Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By constantine
sta je zeleo da kaze sa ovim spotom?
da ne zeli vise biti gay?
Korisnikov avatar
By Torry
alex mi je toliko iritantan da nemam zivaca cak ni spot da odgledam:povez:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Nit zna da peva, nit na nešto liči
pesma mu je sranje, a spotić joj priliči
Korisnikov avatar
By Dina
Jeste li primetili link koji sam ja stavila? :lija: Sta kazete za to?

Ja nisam videla spot. Pesmu sam cula samo u reklamama, par strofa i odmah rekla Loniju da je to gay pesma na sta je on rekao da pricam svasta... Ali ispostavilo se da sam bila u pravu. Elem, pesma je posvecena manjinama i njihovom polozaju u drustvu sto mozete da vidite na linku. Pa je Aleksa Jelic bio izmedju ostalog i u gsa, ja sam istog dana Pakija videla na Prvoj u nekoj reportazi posvecenoj Aleksi. E sad bez obzira kakva je pesma i spot, (ne mogu da kazem nista jelte kad nisam videla) sama namera je dobra...
Korisnikov avatar
By Brokeback
Originally posted by Dina

Jeste li primetili link koji sam ja stavila? :lija: Sta kazete za to?

Ja nisam videla spot. Pesmu sam cula samo u reklamama, par strofa i odmah rekla Loniju da je to gay pesma na sta je on rekao da pricam svasta... Ali ispostavilo se da sam bila u pravu. Elem, pesma je posvecena manjinama i njihovom polozaju u drustvu sto mozete da vidite na linku. Pa je Aleksa Jelic bio izmedju ostalog i u gsa, ja sam istog dana Pakija videla na Prvoj u nekoj reportazi posvecenoj Aleksi. E sad bez obzira kakva je pesma i spot, (ne mogu da kazem nista jelte kad nisam videla) sama namera je dobra...
Slazem se! Ne znam cemu toliko hate, jedno je stvar ukusa, a drugo je to sto se on na neki nacin "bori" za nas kroz ovu pesmu, tj ideju koju je hteo da izvede kroz ovu pesmu!
Svaka cast Aleksa! :)
Korisnikov avatar
By follow-my-heart
hmm, meni je spot sasvim ok, pesme su mu predobre, prvi album je mnogo bolji ovog, pesme i muzika totalno opsutaju, on peva savim ok, a pritom je i sladak :)
By alexandermagic
LEpo što si imao neki razlog da se nasmEješ, KiWi. A što se tiče debila koji je napisao/la tekst vezan za prvu sliku, očito ne vidi dobro što mu je na nogama i u kojoj prigodi je fotka nastala.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Uuuu, što je meni ovo stvorenje antipatično....
A nije baš ni vičan pevanju, zar ne?
Korisnikov avatar
By Sir William Black
Aleksa mi je mozda malo antipatican, ali cenim trud da afirmise lgbt populaciju (kojoj vrv i on pripada)

Spot mi je nekako bzvz, izvlaci ga sto je crno-beli, a pesma mi je ok.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by ROYAL

Uuuu, što je meni ovo stvorenje antipatično....
A nije baš ni vičan pevanju, zar ne?
Pa sad .. ne bih rekao da nije vičan pevanju ... ali mi se njegovi spotovi ne dopadaju (bar ne oni koje sam ja video) ..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!