Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By sing&dunum
^
:lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2541302#p2541302]antibiotic napisao:[/url]pa valjda nece za polufinale i finale biti u istim kostimima?
Nece! Za finale ih cekaju trenerke i papuche. :D
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2542196#p2542196]deran napisao:[/url]popušio balkanski lobi... :lol:
:lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2542213#p2542213]Dirrty napisao:[/url]Kažem ja da je nastup nerazumljiv bez kostima đavola i anđela, čak i za one koji razumeju srpski...
Potpis'o sam davno tu tvoju tvrdnju. :smug:

Izgledale su k'o vel'ke torte u tim ocajnim kostimima. :giggle:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2542232#p2542232]gossipboy8989 napisao:[/url]meni se ova bas svidela :love:

http://www.youtube.com/watch?v=rNQNdHV279w" target="_blank
s obzirom na skoro sve ostale, slažem se da je ova bolja.

danska pesma takođe ima potencijala ali nekako ipak neiskorištenog, prevladava patetika....

tja, izgleda da će ovogodišnja Evrovizija biti s najlošijim pesmama...... nije džaba ova godina 2013 :lol:
ne mogu da verujem da ni kiparska nije prošla u finale, fina pesma

prevod na engleski
For all I have lived, I never have regrets
For all I loved, I seek no pardon
For all I want, I make my soul take off
And for all you’ve given me, I thank you

If you remember me,
Tell me if I will see you again
I wait for you
I will always be there for you

For all that united two hearts in one
For all we felt together, I miss you
And I will be there for your hardest goodbye
For the sweetest “I love you” you’ve ever said

If you remember me
Tell me if I will see you again
I wait for you
I will always be there for you

If you remember me
Become a bright star
As the night falls, for me to look at you in the sky
Korisnikov avatar
By antibiotic
Bilo bi posteno da sada iskljuce Bugarsku, Grcku, Albaniju i Izrael.
Da li sam ja jedini peder koga izbor za pesmu evrovizije ne interesuje? Nikada me nije ni interesovao, nikada to nisam gledao niti cu gledati.

I gle cuda danas rekoh to nekim svoji gej drugarima.... ju kada skocise na mene.... na kraju smo dosli do toga da me pitaju "pa da li si ti uopste peder"???
Zajebavali su me da vise nece da se druze samnom :bigsmile:
moje vrednovanje je ovako, bez obzira koja je prošla u finale a koja nije i bez ulaženja u bodovanje (jer to me zamara)....

Pesme s dobrom lirikom i ritmom i melodijom koji nisu loši
austrijska, irska (moj favorit), islandska (takođe favorit), švajcarska (samo me čudi da im je originalno ime grupe tzv. salvation army koji će im vraga za ime grupe ta licemerna organizacija...).

Pesme s dobrom lirikom iako ritam i melodija nisu baš zanimljivi
estonska, ruska, kiparska, sanmarinska, azerbejdžanska (ukoliko peva dečku, ima razloga zašto ovo kažem :wink: ), armenska iliti jermenska, rumunska

Pesme s zanimljivim bar donekle ritmom i melodijom iako je lirika ili bezveze ili loša
slovenačka iliti slovenska, danska, srpska, donekle makedonska (samo zbog Esme Redžepove), bugarska (vrlo teško, ali ajde...), grčka (lirika užasna, fuj, a melodija i ritam ajde nekako...), mađarska (tako dosadna i patetična lirika, ali eto melodija i zvuk nekako ajde...), albanska (lirika nacionalistička patetična, ritam i melodija donekle zanimljiv albanski rock), gruzijska (lirika dosadna patetična, ali pevaju dobro i melodija nije loša), engleska (samo zbog glasa Bonnie Tyler)

sve ostale koje nisam ni pomenuo stvarno teško da zavređuju i da ih analiziram....

inače celokupna slika pesama ovogodišnjih pesama Evrovizije je ispodprosečna......
Korisnikov avatar
By antibiotic
ne secam se da je eurosong ikada bio bas ovoliko politizovan. bice uskoro - ako hoces u finale, moras da platis.
Korisnikov avatar
By Herald
We have another ten qualifiers, and these are as follows, in the order they were announced:

Hungary
Azerbaijan
Georgia
Romania
Norway
Iceland
Armenia
Finland
Malta
Greece
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ja sam samo htela da kažem da su one odevne kreacije dno dna!
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Drago mi je sto je Madjarska prosla.
Svidja mi se i melodija predstavnika Grcke.
Korisnikov avatar
By antibiotic
mogu misliti kako samo "sampioni" bugari pizde :lol:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!