Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Gost
Slika

Ne znam da li je ovo nekome poznato.

Bjork ima novo izdanje! :)
U pitanju je soundtrack za "Drawing Restraint 9" ( ustvari, nisam baš siguran da li je ovo i naziv filma, na allmusic.com ne mogu da pro?itam, a mrzi me da se ka?im na imdb )
Album sam metnuo da se skida, a kako vidim na sajtu, porede ga sa "Medulla" albumom, koji se meni ni najmanje ne dopada. U svakom slu?aju jedva ?ekam da ?ujem. :)
Korisnikov avatar
By avalon
Samo ti skini, a onda napravi kopiju i za mene :superheroj:
By Gost
Užas!
Nisam verovao da je mogu?e napraviti ve?e sranje od poslednjeg albuma. Možda mi se mišljenje i promeni kada pogledam film, no ?isto sumnjam.
Žalim vreme koje sam utrošio skidaju?i ovo ðubre, a ne smem ni da pomislim šta bih uradio da sam bacio pare na CD. Verovatno bih ga pojeo.

Originally posted by avalon

Ho?eš možda i meze da ti nacepam, ?isto da ne slušaš na prazan stomak? :kafa:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by K
Užas!
Nisam verovao da je mogu?e napraviti ve?e sranje od poslednjeg albuma. Možda mi se mišljenje i promeni kada pogledam film, no ?isto sumnjam.
Žalim vreme koje sam utrošio skidaju?i ovo ðubre, a ne smem ni da pomislim šta bih uradio da sam bacio pare na CD. Verovatno bih ga pojeo.

Originally posted by avalon

Ho?eš možda i meze da ti nacepam, ?isto da ne slušaš na prazan stomak? :kafa:

Može, može...?isto kad se nudiš. Sluškinja mi je trenutno na odmoru, pa nema ko da me služi :jezik:
By Shoplifter
Originally posted by K
Užas!
Hm, sad sam mnogo razocarat, ja sam slusao one kratke semplove na tom siteu i zvucali su mi sasvim zanimljivo... ipak bih da cujem celo...
By Gost
Naravno, u pitanju je samo moje mišljenje.
Ali jednostavno, Bjork je, po meni, ušla u neku božesa?uvajdosadnu fazu od objavljivanja muzike za "Dancer in the dark".........
To nekakvo umetni?ko-samozadovoljavaju?e izdrndavanje, panovano dahtanje i tome sli?no me uopšte ne doti?u.
Koliko sam voleo njenu muziku i koliko je umela dobro da me vozi, sa na primer "Homogenic" i sa "Debut", toliko su mi sad "Medulla" i ovaj soundtrack totalno bezveze.
To odavno više nije pop muzika, a možda i jeste, samo je ja ne kapiram. :neznam:
By Gost
Originally posted by 2Q2Bstr8
if you ever get close to a human
and human behaviour
be ready, be ready to get confused
SOMETHING SOMETHING
there's definitely, definitely no logic

i tako dalje...
:lol:

Ti tvoji su se bar potrudili da napišu SOMETHING SOMETHING. U tekstovima koje sam ja skidala to ide ovako:

If you ever get close to a human
And human behaviour
Be ready to get confused
There's definitely, definitely, definitely no logic
To human behaviour
But yet so, yet so irresistible
And there's no map
They're terribly moody
And human behaviour
Then all of a sudden turn happy
But, oh, to get involved in the exchange
Of human emotions is ever so, ever so satisfying

Itd, otprilike svaki tre?i red nedostaje...
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by K
Naravno, u pitanju je samo moje mišljenje.
Ali jednostavno, Bjork je, po meni, ušla u neku božesa?uvajdosadnu fazu od objavljivanja muzike za "Dancer in the dark".........
To nekakvo umetni?ko-samozadovoljavaju?e izdrndavanje, panovano dahtanje i tome sli?no me uopšte ne doti?u.
Koliko sam voleo njenu muziku i koliko je umela dobro da me vozi, sa na primer "Homogenic" i sa "Debut", toliko su mi sad "Medulla" i ovaj soundtrack totalno bezveze.
To odavno više nije pop muzika, a možda i jeste, samo je ja ne kapiram. :neznam:
Po meni, ona nikad nije ni bila klasican pop umetnik. Ali s Medulom je prevrsila svaku meru!
Slika

CAT 174 EP: Bogdan Raczynski & Björk - "Who Is It" (Shooting Stars & Asteroids Mix) rephlex

Stvarno odlican EP,saradnja izmedju njih dvoje zvuci stvarno zanimljivo.

