Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Kittrie
ajao,
ja taman shvatila
kad ono, pobeze mi misao;
daRn !!
:doh:
Korisnikov avatar
By Kittrie
^ jel ti to za sebe?
jer ja to ne radim.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
za sebe, nego kako :spliff:
flesiram se standardizovanim jezikom i izmisljenim recima. da budem iskrena, i recima koje ne postoje.
nemam reci.
Korisnikov avatar
By Blady
Ne spamujte mi :drama:

Hvala dobila sam objasnjenje, sta je sa ostalim?????
ARGHHHHH :vatroslava:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ajd sad ja ozbiljno da odgovorim...

taj decak ima u sebi jednu mutaciju gena, i sad ne znam koliko ima godina, ali npr mozda ima 15 godina, a njegovo telo stari ubrzano i on izgleda kao da ima 80 godina...

njegov um je na nivou petnaestogodisnjaka, stao mu je rast, a koza se bukvalno iz dana u dan sve vise boraja, opada mu kosa, i neke promene koje se kod njega desavaju preko noci, nama za to trebaju decenije...

tako da meni to i nije tako strasno... srela sam se sa jednom devojkom koja je imala taj sindrom kad sam bila u nemackoj, i delovalo mi je cudno kad sam rekla da sam u 5tom razredu, i ona rekla "i ja isto" a izgledala je kao ovaj decko (samo naravno zensko)
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

tako da meni to i nije tako strasno... srela sam se sa jednom devojkom koja je imala taj sindrom kad sam bila u nemackoj, i delovalo mi je cudno kad sam rekla da sam u 5tom razredu, i ona rekla "i ja isto" a izgledala je kao ovaj decko (samo naravno zensko)
Oke, kapiram... ali meni je cudno sto je taj decko umro, tako da ne znam kada je on uspeo da bude u spotu...
Btw: Mene je vise zanimalo misljenje za grupu?

Dakle, frik show?
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
^
:nerd:

pa jesi sigurna da je rec o istom decku?

a sto se grupe tice, pokusali su da razbiju tabu sokantnom temom i da privuku paznju...
ne svidja mi se, ali to je licno misljenje..
Korisnikov avatar
By Blady
^ Ni meni se ne svidja... jeste, ja mislim da je to taj decko...
Ali sve i da nije, mada mislim da jeste.. ja opet ne razumem, zasto.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Black Lady

Dakle, frik show?
Meni nije.

Meni je freak show sve od by Dejan Milićević i City Records onda sestre Dana (i ona druga) Karić...Zdravko Čolić uglavnom...ovo ne.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa pazi.. od tog decka ima dosta klipova na youtube-u.. sta je to no trazenje paznje? ovi momci su trebali nekog ko ce im podici broj download-ova ili kupljenih albuma, i ubacili su njega...

ne znam, deluje mi kao usluga za uslugu, mada su tu momci njega iskoristili na pakosan nacin..
Korisnikov avatar
By Blady
@Mars - za to nemam neku definiciju plus grand....

Ali ovo, ne znam, mene je jako istripovalo...
Korisnikov avatar
By VANGEL
Sto se tice njega postoji mogucnost da jeste on - da je on snimio spot pre smrti ili da je to neki njegov blizanac kao i to da je spot uradjen nakon njegove smrti - setite se filma vrana - glumca su stvarno ubili na pocetku a u filmu glumi sve vreme sto znaci da nije nemoguce ...
Korisnikov avatar
By Blady
MMa daj bre, koja je fora da ubacis nekoga ko je bolestan, ali ne samo to..
Nego skonaj ribu i tog tipa.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Ako govorite o tom sindromu on se prvi put pojavio 83god u australiji i on ide u dva pravca
valjda razvija se tako sto ili od samog pocetka staris ali ubrzano ili rapidno kako lekari kazu a drugi je taj sto se razvija sporo ali menja oblik coveka kako mentalni tako i fizicki te inteligencija bude niza od deteta koje ima recimo 10 god a do koliko je starosti izdrzljiva nz tacno..
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by Black Lady

MMa daj bre, koja je fora da ubacis nekoga ko je bolestan, ali ne samo to..
Nego skonaj ribu i tog tipa.
U tim zemljama sve je moguce - za gledanost i lovu ce i govno da pojedu.
By LeDeNa_
Ali to nije bitno vec ovo dvoje, spot i zasto on u tom spotu...sta predstavlja u tom spotu itd....
inervju ovih dvoje itd....

laku noc do sutra :)
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by LeDeNa_

Ali to nije bitno vec ovo dvoje, spot i zasto on u tom spotu...sta predstavlja u tom spotu itd....
inervju ovih dvoje itd....

laku noc do sutra :)
Laku noc duso lepo sanjaj neku mackicu mrnjauuuuuu :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Blacky.. tebi on deluje bolesno i cudno, ali osobe sa tim sindromom su ko ti i ja, samo je taj gen za starenje koji je kod nas normalan, kod njih nadrazen.. sada nisam strucna da to objasnim..
ali oni su takvi od rodjenja, i niti uzimaju lekove, niti bilo sta..

a ovi decki privlace paznju, i to je sada nama shok, isto kao sto je pre 20 godina bilo cudno sto se Madonna skinula gola, ili Lady Gaga sad noci meso kao garderobu...

krsenje tabua radi sticanja popularnosti, nista vise
By LeDeNa_
Originally posted by Sanja Steppenwolfin
a ovi decki privlace paznju, i to je sada nama shok, isto kao sto je pre 20 godina bilo cudno sto se Madonna skinula gola, ili Lady Gaga sad noci meso kao garderobu...

krsenje tabua radi sticanja popularnosti, nista vise
ma to ne moze da se poredi sa madonnom i slicno....

Pogledaj spot drugi gde se sve mali pojavuljuje...itd...

idem u :wcsolja: pa u krevet i molim vas pogledajte sve...ja moram ponovo i detaljno....kisss

mozda ja gresim, ne znam ali dacu sutra svoj komentar....

pogledajte njih dvoje....nisu bre oni u tom fazonu madonna i lady gaga...no, no :)

samo mislim da gresite :)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
juu, nisam videla intervju, ali akcenat mu je ocajan.. moram ovo trezna da preslusam , vidim kontru, pa mozda i gresim...:vruce:
Korisnikov avatar
By badu
Znam za Die Antword, neznamnijakako, i daalaa sam im šansu. Dve, tri...
Nedovoljno. Meni se ne dopadaju. Je je, sve je to kulj, drugačiji ste i blabla, ali... Ne.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!