Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Kakvu muziku najcesce slusate?

Elektronsku muziku
21
32%
Narodnu muziku
4
6%
RNB i HIP HOP
3
5%
Rock i Pop
29
44%
Alternative
8
12%
Garage
1
2%
Korisnikov avatar
By +PanDemonium+
Nisam glasao jer ne znam na shta da kliknem.

Slusham prvenstveno thrash metal, poneshto od death i nu metala, pomalo industrial, trance i techno po klubovima, electro... Svashta slusham, vazhno je da je mrachno ili zhestoko, najbolje kada je i jedno i drugo Slika
Korisnikov avatar
By Sutekh
Teshko pitanje...

Glasao sam za elektroniku (e.b.m, industrial, darkwave, goa, synth, itd), ali pored toga volim pop (70-80), rock and roll. hard rock, gothic, etherial, ambiental, keltski folk, skandinavski folk, klasiku, balkansku muziku (a la balkanika i sl)..

Ponekad i neki metalchicj (black i death) mozhe da prodze

life-recovering sleep revelling in self-contained illusions
illusive flowers obey the dawn is it my way ramifying before me
paralyzed with sadness here I am

carry me - anywhere and she´ll be waiting let me be - resting by her patiently andmaybe she - will shatter all the truth inside my
agony - a promised word to save the silence
Korisnikov avatar
By Skyen
Ja se u podele vise ne razumem. I ne delim se, pa necu ni muziku. Vazno je da je slusam i da uzivam u njoj.
Korisnikov avatar
By reveal
ElEkTrOnSkU i tako + jos neke zanrice... to je sve sto cini moj zivot lepsim.

:beba: :tange:
Korisnikov avatar
By spliff
glasao za pop/rock
josh i soul, r & b, jazz...

:zongler:
By Kragi
Imao sam razlicitih faza kada je muzika u pitanju, sto je valjda i normalno :)
Shvatam da sve sto dolazi iz Britanije meni prija uhu poprilicno, a britanski pop mi ej neprevazidjen za sad.
Volim muziku 80-ih takodje a u retkim momentima mi prija ambijental.
Postoje neke tvrdje stvari koje su se zadrzale iz teenage dana a koej josh uvek volim da cujem .....

Tina Turner, Phil Collins, Bryan Adams, Aretha Franklin, Donna Summer, Cyndi Lauper, Elton John, George Michael, Queen, Lisa Stansfield, Bonnie Tyler, Prince, Dido, Roisin Murphy, James Blunt, Texas, Simply Red, Anastacia .... The Cranberries i sada Dolores solo of course :)
Him, Skunk Anansie, Guano Apes :)
Balasevic, Dragojevic, Aleksandra Radovic, Ana Stanic, Neverne bebe, EKV, HAUSTOR .... :)

Valjda je ovo - Rock i Pop - ja za to glasah :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Rock, pop i alternativnu, ali i klasicnu.
Korisnikov avatar
By Li
Uglavnom Rock ali volim i elektronsku:gitara::chilling:
By Ulix
U poslednjih par godina ubedljivo najvise jazz, fado i klasiku, a inace volim i rock i metal i jos dosta toga sto je tesko klasifikovati.
Korisnikov avatar
By nev
metal :rock: (avantgarde, symphonic, industrial, trash, melodic death, gothic... :gotika: ma skoro sve :) )
darkwave/ebm/industrial :dance:
dark cabaret
pomalo punk
i ponekad se provuce nesto sto ne pripada navedenim zanrovima...
Korisnikov avatar
By Primeval
Zadnja tri za mene važe. :) Trebalo je pop da bude izdvojen a sa rokom da stoji indi. :dancingfever:

Elektronsku samo u poesbnim momentima i raspoloženjima. :)
Korisnikov avatar
By Primeval
Originally posted by E. M. O.
Ma sve. Ali bukvalno sve.
Slažem se, potpuno. ;) Dobro, sem narodnjaka i jako retko slušam Hip hop.
Korisnikov avatar
By tamanoir
Malo je izbor nezahvalan.. Ima TOLIKO pravaca, naravno ne ocekujem da sve bude navedeno, ali opet.. Bar da su oni najzastupljeniji navedeni..

