Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
^mislim da ne postoji.

pogotovo ne u ovoj situaciji, jer nije bio samo njen koncert. nisu organizatori ni ludi ni glupi, zato su i doveli Moby-ja.

a i, kupivši kartu za Amy, kupuješ mačku u džaku... mislim, kome to nije jasno, taj je očigledno samo slušao Amy sa CDa i nije čitao novine, a na netu samo gleda vremensku prognozu.
Korisnikov avatar
By svejedno
The furious concert organisers said today that they expected they would have to pay the singer in full because she kept to the letter of her contract with them.

'She did it all according to the agreement. She arrived in Belgrade on time and stayed on stage for 70 minutes, so we can't do anything,' a spokesman for the promoters told local media.

But a spokesperson for Winehouse told the Mail Online that she will not seek payment for the performance after all.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/ar ... z1PqSq1I9B

..

neko je ostavio ovaj^ link nedje u sred danasnje rasprave. sad, to sto ona mozda nece uzeti kes nikako ne znaci d ce ljudima koji su platili kartu biti vracen deo novca.
Korisnikov avatar
By Hellas
A kako to da nece uzeti novce, kada sam danas u novinama citala da je mesec dana pre koncerta dobila pare? Kao potpisali su ugovor u kojem nije pisalo kolio ce trajati koncert tj koliko dugo ce ona pevati, te zato nemaju osnova da traze pare od njenog menadzmenta tj da se zale na nju.
I ne mogu da verujem da nijedna jedina osoba od minimum 15000 ljudi nije trazila refund?
Tako su bar organizatori izjavili...
:kopanos:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ocigledno je/su ispala/ispali "fer" pa su odbili isplatu iako je ona ispostovala svaki detalj ugovora...no, s obzirom da pravo na refund posetioci nemaju, pare ostaju organizatorima
Originally posted by smaug

Kako niko nije hteo da gleda? Kupili ljudi karte. Znali su za ciji koncet kupuju karte. Ako ne svi onda je vecina ljudi koji su bili na koncertu njeni fanovi. Znaju sta je i ko je Ejmi.
I ono gde mislim da najvise masis poentu - ovo je umetnost...kakve crne garancije... Da ti daju garancije tipa mi sviramo sat i petnaest minuta i jedan bis za soma evra? Za koga - za Ejmi? Pa ni tamburasi iz Deronja to ne rade. Nekad se napiju, pa skrate pesmu, nekad im lepo pa se napiju pa sviraju za dz...Nekad ne dodju, a mladozenja platio avans...I nije smislio alternativu...Pa svi mole i kume basistu da ustane da ide da svira...
To sto promoter 'rizikuje' pa to je njegova biznis odluka. Moz bit pogresna moz bit prava..
Sta da radimo ako Ejmi ne umre...Pa oni koji je vole i vole to sto ona radi da i dalje kupuju karte i CD oni koji je ne vole i ne vole to sto ona radi - da i da lje pucaju od muke.
To bi bio moj predlog.
kraljice :lol: :klap:
Korisnikov avatar
By Skyen
People see rock and roll as, as youth culture, and when youth culture becomes monopolized by big business, what are the youth to do? Do you, do you have any idea?
I think we should destroy the bogus capitalist process that is destroying youth culture

Citat gitariste Sonic Youth-a, (Thurston Moore)
Korisnikov avatar
By spliff
rock n roll hasn't been a youth culture for quite some time...
Korisnikov avatar
By Torry
kad je Morrison vise recitovao na bini no pevao, pa i masturbirao pa bivao hapsen zbog toga, masa je bila u delirijumu a ne razocarana
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
izgleda da je Amy samo trebala da pokaze sise
Korisnikov avatar
By IriS
a ne bih.

ne volim velike sise :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
samo kad se ti opustiš, inače ne. :blentavi:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Pa dobro, laktovi jesu prolično zanimljivi......:zongler:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Drago mi je što je nastup bio nikakav, šta ste drugo mogli da očekujete? :pokazuje:

Ovo je bio nastup na festivalu, ne klasičan koncert, mogla je sigurno da otpeva pesmu, dve i da nestane :awesome:

U Srbiju se ne dolazi na vrhuncu slave, već da bi se nakupili novci kada drugde to nije moguće.

''

''

Dobro, nije potpuno smorena, samo se raspada.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by haemoglobin87

a sta vi mislite da je Amy rob svojih menadzera? Ne pada nikom na pamet da ona prosto mozda zeli da vozi neki film u glavi u tom stanju na sceni
pa verovatno hoce, u tome je caka, to je bolest koja se mukotrpno leci. i kad izvedes takvog nekog iz rhaba i ne pazis ga - desi se upravo to.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by *deni*

Ovde će ljudi svakakva govna jesti i praviti se da im gode, samo zato što su stranska.
Šta bi se desilo da je neka domaća umetnica sebi dozvolila da se naloče, izađe pred publiku i ne bude u stanju da otpeva ni jednu pesmu ? Spalili bi je na lomači. :seljache:
Pa Golda Piters ( Zlata Petrović ) je pre neku godinu isterana iz Granda, zato što se slikala golih sisa i prilikom pišanja na ulici. :dude: :kuca:
To nije bio striktno profesionalni gaf vezan za njeno primarno zanimanje, pa je ipak sankcionisana lišavanjem mogućnosti da snima za najjaču produkcijsku kuću.
I da li se uopšte utvrdilo kako se desilo da se Amy toliko naliže alkohola ?
Verovatno se prevarila i nalivala satima pred nastup, misleći da joj neće biti ništa, pa ju je alkohol odjednom sasekao.
1. Grand nije izdavacka kuca. To je robovlasnicki produkt iz pakla koji cedi zivot iz mladih ljudi zeljnih boljeg zivota, slave itd. (mou da linkujem izvor, a jos ludje i gore stvari sam cula od sina jedne narodne pevacice)

2. Amy Winehouse ima ozbiljnih problema sa zavisnoscu od supstanci, nije to vise pitanje odluke hoce li ili nece da pije (ne u onom smislu kao kad ti razmisljas dal bi jeo tortu ili ne bi ili bi radije paprikas) i guta talete (ili nesto jos gore), to je jebena kompulzija kojoj se je izuzetno teshko odupreti, i zato su je navodno i pratili ljudi iz rehaba.

3. mene zivo interesuje kako je zena dosla u situaciju da joj je dostupan alkohol, ali sudeci po onome sto znam o zavisnostima - lako ljudi nadju mogucnost da se urokaju ako im je bas stalo i jako su vesti da izkoriste ma i sekund nepaznje.
Korisnikov avatar
By castor
^ Svidja mi se tvoj avatar. Annie :love:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!