Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Mary mi se i dalje najviše sviđa... verovatno zbog izbora pesama.

I nervira me silna patetika, te ovaj bez para, ova sa 100 kila viška, ovaj emigrant... Amam, za to postoji sve za ljubav, ovde valjda pevamo!
Zbog toga mi je Cher simpatična, ništa sazaljenje, došla i peva... samo, na ovom poslednjem snimku, da li se to meni čini ili je ona debelo narađena?
Korisnikov avatar
By htg
Definitivno guilty pleasure song....

''
Korisnikov avatar
By Marvin
A šta je to bilo sa Cher?

Ja pratim samo po youtubeu, pa mi sve izmešano...
Korisnikov avatar
By Marvin
Rebeka mi je najbolja ove nedelje :klap:

Matt i Mary nešto prazni, kao sa pola snage da su otpevali...
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
ja tako ne podnosim cher...prva audicija joj je bila savrsena,al posle toga sve gore i gore.
navijam za rebeccu i mata:)
Korisnikov avatar
By lav
cher je sjajna... pobedice
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Jao ja ovogodisnji faktor pratim bukvalno iz sedmice u sedmicu i nemam ni sa kim da podijelim misljenje... a tek sad vidjeh ovu temu!!! :ubise:

Meni je favorit Matt (avatar XD ), ali nisam nesto zadovoljan sinocnim nastupom... Imao je boljih u sezoni...

Rebecca je zaista talenat, ali je nekako UK scena opeterecena slicnim izvodjacima... Svejedno> Sve najbolje.

Mary mi nesto ne odgovara... jako je talentovana, ali los izbor pjesama.

One direction: MRZIIIMMMMM FABRICKE BOY BENDOVE!!! aaaa ... ali moram priznati da su jako slatki, i da znaju nastupiti (iako im glasovne mogucnosti nisu jaca strana)

Cher je cool... svidja mi se njen muzicki ukus i to sto forsira pravac kojim i zeli da se bavi, ali je cesto padala u ocima zirija i publike :P

:D :D uh... neka sam i ja olaksao dusu :shmi:
Korisnikov avatar
By lav
a kojim danima ide x factor, ja gledam samo nastupe po youtubeu...
gde mi je najbolje da pratim, preko cega ?
Korisnikov avatar
By Saraaa
Ide subotom od 21h. Ove subote je valjda finale.
Korisnikov avatar
By wizzy
Ja pratim ponekad... Najgotivniji su mi Matt i Rebeca... Boy bend mi je samo jos jedan boy bend, a valjda je to dovoljno :) Cher mi je preforsirarana, svidja mi se taj njen stil, onu njenu verziju Put Your Swag On sam slusao jedno 1000000000 puta, mnogo mi je dobra! Ipak mislim da nece ona pobediti... E da, jeste li culi da od 2011. pocinje Srpski X factor na Prvoj? Jedva cekam, mada cisto sumnjam da ce proci bolje nego sto je prosao i suvise pretenciozno reklamiran show slicnog formata, Operacija Trijumf, tresla se planina, rodio se mis... :)

Ima i na wikipediji http://en.wikipedia.org/wiki/The_X_Factor_(TV_series) odmah ispod Velike Majke Rusije smo i mi...:smilegrin:
Korisnikov avatar
By lav
jeeeeeeeeeeeeeee x factor srbija, jedva cekam :D
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
CHER ISPALA IDEMOOO
nadam se da ce pobediti matt,rebeccu obozavam al necu da cheryl pobedi treci put za redom,nije fer.1D su mi uzas
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Originally posted by lav

a kojim danima ide x factor, ja gledam samo nastupe po youtubeu...
gde mi je najbolje da pratim, preko cega ?
Ja u Fr imam ITV pa pratim, ali u slucaju da ne stignem onda kod njih na youtube-u kanalu jer ni preko sajta njihovog ne moze ako nisi u UK... Ne znam kako se moze pratiti na Balkanu. Ja u BiH nisam mogao nikako osim YouTube-a.

Nekako mi njihove emisije ovog tipa izgledaju zaista kvalitetno, na nase kopije se jezim...

P.S. Nadam se da ce Matt da pobijedi... Ali Rebecca ima veliku podrsku. Iskreno mislim da bi njena pobjeda dovela na scenu jos jednu Leonu Lewis i jos jednu Alexandru Burke... Matt je osvjezenje (a i najsladji je) :D :shok2:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ja pratim online live ili skidam sa neta epizode.

Ovu sezonu bas pratim kao ludak.

Zao mi je sto je ispala Cher a ne One Direction, ali dobro...

Voleo bih Matt da pobedi ali ce najverovatnije Rebecca.

Ako pobede klinci roknucu se. Ali imaju na zalost sansi posto su zaludne klinke uvek veliko glasacko telo.
Korisnikov avatar
By htg
Veceras je dan odluke! :)
Korisnikov avatar
By wizzy
Matt je super, bas mi je drago sto je pobedio, mada je za mene Rebecca imala naj nastup SWEET DREAMS! :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Nisam očekivao, ali OK je Matt.

Meni je od cele ove sezone najbolja bila Rebecca i to prvi put sa change is gonna come.
I prezaliti ne mogu što su je prekinuli u pola pesme :usamljen:
Korisnikov avatar
By htg
Vidimo se sledece godine :)
Korisnikov avatar
By wizzy
Vidimo se u nasoj verziji, sa sve sudijama a la Marina Tucakovic, JK, Ivan Ivanovic i naravno Lane nase, crazy mix:)
Korisnikov avatar
By lav
mrzim matta, trebala je cher da pobedi
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
rebecca, koja je bila druga (24 godine, dvoje dece) u vezi je sa Zaynom, onim najlepsim iz One Direction (18 god.). ne mogu da verujem, ona je poslednja za koju sam mislila da ce da navali na te klince
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!