Anyways..
Obozavam muziku.. Najvise slusam rock muziku, i uglavnom sve sto slusam po nekoj osnovnoj podeli spadalo bi u rock.. Alternative rock, alternative, indie, indie rock, punk, punk rock, acoustic rock, country rock, folk rock, progressive rock, emo, piano rock, grunge, i sta god vec da izmisle, sve dolazi u obzir.. Od samog izvodjaca zavisi da li ce mi se svideti ili ne..
Takodje volim klasicnu muziku, jazz, blues, u poslednje vreme slusam malo i funk i soul.. Ranije sam slusala hip-hop i r'n'b, sada samo u situacijama kad sa ortakinjom idem na hip-hop zurke i koncerte, ili kad ona sama nastupa.. Pop onaj kvalitetan, ne ovo MTV sra*e, mada se i tu nadje ponesto sto je ok, ali opet retko.. Metal, privatno ga ne slusam, ali uzivam na svirkama.. Elektronsku muziku isto ne slusam privatno, ali je ona neminovna u klubovima, tako da je tamo slusam.. Narodnjake i zabavnjake ne volim..

I to je valjda to.. :grin:
By alexandermagic
Što se tiče ponuđenog u anketi, sve osim narodne muzike, hip hop i R'n'B.

Zašto nije naveden metal, jazz ili npr. klasična muzika? :sveca:
Korisnikov avatar
By Neve
Klik otišao Elektronici..
+ indie varijacije na temu, (skandinavski?) pop, trip-hop & koješta..
Korisnikov avatar
By Primeval
Originally posted by tamanoir
Obozavam muziku.. folk rock,
Takodje volim klasicnu muziku, jazz, blues, u poslednje vreme slusam malo i funk i soul..
:grin:
Jao tamanoir sve te više gotivim! :) Prvo Buffy sad folk rock i klasična...
Još mi samo reci da voliš Blackmore's Night i Ritchie Blackmore-a!!! :)
Probaj Inkubus Sukkubus! ;)
Korisnikov avatar
By MILENA-otrovnica
Uglavnom R'n'B i POP,ali mogu da slusam i sve ostale zanrove iz kojih odaberem ono sto mi se svidja
Korisnikov avatar
By tamanoir
Originally posted by Magnovey
Jao tamanoir sve te više gotivim! :) Prvo Buffy sad folk rock i klasična...
Još mi samo reci da voliš Blackmore's Night i Ritchie Blackmore-a!!! :)
Probaj Inkubus Sukkubus! ;)
Awww za gotivljenje.. :D Ja gotivim ljude koji mene gotive.. :P
Priznajem da nisam slusala doticne izvodjace, ali jesam li spomenula da obozavam preporuke? :D Definitivno cu ih poslusati.. :)
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
rock, metal, punk, ska, intrumentale, reggae, d'n'b... :dance: i sve sto ima onaj dodatak "agresiv" i "progresiv"...
tvrdji zvuk uglavnom :bubblegum:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
U poslednje vreme su to najvise indie, elektronika, 80's rock i pop, alternative, avangardni folk/pop, dream i art pop pre svega fimejl vokalists, od cega je to vecinom skandinavska muzika(mahom svedska), a nadje se i poneki suomi metal i dance (opet skandinavski).

Plus sto kroz izlaske uhvatim svaki moguci srpski tresh i znam tekstove istih, zahvaljujuci beogradskoj sceni, sto ne znaci da mi ta muzika prija i u nekoj intimnijoj varijanti. :)
Korisnikov avatar
By Blady
glasala za jedan....
mada volim i rnb-a i klasicnu...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pop-rock... mada gotovo podjednako i R'n'B-Hip Hop.
By polarlicht4.1
Originally posted by nev
industrial :dance:
dark cabaret
pomalo punk
Samo bih dodao jedno "post" ispred punk.
Originally posted by jovanabeograd
avangardni folk/pop, dream i art pop pre svega fimejl vokalists,
Ondak ovo navedeno iznad, te zaključno sa: New Weird America, freakfolk, šušketavo-pucketavu elektroniku (tj. elektroakustičnu muziku i folktroniku), contemporary classical, shoegaze, slowcore. Mislim da bi to bilo sve. Dakle, nikako ne mogu da glasam sve i da hoću. :shrug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!