Having done the rounds for donkey's years, Bogdan Raczynksi's "cult" remix of Bjork's 'Who Is It' finally breaks through the licensing red-tape to get a proper Rephlex-wrapped release. Taking the original and making Björk fight for her right to be heard, Raczynski does his epic beat collision to perfection; making 'Who Is It' both dancefloor proficient and emotionally revved. On the back you get the same thing at a different speed! Who says Rephlex are stingy...
Korisnikov avatar
By m..
Da malo lici na odbeglu iz bajke, lol. Medjutim njoj se ama bas nista ne sme zameriti. I tacka, inace sledi chebovanje. Razumete?
Korisnikov avatar
By Kittrie
oh, yeaH.........

:love: :love: :love:

p.s. sTE je gledalLi u utisku nedelje kaD je iz cista miRA opalila novinarku na singapuRRskom aerodromu :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Neka je, neka, da sam bila tamo uletela bih za Bjork.
By жњ
da mi je znati na cemu je :napitak:
Korisnikov avatar
By m..
Na Matthew Barney-u, lol.
Korisnikov avatar
By Haldir
Svuda po interenetu bruji o novom albumu Bjork. Zadnji njen projekat je bio muzika za film njenog momka, Music from Drawing restraints a zadnji album je bio Vespertine. A sad saradjuje cak sa Timbalandom. Je li Bjork nova Nelly Furtado? God help us
Date: 20/01/2007

Icelandic singer Bjork is working on collaborations with Timbaland and Anthony Hegarty for her new album.

The star is promising to reinvent her sound yet again on her, as yet untitled, sixth studio album, with hip-hop and R&B beats.

"I took these tracks and worked on them further," she said.

Her spokesperson added: "I hear that she has taken them to another level."

The 41-year-old is also collaborating with Mark Bell, Brian Chippendale and Chris Corsano on the LP set to be released later this year.
Korisnikov avatar
By colorado
Bojim se njenih novih albuma...

Ali se jaaaako nadam da cu je napokon videti uzivo!!
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by colorado
I ja. Para ne zalim za kilometrazu ne pitam.
Mogu i da kampujem ispred biletarnica i da dodjem na koncer 12 sati ranije ako treba.
I to me radi samo za nju.... za sve ostale- ako dodju doshli su...
Korisnikov avatar
By M M and I
Bojim se njenih novih albuma...

O.k. a gde?
Korisnikov avatar
By colorado
Pa negde u Evropi, Americi. Znam da ce biti *hedlajner* na Koaceli. Jes' da tamo necu ici, ali neka Holandija bi mi odgovarala... pogotovo ako joj se turneja poklopi s Torinom.
Korisnikov avatar
By colorado
Pa Tori navodno krajem proleca krece na Severno-americku turneju. A do sad je uvek posle nje isla na evropsku.
Korisnikov avatar
By M M and I
Pa Tori navodno krajem proleca krece na Severno-americku turneju. A do sad je uvek posle nje isla na evropsku.
E jebi ga...a taman sam se ponadao da ce Björk imati koncert u Torinu!!!!

:smeh:

Nekad mislim da bi oznacavanje akcenata bilo dobro i u srpskom :smeh:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
:lol: zbunjujes colorado, zbunjujes...

Prvo sam pomislila na grad Torino...a posle se pitam koji je to pevac Torino?! :lol:

Znaci: sa tOrinom, a ne sa torInom :lol:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by tinkerbell
:lol: zbunjujes colorado, zbunjujes...

Prvo sam pomislila na grad Torino...a posle se pitam koji je to pevac Torino?! :lol:

Znaci: sa tOrinom, a ne sa torInom :lol:

upravo...isti slucaj...samo sto ja ne pomislih na pevaca Torina... :smeh:
Korisnikov avatar
By iJazz
Offtopic je isečen i nalazi se tu.
Korisnikov avatar
By one of the people
pa zadnjih nekoliko albuma joj je bilo onako, i to govorim kao fan, osrednje.
ako uspe da napravi nešto slično 'Post'u bilo bi sjajno. ljudi vole da plešu uz njenu muziku a ne da je slušaju kako jauče sa islandskim akcentom.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Haldir
...a zadnji album je bio Vespertine...
ili pak Medulla?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!