Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Tik mu je pomalo strašan, ali čak mu i to stoji! :love:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Још један у мору клинаца :)

17цм, средње дебљине, мекана кожица :)

:poklon:
Korisnikov avatar
By Zoey
Odvratan mali. Bez veze klinac skroz
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Svetska atrakcija Justin Bieber šokirao je sve svoje fanove kada se pojavio potpuno ćelav u emisji Jimmyja Kimmela. Pogledajte video!

Slika

Justin Bieber je ćelav!
Iako mu je kosa i frizura zaštitni znak tinejdžerska zvezda Justin Bieber šokirao je sve svoje fanove kada se pojavio potpuno ćelav u emisiji Jimmyja Kimmela.

- Izgledam kao Michael Jordan, biću aerodinamičniji na košarkaškom terenu. A i ljudi će više pažnje obratiti na moje nežne pesme - rekao je Biber.

Iako su ga mnogi ismejavali zbog specifične frizure, Bieber je rekao da se nada da devojčicama neće smetati njegov novi izgled.

- Mislim da će se devojčice uznemiriti, ali preboleće to na kraju - rekao je Biber.

Ispostavilo se, međutim, da se mladi pevač zapravo nije ošišao, nego je u emisiji koristio specijalne perike kakve se mogu videti u filmovima.

''
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Justin Bieber šokirao fanove svojim ponašanjem na nastupu u Liverpoolu kada se tokom nastupa dirao po međunožju.

Slika

Arena u Liverpoolu videla je ono što niko drugi do sada nije; pevača Justina Biebera i možda i njegov prvi provokativan nastup u karijeru.

Naime, svetska maloletna zvezda koje se do pre nekoliko dana ‘klela’ na dobro ponašanje jer je ipak uzor milionima u svetu, šokirao je svojim najnovijim nastupom kada je u sred numere otkopčao šlic i počeo da se dira po međunožju.

Bieber je navodno svako malo stavljao ruke tamo gde im bar na sceni nije mesto i neprestano pipkao vlastito međunožje.

Slika

Slika

:kupanje:
By Sixto
Uf, velika stvar, deckic je usao u pubertet, pocele da mu rastu bruce i aktivno drka! Big deal!
Korisnikov avatar
By Dirrty
''

A ja?! :rida:

Obratite pažnju na rukopis kojim je napisana posveta na slici koju joj poklanja :pokazuje:
Korisnikov avatar
By Madonna
e jebiga taman smo ga uvatili pred pubertet, a bio je swadak kao klinja saće počne da mi ide na kurac.
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Dirrty

''

A ja?! :rida:

Obratite pažnju na rukopis kojim je napisana posveta na slici koju joj poklanja :pokazuje:
boze pa ona je svrsila kad ga je vildela :drama: rukopis je vrh :lol:

dodouse da meni dodje ovako Peta isto bih odreagovao :drama:
Korisnikov avatar
By Madonna
jeste vala nabrekla kurčina predivna.. ali u kombinaciji s tim detetom :barf: manijaci bolesni
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
ja njega niti vidim kao dete
niti vidim ono kao seksualnu konotaciju, niti kao nešto na šta se treba ložiti...

nego više kao zajebavanje lika, koji meni opasno ide na živac... :zvezdice:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kakva sad nabrekla kurčina i Justin Bieber u istoj temi?! :pucaodsmeha:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!