Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By alexandermagic
:grebanje:

Ako bi gledao fotke djece Jarceva uvijek bi imao dojam da izgledaju starije od vrsnjaka, pa im Saturn to kasnije naknadi. Ili hoces da spomenem i Djevicu, a ? To ne bi imalo smisla s obzirom da vam je prirodni vladar Merkur. :lukavi:

Nisu nebitni aspekti i genetika, te konstatna nEga, to svakako.
Korisnikov avatar
By Sunce
Definitivno ima boljih od Marije Serdar. Nekako mi Marija peva sirovo.

Isidora Mitic, Valentina Mec i jos neki su mi sada omiljeni.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Ima par pevaca koji su jednako dobri u smislu da su jednako talentovani.
Ko ce kad da bude bolji zavisi od pesme, vezbanja i slicno.
Isidora odlicno peva i bira dobre pesme, ima najjacu zelju da pobedi i puno vezba ... to se vidi.
Zbog toga bih trenutno glasao za nju iako ima jos ljudi koji su jednako dobri.
Lena najbolje improvizuje i sa umetnicke strane gledista ona bi mozda i najbolja bila.
Marija ima snazan glas, specifican crisp (ona zdrava vrsta crisp-a), takodje karakteristican jecaj i tezak vibrato (iako poslednjih par nastupa bila mlaka).
Valentina i Irina pevaju jako toplo i dopadljive su...
Korisnikov avatar
By Stripi
su bile Zvezdice sad u petak? Niak nemrem pronać na tjubu emisiju od ovog petka :(
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
to mi je njen omiljen nastup
taj
hallelujah
pa man's world (nisam fan christina-stype pevanja sa silnim melizmama)
Korisnikov avatar
By Sunce
U 1. polufinalu najbolje su mi bile Isidora Mitic i Valentina Mec.
By Kragi
Sad gledam nesto. Valentina je bas, bas lepa. :love:
By Kragi
Btw, sad publika glasa i ona odlucuje o pobedniku? Ako je tako onda Trajce ima velike sanse jer Makedonci nemaju za koga drugog da glasaju. :D
Korisnikov avatar
By Lutalica
Dečica stvarno lepo pevaju, ali se odužilo...
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ajd da zaokruzimo

za mene su Maja Isidora i Lena najbolje tri takmicarke..ne bih ni mogao tacno da se odlucim koja je zapravo najbolja ali u principu sto se pobednice tice..mogu da se slozim sa vecinom glasaca
sam redosled ispadanja mi se i nije nesto narocito dopao ..mada to je i nebitno na kraju

od whats going on do djelem djelem
pesme su mi jako dugo ostajale u usima posle njihovih nastupa

malo se oduzilo ovo pred kraj ali razumljivo..oce televizija gledaoce
Korisnikov avatar
By antibiotic
Bas su posteno iscedili tu decu, mitrovicu su doneli milione, a oni dobili Iphonove, no dobro.
citav show nije izgledao kao da je za decu, vec da je show za odrasle u kom ucestvuju deca, krajnji utisak mi je ipak pozitivan, nit' manje zemlje nit' toliko cudesnih talenata, neverovatno.

Lena mi je najvece "otkrice", to dete je prosto savrseno. Mateja! Kakav decak! :love:
Dunja je takodje posebna, kao i Nikola Milenkovic koji od decaka najcistije peva.
Korisnikov avatar
By bern
zecchino d'oro, sjeća li se neko? koliko se to danas razlikuje.

pobjednica mi se ne sviđa, mada sam ja to prestao pratiti.
Korisnikov avatar
By Srklet
moja mama me je danas natjerala da gledam tog marka kako pjeva. onda se opet, kao i sinoć, rasplakala. :drama:

ja sam rekao da moram sestru nagovoriti da mojeg budućeg nećaka nikad ne šalje na nešto tako. ^^ meni i dalje ta emisija izgleda kao beskrupulozna eksploatacija djece. mali gorčin će ići sa mnom u deutsche oper a ne da pjeva na deutschland sucht den superstar. :snob:
Korisnikov avatar
By Sunce
Marko je stvarno bio divan. Odusevljen sam.
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Mene je rasplakao samo tako. Stvarno divno dijete. I nek mi neko poslije kaže da nije do roditelja i vaspitanja (plus ljubav, pažnja, požrtvovanje...). Em se čuje, em se vidi. Uzgred, dopada mi se i ona mala iz Kumanova.
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2724360#p2724360]Srklet napisao:[/url]dovodim te mami za zeta ^^
Poljubi mamu u obraz od mene.

Nema prevare kada su deca u pitanju. Zaplakao sam jer je lepu pesmu otpevao na osecajan nacin.

Marija Serdar je pevalu tu pesmu i mislio sam da niko ne moze bolje da je otpeva.

https://www.youtube.com/watch?v=W4ZSf-asiU4" target="_blank

Medjutim, ako poslusate original ili Markovo izvodjenje, cucete da pesma mnogo emotivnije zvuci. Mene je ceo dan stomak boleo od tog Marka jer padam na slatkocu. :)

Anton :kiss:
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
I sve to od dječaka koji ima samo 11 godina. Biće zanimljivo gledati kako će se pokazati u drugom krugu i dalje. Leni je, na primjer, dugo trebalo da se vrati na onu fantastičnu interpretaciju iz prvog kruga. Živo me zanima šta će Markić uraditi. :) E da, nadam se da će u narednim emisijama osvanuti neka nova Isidora, volim taj bezobrazno-kristinoagilerovski stav: Mislite da ste bolji? More, sve će ve utepam! :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Isidora je bila moj favorit! Neverovatno je talentovana. Nisam video taj inat kod nje, iako su svi to potencirali. Mnogi su je zamrzeli zbog toga.
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
O, daaaa! I moj, i moj. Volim ja i Serdarku, ali Isidora... <3 A kad je grunula na It's a Man's World. Uh, svaka dlačica mi se nakostriješila. A nije to bilo nešto sad arogatno, jednostavno se vidio talenat i mnoooogo rada, pa iz svega toga je isijavala ta sigurnost. I djevojčica je samosvjesna, to se prosto čuje i osjeti.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!