Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
Ako mi treba muzika za smirenje, onda znaci da sam zestoko iznervirana, sto i nije tako retka pojava... e za to mi onda (da se ne bih izdrala na nekog ko to ne zasluzuje) sluzi malo jaci zvuk, muzika uz koju mogu da se iskacem... retko kad biram...
A ako mi treba muzika za opustanje, eeeee, onda je to uglavnom klasika, neka ambientalna muzika... Balaseviceve balade... Vlado Georgiev... i tako to...
:klavir:
Korisnikov avatar
By iJazz
Jazzy muziku i kojekakve lounge kompilacije...
By Çâðê_DUP
John Legend "Ordinary People"
Korisnikov avatar
By Katengl
Bjørk, Little Wing (obrada koju je radio Nigel Kennedy), i pozajmio sam jednom od drugarice onaj box-set Chill Out Moods, uglavnom mi se nije nista svidelo, ali je bonus CD (mislim da se zove Feng Shui, Balance through harmony, ili tako nesto) fantastican. Sad cekam da ga dobijem opet da mogu da ga prerezem.
By Ulix
Ne postoji bolest koju Miles Davis ne moze da izleci.
Korisnikov avatar
By MusicManiac
Linkin Park - Numb
Linkin Park - Runaway
Linkin Park - Breaking The Habbit
Linkin Park - Papercut
Papa Roach - Getting Away With Murder
Papa Roach - Be Free
Papa Roach - Not Listening
Korn - Did My Time
Slipknot - Duality
The Rasmus - No Fear
The Rasmus - Guilty
Korisnikov avatar
By haemoglobin
muzika iz filma Lord Of The Rings, klasika, muzika iz crtaca, ili neka kompilacija koju imam - real sunset ibiza
Korisnikov avatar
By Combo
Mene muzika ne može da smiri.

Opusti...toga već ima.
By Kragi
John Williams - Memoirs Of A Geisha (Soundtrack)
:hvala:
Korisnikov avatar
By Lady Achilles
Josipa Lisac i Nina Badric.Obavezno Gdje Dunav ljubi nebo i Da se opet tebi vratim
Korisnikov avatar
By ok_decko
Ne postoji muzika koja moze da me smiri. U takvim momentima jedino dranje na neku nevinu zrtvu pomaze... :testerica:

Kad sam opusten, volim da se dodatno opustim uz Lorenu Mckennitt. Ranije sam je slusao uvek sa drugaricom koja je uz njenu muziku pripovedala neverovatne price...
Korisnikov avatar
By Azdaja
giacomo puccini - la boheme

btw operu znam napamet :gol:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
za smirenje :perezube: ja sam cudna sto se toga tice, uglavnom onda biram sto jace, sto glasnije stvari sa poznatim lyrics i vristim, derem se urlam, briga me za kucni red :tuc:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Uglavnom se smirujem uz pesme od:

- Celine Dion
- Whitney Houston
- Leona Lewis
- Alicia Keys
- Sade
- Toni Braxton
- Tarja Turunen

;)
Korisnikov avatar
By Srklet
ne percipiram muziku kao apaurin.
By loreenche
Kelly Clarkson... Najvise ona.... Sa pesmama tipa "Because of you"... Naravno, Toni Braxton, Leona Lewis, Alicia Keys potpomognu :D
By str00ja
Meni savrseno pomazu 3 "E" - Enya, Era (ne Ojdanic, just Era) i Enigma. Uvek uspeju da me opuste i smire. U skladu sa tim, moze da upali bilo koji dobar tako neki chillout i new age, kao i neke world, ethnic i oriental stvari, sto u modernijim sto u izvornijim varijantama. Takodje i neki lagani i etericni oblici popa, trip-hopa i opste elektronike. Dakle, ne nuzno, ali pretezno laganije numere.

U tom kontekstu, savrsene su mi Cafe del Mar i Buddha Bar kompilacije, zatim Nitin Sawhney, Pink Martini, De-Phazz, Faithless, Massive Attack i vec pomenuta 3 E.

Takodje, umeju da me opuste odredjene stvari od Bjork, Dido, Nelly Furtado, Amy MacDonald, Madonne i Muse.

Sve nabrojano cini manje vise dobar deo mog muzickog ukusa, tako da muziku jako cesto, izmedju ostalog, shvatam i kao sredstvo za opustanje. Uz to, skoro u svakom zanru postoje pesme koje su u stanju da me opuste.
By Speculum Columbae
Originally posted by str00ja

Meni savrseno pomazu 3 "E" - Enya, Era (ne Ojdanic, just Era) i Enigma. Uvek uspeju da me opuste i smire. U skladu sa tim, moze da upali bilo koji dobar tako neki chillout i new age, kao i neke world, ethnic i oriental stvari, sto u modernijim sto u izvornijim varijantama. Takodje i neki lagani i etericni oblici popa, trip-hopa i opste elektronike. Dakle, ne nuzno, ali pretezno laganije numere.

U tom kontekstu, savrsene su mi Cafe del Mar i Buddha Bar kompilacije, zatim Nitin Sawhney, Pink Martini, De-Phazz, Faithless, Massive Attack i vec pomenuta 3 E.

Takodje, umeju da me opuste odredjene stvari od Bjork, Dido, Nelly Furtado, Amy MacDonald, Madonne i Muse.

Sve nabrojano cini manje vise dobar deo mog muzickog ukusa, tako da muziku jako cesto, izmedju ostalog, shvatam i kao sredstvo za opustanje. Uz to, skoro u svakom zanru postoje pesme koje su u stanju da me opuste.
Jaoj, str00jo, ja obožavam Enya-u!
By str00ja
Originally posted by Dante
Originally posted by str00ja

Jaoj, str00jo, ja obožavam Enya-u!
Jeeel? I jaa :D :leviathan:
Korisnikov avatar
By Paparazzi
Frederic Chopin - Nocturne #2 In E Flat, Op. 9/2

ili jednostavnije----> :klavir: + :astral2:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!