Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
meni nije nešto posebno mračniji, ali je sporiji i razvodnjeniji (je l' postoji ova reč? :lol: ), a i nešto se navukla na ove udaraljke i đe treba i đe ne treba. ovo što je izbacila kao singlove ima barem eho one energije s prvog albuma. ostatak, brate mili, ka' christmas carols.
Korisnikov avatar
By Mars
Đasvi mi se. Baš je egzotična (al na neki fini način).
Korisnikov avatar
By sunflower5
Svidja mi se. :love:
Ima nekako specifican glas. Little Bit mi je najbolja. :tehno:
Korisnikov avatar
By Ferdie
"Possibility" :)

Tada sam i prvi put čula za Lykke Li.

Ovo nije stil muzike koju inače slušam, ali je dobro. Sviđa mi se. :)
Korisnikov avatar
By pochi
Lepo reče Krepana, bolji je prvi album. Ovaj novi,razvodnjen u mm :D (osim pesme get some,tu je prostitutka :lol: )
Korisnikov avatar
By Ferdie
Da, iznenandila me sa tom pesmom...
Korisnikov avatar
By Ferdie
Originally posted by ultraviolet

link za download :}
Nikako mi nije jasno zašto ljudi ne skidaju stvari sa You Tubea pomoću programa za download kojuih ima na pretek, pa ih posle ne konvertuju u mp3 (takođe ima programa na pretek)?

Na taj način sam skinula brdo pesama, ne zna im se broja! Izuzetnog kvaliteta!

:kiss:
Korisnikov avatar
By pochi
Originally posted by Ferdie

Nikako mi nije jasno zašto ljudi ne skidaju stvari sa You Tubea pomoću programa za download kojuih ima na pretek, pa ih posle ne konvertuju u mp3 (takođe ima programa na pretek)?

ti si ženska :kiss:
zato što možeš da nađeš album za 2 sekunde i da skineš sve pesme za min
Korisnikov avatar
By ultraviolet
zato što je lakše skinuti čitav album, zato što je kvalitet zvuka pjesama skinutih sa tjuba uglavnom k'o kvalitet recikliranog toalet papira u lističima, sivog, zato što ovako skineš već mp3/flac - a 'vamo moraš pesmu po pedmu kovertovati, zato što je prilično zajebano nači dobre programe itd itd.

trenutno me mrzi da tražim, pa zato kukam.
ko udeli - 'fala mu;
ako ne postoji takavkva - sama ću.
duh.

:facepalm:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
nemere to da se meće na forum. zabranilo ga. :neto:

ali možeš da odeš na soulseek i skineš album, na torrentima ga i nema nešto (bar ja nisam iskopala kad sam tražila).
Korisnikov avatar
By ultraviolet
da prosti ova sofra - metnete mi ga u privatnom sektoru.
znam da ne sme javno.

edit1.text: HAHAHAHAHHAHAH POTPIS POTPIS krepin hahahahaha
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
pa, ja ne mogu da ti ga, ovaj, metnem privatno :lol: jerbo nisam našla torrent, ka' što rekoh. ali još jednom toplo preporučujem soulseek. mogu, eventualno, da ti bačim svoj nick tamo, pa da skineš album od mene (inače ćeš se načekati, velika je navala).
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ulete orion sa magičnim slovima i znakovima, yay. ali 'fala najljepše :]
Korisnikov avatar
By Ferdie
Originally posted by pochi
Originally posted by Ferdie

ti si ženska :kiss:
zato što možeš da nađeš album za 2 sekunde i da skineš sve pesme za min
Da, ja sam ženska.

I sa YT odjednom skidam nekoliko pesama. Nije za pet, ali skinem ceo album za 10 minuta. A i isti nađem za par sekundi, ako znam šta tražim.
Korisnikov avatar
By Ferdie

zato što je lakše skinuti čitav album, zato što je kvalitet zvuka pjesama skinutih sa tjuba uglavnom k'o kvalitet recikliranog toalet papira u lističima, sivog, zato što ovako skineš već mp3/flac - a 'vamo moraš pesmu po pedmu kovertovati, zato što je prilično zajebano nači dobre programe itd itd.

trenutno me mrzi da tražim, pa zato kukam.
ko udeli - 'fala mu;
ako ne postoji takavkva - sama ću.
duh.

:facepalm:
Meni je kvalitet zvuka od velikog značaja i ne skidam svakakvo đubre sa YT. A i srećnica sam, pa imam izuzetan program za konverziju: za 1 min konvertujem i po deset pesama odjednom. A i YT dobro dođe za one stvari koje se teško nalaze po drugim linkovima. :)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
meni je savršeno čučnuo novi album. baš baš savršeno; prvi i dalje varim, a ovaj vrtim često :shunkica:

izaš'o i novi The Do (o ima / tako precrtano o)
Korisnikov avatar
By Timothy
Ona jednostavno ne može da pogreši, oba albuma su priča za sebe, ali moram priznati da mi se prvi ne više svideo nego nekako je duže živeo, više sam ga slušao.
By Orion
U početku sam isto mislio da će me me drugi mnogo kraće držati al' mi je sad u rangu sa prvim album tj. jednako mi je dobar.

''

''

A ovo pre neko veče kod O'Brien-a. :dance:

:love: :drama:
Korisnikov avatar
By Timothy
Još jedan svež nastup

''

Ma dok se onda drži Bjorna ne bojim se, mada koliko sam skontao Wounded Rhymes je komercijalno bolje prošao, što nije ni čudo pošto ga očigledno pošteno promoviše + činjenica da je vezuju za Twilight, ali ne zameram joj.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!