Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Šta je sa tekstom pesme grupe '' Briz '' ? Spominju se Mitar Mirić, Grand parada...
Korisnikov avatar
By Mahoney
Evo, idu ponovo...

:kafa:

"Taaarmi Rićmi peeeva Elvisa..."

Vampiri su zalutali i pogrešili sobu. Retro takmičenje u čast prerane smrti Elvisa Prislija je na drugoj adresi.

:retard:

Aleksandra zapomaže, ova treća još i najbolja.

:dj:
Korisnikov avatar
By *deni*
Od svega ovoga će ćar imati samo porodica Kovač i to u vidu masnih honorara, koje su verovatno već avansno primili od RTS-a.
:pare:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
laki prdezi od kompozicija, sto bi rekla Vendi.

nikad nisam voleo njihovu muziku..
:kuca:
Korisnikov avatar
By wizzy
koja kamerna atmosfera:ccn:
Korisnikov avatar
By *deni*
Eventualno ova Leksina pesma, ali u drugom aranžmanu i da se ubaci neki hor da peva prateće vokale...da mu ga daju po dramatizaciji... Ne znam... Ne znam prosto šta uraditi od ova tri laka prdeža od pesme, pa da se izvuče nešto prihvatljivo i korektno za Eurosong.
Korisnikov avatar
By *deni*
`e l` ti to poverila u razgovoru, prilikom zajedničke šetnje kučića... :pas: :kuca:
Korisnikov avatar
By Tungi
Jok.

Cuje se,naprezanje.Seckanje reci na slogove.Laka pesmica.Drugacije ne bi mogla ni da se otpeva,ma ko drugi je pevao.
Korisnikov avatar
By Tungi
A kakva je ovo sprdnja?
Nesto poput VIS Dzentlmeni,Siluete..Kasne sezdesete.

:barf:

''
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa zato što nisi očekivao da će Kristina Kovač izvući svoju drugaricu Ninu Radojčić i promovisati je u potencijalnu predstavnicu Srbije na Eurosongu.
:hvala:
By Sixto
Sunce ti jebem, sta ja od pretplate i poreza placam!
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Meni su se sve pesme svidele, s tim što su prva i poslednja sa jako lošim aranžmanima... Veći utisak na mene je ostavio prelepi džemper Mikija iz Petog elementa od prve pesme "Ring"...
Aleksandrina pesma mi je favorit! :D
Korisnikov avatar
By *deni*
I ja se nadam da će Leksa trijumfovati i da će aranžmanski obogatiti malo numeru do Eurosonga, naravno, od Sixtovih para, koje daje na pretplatu i porez.
:krezavi:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Dobro je, predpostavio sam da ce Kristina pobediti.

Od tri zla...

A i dalje me sramota. (zato sto je sve ovo tako lose)
Korisnikov avatar
By wizzy
AAAA Iznenadjenje:)))) pa i jeste najbolja od najgorih:)
Korisnikov avatar
By *deni*
Neka prevara je u pozadini svega ovoga, u svakom slučaju.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Uzevsi u obzir kompozitore, ocekivao sam mnogo vise. Razocaran sam. Nije ni cudno sto Sajko nije hteo da ucestvuje.
Poslednje mestu u polufinalu se smesi.
By str00ja
Pa jeste vala dosadno sve u kompletu... Briz smaraju, Aleskandra je bolja no sto ocekivah ali i dalje je kukavno i zapomagajuce (mislio sam ko i svi da ce pobedi), a Nina mi je nako, ali najsimpaticnija i nekako mi je pesma sveza i tako to, imao sam neki filing da ce pobedi, al kontam da joj se organizovalo drustvo i poznanici za glasanje... A procice bolje od Milana Balkan-hop-hop, paz'te sta sam rek'o.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Pesmica je prekrasna :dance:

Tako jedan Austin Powers moment :sweet:
By Manboy
Ja glasao za Ninu i presrecan sam sto je pobedila, predstavice nas najbolje! :)
Ocekivao sam vise od Aleksandre ali ono kukanje dragi Boze ne znam ko moze da podnese...Plasio sam se da ce ona proci i da je namesteno ali eto prijatnog iznenadjenja...Definitivno navijam za nasu Ninu u Dizeldorfu i ocekujem dobar plasman! Pesma je izuzetno pevljiva i vesela!
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 24
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!