Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By malecka
tek sad naidjoh na temu.... :ubise:

eextra su! nekako skroz drugaciji zvuk, zarazne melodijice.... skroz su super... :minibounce: :sweet:
ok... i nisam naisla bila na ljude koji njih slusaju... do sad.. :iskolacen:
Korisnikov avatar
By radijacija
da povampirim temu...

ja sam se kasno navukao
ali sam sada mnogo zaljubljen u knife
:love:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Ajde da se i ja prihvatim povampirivanja :D , mada temu posvećenu njima ne treba pustiti da padne u zaborav!

Odavno sam fan, ali posebno Pass this on, u zadnjih 5 godina nije bilo bolje presme!

Inače, nalazio sam na netu slike trandže kad nije u "kostimu" i momak izgleda odlično!
Čak sam našao informaciju da je, kao trandža, obezbedio neki ugovor za reklamiranje kupaćih kostima, ali se javnost pobunila, pa je kao zamena izabrana žena Peđe Stojakovića, Kamila (valjda), inače grčka manekenka!
By Hans
I aaaaaam in looooove with yoooour brotheeeeeeer, yes I aaam... :eya:
Super je The Knife, s tim sto je Deep Cuts cini mi se najbolji album...pored pass this on, volim i you take my breath away... :) Samo jedna mala ispravka sa pocetka, Röyksopp su Norvežani a the Knife su Šveđani...Neko je stavio da su oba ansambla( :) ) iz Švedske.
Korisnikov avatar
By zachary85
Originally posted by Cripple-Pig

Odlični su.
Tek sam nedavno saznao za njih i to preko najboljeg spota svih vremena Pass This On!!! :) Najpre sam vrteo taj spot do iznemoglosti, pa sam lagano prešao na Deep Cuts i ostadoh zaražen.

:up:
Sjajni su!
Pass This On je fenomenalna pesma. Mogu je slušati milion puta :)
By ...Sitnicava...
Originally posted by colonia_boy

Slika

A jooooooooooooooooj!

A jooooooooooooooooj!

Te oštre crte lica, ta rezervisanost, arogancija, lepota, jaka vilica...

:adiktusha:
Korisnikov avatar
By Stain
Silent Shout je daleko bolji, slojevitiji i jači album od Deep Cuts. Veselim se četvrtom studijskom. U međuvremenu imamo Tomorrow in a Year i Fever Ray.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Vec sam pisao o njima na nekoj temi, cini mi se...

Oni su mi obelezili period od 2006-2008. Fenomenalni. Fever ray- jednostavno nije to.

Naj- Pass this on, Marble house, Forest Families, Silent shout, Rock Classics, From off to on, Behind the bushes, U make me like Charity, Bridge, Kino, We share our mother's health...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Volem Knife, ali mi je Fever Ray nekako... ne znam. Valjda zato sto me podsjeca na ovu zimu i proljece.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Odlični su iako taj vokal mi isprva nije odgovarao. Trebalo mi je više slušanja da to sjedne kako spada.

''''
''''

:love:
Korisnikov avatar
By Torry
ja tek idem da se zaljubljujem i da se drogiram sa pass this on, i da skidam sve albume

i slatki su mi Olof i Rickard i tako.... :dance:
Korisnikov avatar
By HPLC
Slusao sam prvo "Pass this on", i posle te pesme sam skinuo album..

:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!