Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Kittrie
i ovo,
recimo da ide uz moju sexualnost; ili tako nesto, ono picje po klubovima u polu-mraku densflora sa nekim bejbom. :pervert:
ama ne mora ni to.. jednosta, kapiram je/kapira me (pesma).

original spot:

''

edit: ne obracati paznju na 'zenu na ivici nervnog sloma' u spotu. :hypno:

edit2: bolje ovo, ovde bar ide pesma normalno, a ne sa onom vristalinom gore.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wmKH2fwq ... re=related[/youtube]
By alexandermagic
Postoji par kompozicija klasične muzike, kao i suvremenih pjesama u kojima intenzivno osjetim i pronalazim sebe. Upravo zato ih iznimno rijetko slušam. :)

No, koje su -- to znamo samo ja i moj najbolji frend i nitko drugi. Zato ih ne želim navesti ovdje.
Korisnikov avatar
By pochi
''
o renome prdakšn,uvek me žacne.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Orlando the Lady

Pocujmo, dakle:
:lol:

:lol:

ont:

sve od kraftwerka :awesome:
šalim se imam problem ko i colorado, tj. atm mi ništa ne pada na pamet odvojeno od teksta ili takva neka muzika. ali znam da ima ali eto sad ne znam pa da me tučeš usranom motkom. a treba me tući.
By Kragi
Uh, nesto energicno, bucno, dinamicno, gitarski a opet prijatno za uho i melodicno? :misli:

Iron Maiden - Rainmeker

Definitivno!

:kisa:
Korisnikov avatar
By svejedno
a jbga, ja bukvalno mogu nadjem pesmu koja me podseca na mene kad sam u dobrom raspolozenju, losem, kad sam ljut, zao, dobar, nezan, kad volim, kad ne volim.

..

al necu.

..

al eto, imam preterano razvijenu imaginiaciju vezano za ludila moja.

a i igram se po raznim programima, i to ne preterano lose, pretpostavljam da su te pesme ono sto je zaista ja.
Korisnikov avatar
By Mage
Volim da slušam soundtrackove i instrumentale tako da se najviše pronalazim u njima. Osim toga, takva vrsta muzike ostavlja najviše mesta za maštu i mogu lako da je uklopim u svoje raspoloženje :)

''

Reči su suvišne i ne volim ih... sama muzika je tako čista
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by str00ja

Zanemarite sad tekstove. S kojim konkretnim pesmama se poistovetite, ako posmatrate:

-sam instrumental, matricu, kompoziciju uopšte
-ritmiku, melodiju, harmoniju
-odabir instrumenata, produkciju, aranžman
-neku opštu atmosferu i filing u pesmi

(eventualno i boju glasa izvođača, način interpretacije)

Znači uzimajući u obzir sve ono "muzički" i neko raspoloženje u pesmi, zanemarujući o čemu ona govori (ako ima tekst).

Korisnikov avatar
By unic0rn
pa ako pod podzemljem smatramo ovaj sajt onda u shefici podzemlja naravno! :wundy:

''

:smeh:
Korisnikov avatar
By IriS
hahahhahahahahhahahha ^
Korisnikov avatar
By unic0rn
Mirishe barut mesto parfema
ovo je leglo zmija ne zhena
a ja sam taaa, a ja sam taaa
sheNfica podzemljaaa :radosnice:

:roflmao:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Tako se oblachim iskljuchivo za prvu brachnu notj.

Sretjom, odma posle toga ih prozhderem ili dam na pogubljenje pa tu odoru nosim chesto. :wundy:
Postoji jedan instrumental koji sam čula baš davno, u seriji Highlander the Raven... ta melodija jedna u instrumentalu sam ja, jednostavno tako :D

Međutim, godinama tražim i tražim, ali nigde ne mogu da nađem ni ime kompozitora ni naziv instrumentala, ništa, samo imam taj mali odlomak iz serije koji mogu danima bez prestanka da slušam :)
Slika

To je spinn-off (neuspešan) dosta poznate serije i filmova Highlander :)
Sedma epizoda je u pitanju, naziva "Crime and Punishment"

Kopala sam sve moguće što se tiče muzičkih urednika, kompozicija korišćenih u seriji, ali ama baš ništa -.-
Čak sam je čula i jednom MTV filmu iz 2000. ali ni tu je nema u spisku... šta reći, baš mi se neda :D

Evo okačiću odlomak scene gde je ta melodija na youtube pa ovde, ako neko slučajno prepozna ili zna bilo šta, postaće moje novo božanstvo! :molise:

:sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!