Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Loreleya Britanija Spirsić tj Britney Spirs?
Originally posted by ZenŠta me gabri, ja se vodim prostom logikom
napominjem jos jednom:
12 poena treba da dobije po vama NAJGORA pesma, a 0 poena najbolja.
ako neko treba da ispravi poene, neka to uradi do 00:00 veceras kada ce biti objavljena prva tabela (Loni momenat)
12 poena dobija najBOLJA pesma, a vi prepravljajte ako vam volja... Lepo si rekao da je sistem glasanja isti kao i na Eurosongu
No dobro, pošto glasamo za najgori nastup, prepraviću ja... Da ne mučim narod koji sabira te glasove
![]()
Originally posted by BurakDe gustibus non est disputandum... Meni se Marijina pesma dopala bez obzira na njenu sexualnu orijentaciju. Muzika je univerzalna, i uopšte me ne zanima da li je pevač/pevačica gej ili strejt. Uostalom, najveće tzv. "gej ikone" su strejt žene (Madonna, Kylie Minogue, Lady Gaga...)
Stvarno mi nisu jasne ove lezbe koje Mariji daju mnogo bodova za najgoru pjesmu... Ako se međusobno ne podržavate, kako očekujete da vas neki peder ili strejt žena podrže!![]()
![]()
![]()
Originally posted by BurakNisam znala da je ona lezba xD Šalu na stranu, ali stvarno je tako... 95% "gej ikona" su strejt žene, a što je tako, bog sveti zna... Možda zbog toga što gej muškarci imaju specifičan muzički ukus, koji se umnogome poklapa sa ukusom većine strejt žena... Naravno, izuzeci potvrđuju pravilo
Originally posted by Loreleya Britanija Spirsić tj Britney Spirs?
Originally posted by ZenŠta me gabri, ja se vodim prostom logikom
napominjem jos jednom:
12 poena treba da dobije po vama NAJGORA pesma, a 0 poena najbolja.
ako neko treba da ispravi poene, neka to uradi do 00:00 veceras kada ce biti objavljena prva tabela (Loni momenat)
12 poena dobija najBOLJA pesma, a vi prepravljajte ako vam volja... Lepo si rekao da je sistem glasanja isti kao i na Eurosongu
No dobro, pošto glasamo za najgori nastup, prepraviću ja... Da ne mučim narod koji sabira te glasove
![]()
Originally posted by BurakDe gustibus non est disputandum... Meni se Marijina pesma dopala bez obzira na njenu sexualnu orijentaciju. Muzika je univerzalna, i uopšte me ne zanima da li je pevač/pevačica gej ili strejt. Uostalom, najveće tzv. "gej ikone" su strejt žene (Madonna, Kylie Minogue, Lady Gaga...)
Stvarno mi nisu jasne ove lezbe koje Mariji daju mnogo bodova za najgoru pjesmu... Ako se međusobno ne podržavate, kako očekujete da vas neki peder ili strejt žena podrže!![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by gossipboy8989ahahahha nisam video da je 12 poena za najgoru pesmu
1. 2001 - ESTONIJA - Tanel Padar & Dave Benton - EVERYBODY
2. 2002 - LETONIJA - Marie N - I WANNA
3. 2008 - RUSIJA - Dima Bilan - BELIEVE
4. 2004 - UKRAJINA - Ruslana - WILD DANCE
5. 2005 - GRČKA - Helena Paparizou - MY NUMBER ONE
6. 2003 - TURSKA - Sertab Erener - EVERY WAY THAT I CAN
7. 2011 - AZERBEJDŽAN - Ell & Nikki - RUNNING SCARED
8. 2006 - FINSKA - Lordi - HARD ROCK HALLELUJAH
10.2009 - NORVEŠKA - Alexandr Rybak - FAIRYTALE
12.2010 - NEMAČKA - Lena Meyer-Landrut - SATELLITE
Originally posted by gossipboy8989
Originally posted by gossipboy8989ahahahha nisam video da je 12 poena za najgoru pesmu
1. 2001 - ESTONIJA - Tanel Padar & Dave Benton - EVERYBODY
2. 2002 - LETONIJA - Marie N - I WANNA
3. 2008 - RUSIJA - Dima Bilan - BELIEVE
4. 2004 - UKRAJINA - Ruslana - WILD DANCE
5. 2005 - GRČKA - Helena Paparizou - MY NUMBER ONE
6. 2003 - TURSKA - Sertab Erener - EVERY WAY THAT I CAN
7. 2011 - AZERBEJDŽAN - Ell & Nikki - RUNNING SCARED
8. 2006 - FINSKA - Lordi - HARD ROCK HALLELUJAH
10.2009 - NORVEŠKA - Alexandr Rybak - FAIRYTALE
12.2010 - NEMAČKA - Lena Meyer-Landrut - SATELLITE
ISPRAVKA!
12 2001 - ESTONIJA - Tanel Padar & Dave Benton - EVERYBODY
10. 2002 - LETONIJA - Marie N - I WANNA
8. 2008 - RUSIJA - Dima Bilan - BELIEVE
7. 2004 - UKRAJINA - Ruslana - WILD DANCE
6. 2005 - GRČKA - Helena Paparizou - MY NUMBER ONE
5. 2003 - TURSKA - Sertab Erener - EVERY WAY THAT I CAN
4. 2011 - AZERBEJDŽAN - Ell & Nikki - RUNNING SCARED
3. 2006 - FINSKA - Lordi - HARD ROCK HALLELUJAH
2.2009 - NORVEŠKA - Alexandr Rybak - FAIRYTALE
1.2010 - NEMAČKA - Lena Meyer-Landrut - SATELLITE
Originally posted by ZenOvo izgleda kao neko evrovizijsko uskršnje jaje.
Originally posted by *deni*Drago mi je da ti se svidja, ali je ideja zapravo bila da to bude ogledalo
Ovo izgleda kao neko evrovizijsko uskršnje jaje.
![]()
Verujem da bi bilo ovakvih grafičkih rešenja i na zvaničnom takmičenju, kad bi Eurosong kojim slučajem padao na Uskrs.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!