prestao da kupujem diskove otkad sam napunio dve pune kutije sa istima gusto pakovanim
sad i kad dobijem nesto na disku napravim cd image, strpam na externi hdd i prosledim

mislim da prilazim tacki prelamanja da isto radim i sa knjigama
vec mi je ceo jedan zid u strucnoj literaturi
a nemam nikakav problem u citanju sa monitora
Korisnikov avatar
By now_pictured
da znam ja sam u austriji trazio za IWG jos tokom leta ali nigde nisam nasao... crminal mislim da ni nema pravi singl, ne znam. IWG se nadam da cu naci uskoro :)

e evo su moji omiljeni cdovi koje imam, imam ih jos puno ali ne bi stali na sliku hahah

Slika
Korisnikov avatar
By now_pictured
constantine napisao:^mene interesuje na cemu su diskovi... to crveno?
to je cupav tepih u mojoj sobi :D
soba je crno-crvena i slaze se haha :)
Korisnikov avatar
By HighwayUnicorn
now_pictured napisao:da znam ja sam u austriji trazio za IWG jos tokom leta ali nigde nisam nasao... crminal mislim da ni nema pravi singl, ne znam. IWG se nadam da cu naci uskoro :)

e evo su moji omiljeni cdovi koje imam, imam ih jos puno ali ne bi stali na sliku hahah

Slika
Nikada ti necu oprostiti ovaj TFM sa golden printom.
Korisnikov avatar
By now_pictured
HighwayUnicorn napisao:
now_pictured napisao:da znam ja sam u austriji trazio za IWG jos tokom leta ali nigde nisam nasao... crminal mislim da ni nema pravi singl, ne znam. IWG se nadam da cu naci uskoro :)

Slika
Nikada ti necu oprostiti ovaj TFM sa golden printom.
haha znam, perfektan je
ja sam zbog omota i digipacka i prvo kupio to
ali skroz sam zavoleo taj album u medjuvremenu, ovo sam kupio jos pre dve godine :P
Korisnikov avatar
By constantine
now_pictured napisao:

mnogo lepa boja tepiha :D
Korisnikov avatar
By now_pictured
constantine napisao:
now_pictured napisao:

hvala hvala :grin:
Korisnikov avatar
By LadyOfTheFlowers
ne kupujem, mada bih volela. imam jedan koncert Il Diva, i to sam kupila kad sam bila u Parizu posto nisam mogla da odolim da ga uzmem u ruke i ne kupim, ali ovde nemam toliku inspiraciju za shopping -.-
valjda me mori novcana kriza, a ispod casti mi je da trazim roditeljima novce.
Korisnikov avatar
By mOwbid
da, kupila sam prosle nedelje jedan album. Jer ne moze da se nadje na netu.
Da, kupujem... dobijam... imam preko 300 originalnih CD-ova i trudim se da nabavljam retka izdanja (japanska, kineska, izdanja za kolekcionare...).

Uglavnom svaki put kada putujem u inostranstvo uzimam dosta diskova. Nedavno mi je stigao na poklon set od 6 Madonninih CD singlova iz USA (period od 1990/1991).

Ovo su samo neki diskovi koje sam nabavio u prethodnih godinu dana...

Slika
Kupujem klasičnu muziku, ranu muziku (koje sam kolekcionar) i jazz, te duboko prezirem sklonost balkanske bagre prema pirateriji.
Podrazumeva se da ne kupujem muziku prolaznih uglavnom popularnih izvođača, a nije mi jasan sav ovaj forumaški pedeluk koji voli takvu muziku, a ne poštuje te izvođače i ne kupuje ono što izdaju (čast izuzecima, koji kupuju i koji mi sa druge strane nisu jasni zbog toga što kupuju te pomodne grozote).
Dégénération napisao:Da, kupujem... dobijam... imam preko 300 originalnih CD-ova i trudim se da nabavljam retka izdanja (japanska, kineska, izdanja za kolekcionare...).

Uglavnom svaki put kada putujem u inostranstvo uzimam dosta diskova. Nedavno mi je stigao na poklon set od 6 Madonninih CD singlova iz USA (period od 1990/1991).

Slika
aaaa Mylene Farmer Stade de France, jedan od najboljih koncerata ikada. :love:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne. Poslednje što sam kupovao bile su kasete. Njih imam isuviše, kao i LP i single ploča.
Dégénération napisao:Da, kupujem... dobijam... imam preko 300 originalnih CD-ova i trudim se da nabavljam retka izdanja (japanska, kineska, izdanja za kolekcionare...).

Slika
koji je to cd od christine? :D
Dante napisao:Kupujem klasičnu muziku, ranu muziku (koje sam kolekcionar) i jazz, te duboko prezirem sklonost balkanske bagre prema pirateriji.
Podrazumeva se da ne kupujem muziku prolaznih uglavnom popularnih izvođača, a nije mi jasan sav ovaj forumaški pedeluk koji voli takvu muziku, a ne poštuje te izvođače i ne kupuje ono što izdaju (čast izuzecima, koji kupuju i koji mi sa druge strane nisu jasni zbog toga što kupuju te pomodne grozote).

ja se divim tvojoj moralnoj uzvišenosti i preziru prema balkanskoj bagri,ali da li ti je nekada palo na pamet da nema uvek da se kupi nešto što se želi...

takođe sam ubeđen da na tvom kompu nema ama baš nijedan piratski program(čić)... :snob:
deran napisao:
Dante napisao:Kupujem klasičnu muziku, ranu muziku (koje sam kolekcionar) i jazz, te duboko prezirem sklonost balkanske bagre prema pirateriji.

ja se divim tvojoj moralnoj uzvišenosti i preziru prema balkanskoj bagri,ali da li ti je nekada palo na pamet da nema uvek da se kupi nešto što se želi...

takođe sam ubeđen da na tvom kompu nema ama baš nijedan piratski program(čić)... :snob:
Ja nemam para za toliko toga, ali svakako to neću ukrasti. To nije moralna uzvišenost, već najosnovnija stvar. Ne mogu prosto da poverujem da bi neko želeo da napravi raspravu oko toga.
da, samo tvoj ukus je dobar. svi drugi imaju sranje ukus ako im se dopada nesto osim klasicne muzike i muzike koja nije stara barem 20 godina
Korisnikov avatar
By Torry
constantine napisao:
now_pictured napisao:

moj je ljubicast

offtopic :lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
muziku skoro uopste ne slusam vise...ne kupujem originale, jer nemam na cemu da ih slusam...

ali razumem taj trip. radim to sa knjigama.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
da, za odredjeni disk moram da pljunem pare, pa to ti je.
ogranicila sam se na nekoliko izvodjaca preko kojih negujem tu kulturu. Divnu Ljubojevic mi stvarno ne pada na pamet da slusam via mp3 format.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!