Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by KiborgEgon 25
electro-break-house-proggy-techno![]()
Šta je bre ovo!?
Gore su bli negde spomenuti Bob Sinclair, Deric May, Lurant Garnier, minimalizam... Ne volim ništa od toga. Šteta, a to se najviše pušta izgleda.
Originally posted by amnesiaVolim i ja tu "seljacku" gitaru ....
To sto idem na Whitesnake je oda detinjstvu![]()
A sta biste rekli onima koji kazu da je u pitanju "repetativna muzika"??
Ja sam skontala da je svaka muzika repetativna. Bubnjarske, bas i gitarske deonice, melodije, sve se ponavlja. Tekst se peva konstantno na isti nacin, sa promenjenim recima, a o refrenu i da ne pricamo!
Originally posted by amnesiaja voleti hard style
po tvom ukusu ispada da najvise volis taj sareni zvuk pretrpan melodijom, dok za mene to npr. predstavlja kich. mozda zato sto ja znam kako ga je lako napraviti.. no dobro. o ukusima se ne raspravlja![]()
Originally posted by Egon 25trip-house... veoma slicno psihodeliji, cak bih rekao najslicnije sto ja znam, s tom razlikom sto ne mozes cuti ono poznato "dupc dupc bum bum" sto je skoro obavezno na svim "jachim" zurkama... ne mogu ti nikako dati definiciju, jer je ne znam, ali ti mogu pomoci u vidu nekog dobrog primjera, da cujes,i shvatis kako je dobro...u sustini, to je jedna teska laganica, pogodna za dobru voznju...trip...house...Originally posted by CokoladnaBananicaa?
trip-house,
Originally posted by CokoladnaBananicaOriginally posted by Egon 25trip-house... veoma slicno psihodeliji, cak bih rekao najslicnije sto ja znam, s tom razlikom sto ne mozes cuti ono poznato "dupc dupc bum bum" sto je skoro obavezno na svim "jachim" zurkama... ne mogu ti nikako dati definiciju, jer je ne znam, ali ti mogu pomoci u vidu nekog dobrog primjera, da cujes,i shvatis kako je dobro...u sustini, to je jedna teska laganica, pogodna za dobru voznju...trip...house...Originally posted by CokoladnaBananicaa?
trip-house,![]()
Originally posted by amnesiaTa?no, volim da ima barem neku melodiju, ne volim baš suvi ritam. Hvala bogu, ne znam kako se to pravi, tako da cenim u svakom slu?aju.Originally posted by Kiborgpo tvom ukusu ispada da najvise volis taj sareni zvuk pretrpan melodijom, dok za mene to npr. predstavlja kich. mozda zato sto ja znam kako ga je lako napraviti.. no dobro. o ukusima se ne raspravlja
Gore su bli negde spomenuti Bob Sinclair, Deric May, Lurant Garnier, minimalizam... Ne volim ništa od toga. Šteta, a to se najviše pušta izgleda.![]()
Originally posted by CokoladnaBananicaNevaljali de?a?e, ovde se pri?a o M-U-Z-I-C-I. Kakve su to bludne aluzije?
mnogo mi ti dragi nesto u zadnje vrijeme postujes iza mene...ti bi to da mi ga uvalis zguza kad se najmanje nadam, a?![]()
Originally posted by svejednoAmbijent da, ali chillout nikako .., a ovo psybient i sub dub ne znam sta je, ali zvuci kao da bi se meni moglo dopasti
Evo ti stilovi sa wikipedie, pa idi tamo po jaci info.
Lm ne znam cemu ti uho inklinira, al ajde da se igramo pretpostavljanja:
Contemporary electronic music includes many different styles or musical genres, such as:
Ambient - Verovatno za tebe
Ambient dub
Ambient Goa
Ambient house
Chillout - verujem da da
Psybient
Sub Dub
Breakbeat/Breaks - ne verujem ( i za ostale breaks, ali ima stvarno zapanjujucih pesama, neke bi te kapiram odusevile), ali ja volimVolela sam breakdance, sad ne znam ....
Disco - ovo znasVolim disco (i Mile sa mnom), ali italo-disco prezirem ....
Euro disco
Italo disco
Spacesynth
Downtempo/IDM - e OVO (mojeAcid jazz sam slusala, not my cup of tea ....) slusaj
Acid jazz
Balearic Beat
Bitpop
Chiptune
Minimal Electronica
Glitch
Nu jazz
Trip Hop (aka The Bristol Sound)
Turntablism
Electronic art music - DAOvo "art" gives me hope but, nista sa prefiksom elektro .....
Berlin School
Electroacoustic
Electro
Electro bass
Electroclash
Electropop
Eurodance
Miami bass
Hardcore - Ne znamMa ne ... nista od ovog ...
4-beat
Bouncy techno
Breakbeat hardcore
Digital hardcore
Freeform hardcore
Gabber
Gabber house
Happy hardcore
Hardcore techno
Makina
Nu style gabber
Speedcore
Terrorcore
Trancecore
UK Hardcore
House - Ne volim, ali mozda ti se svidigde god su minimal i funky u nazivu, bivam privucena, ali nemam predstavu i dalje .... jer nisam, kazem do sada slusala elektroniku.
2Step
Acid house
Chicago house
Dark Progressive
Deep house - EVO GA... Nema trip Housa, a wikipedia je demon koji vidi sve![]()
Eurodance
French house
Freestyle house
Funky house
Garage
Ghetto house
Hard house
Hi-NRG
Hip house
Italo house
Minimal house/Microhouse
Pumpin' house
Progressive house
Tribal house
Tech house
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!