Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Seljko i Kaliopi jes
Nina niks.
Korisnikov avatar
By Herald
Нинина песма ѥ сва њањава. Добро ѥ да ниѥ прошла.

Браво за Калиопи.
Korisnikov avatar
By antibiotic
ladno gledao

meni se svidela Nina, zena je profi i nezasluzeno je ispala.

kaliopi je klasa, maya carobna, slovenka slatka al' neubedljiva...
bugari pukli k'o zvecke sa onom turbo- folkerkom kojoj je idol dragana mirkovic..

generalno svi malo smroili s baladama, a one brze su zvucale super euro-trash jeftino ili u nekom mega-dosadnom brodvej fazonu (georgia :lol: )

joksimoviceva pesma ultra dosadna, ali kada pogledam druge prilicno 'korektno' odradjeno, vidi se iskustvo.
Korisnikov avatar
By smaug
Ja sam sad pogledala (sta sam propustila) i moj favorit je Svedska zbog ukupno svega. :) Pa Italija.
Makedonija je odlicna. Joksimovic je onako od srednje ruke. Estonac je jednako dosadan ali je bolji izvodjac. A Turska i Moladavija su srecom prosle da Evorvizija bude ono sto treba da bude. Jer inace ispade da se takmice ljudi koji umeju da pevaju. Svasta...

Ali srce ce mi biti na mestu jedino ako Dzedvard pobedi.
(jer onda nece moci da se zivi od ovih ovde, a ja volim kad se oni opuste i rasprde pa se cuju akcenti a i pokazu malo pravih emocija)
Korisnikov avatar
By Herald
Navijam za Nishliju, babushke, Loreen i Shpanjolku.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
''

Слушай за зтой тишиной,
поми я навсегда с тобой.
Послушай - у сердца голос мой

:sweet:
Korisnikov avatar
By Herald
Ja mu ne bi dao ni pet para. http://youtu.be/kiWtKmhUrCg?t=1m46s" target="_blank

Samo sto se nije ukenjao a ove se izvijaju ko besne gliste. Uzas. Po redosledu u sceni reklo bi se da boluje od besnih glista. :lol:
Korisnikov avatar
By erkondisn
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2383628#p2383628]antibiotic napisao:[/url]
generalno svi malo smroili s baladama, a one brze su zvucale super euro-trash jeftino ili u nekom mega-dosadnom brodvej fazonu (georgia :lol: )
mislim da je Gruzija mozda najgori moment festivala :lol:

za Ninu nisam ni ocekivao da ce proci, nekako to i nije zvucalo dobro uzivo, a i produkcijski bi stvar mogla biti ispeglanija (kao sto je to recimo napravio Joksimovic - stvar mi se ne svidja, no produkcijski je korektna i vjerujem da ima svoju publiku). nakon nje kad je grunula Šveđanka Nina je zvucala podosta jadno :lol:

favoriziram Švedsku, Italiju i Francusku, ne nužno tim redoslijedom :)
By ~ Le Saint X ~
Nisam gledao
ne me interesa

mozda cu finale
ako imam sex date day off
:)
Korisnikov avatar
By Sunce
Svim silama sam se trudio da mi se Kaliopi dopada, ali ne, ne dopada mi se. Cak me iritira njen glas, pesma joj je uzasno dosadna.

Nina - steta sto nije imala bolju pesmu. Oni igraci pored nje - ne znam cemu sluze. A prateci vokali sa onim cizmama - mislim previse. I haljina kojom nise poput Madone u spotu Frozen. Njeni intervjui mi se ne dopadaju - jednom je rekla da je ona umetnica, a Severina je zabavljacica. Ma idi.

Slovenija - dosadno do bola, a devojcica preslatka.

Zeljko - Seljko - posebno iritira rec "brodolom" koju izvodi zadnji put. Zvuci kao hor uvezbanih baba koje urlicu Brooouoodolom. Melodija mi je mnogo poznata, ne mogu da se setim kompozicije, ali u svakom slucaju - i ovaj put je pokrao.

Svedska je poput neke travnate pomahnitale vile, travni talas, obred, pleme, Afrika. Stvarno je cudo jedno.

Ipak me je najvise dirnula Kuula. Sta cu kad sam slab na lepe glasove..:love:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!