Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Mogla bi "Bijela" da otvori :)
Korisnikov avatar
By bas bleu

engelbert jebe keve.
plus covek ima pesmu lesbian seagull.
i rest my case.
Korisnikov avatar
By bern
simpatičan je spot skroz. onaj mladić veoma je izražajan.

a evo i simfonijske vetzije željkove pjesme.

Korisnikov avatar
By Tungi
Nije uspela da mi se svidi pesma, on još manje. :barf:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Jel neko gledao ovo preko onog njihovog internet streaming-a?

I ako jeste, valjaju li zvuk/slika?
Korisnikov avatar
By bas bleu
gledam joksimovica a vidim forumsko sunce. joj.
Korisnikov avatar
By bern
Rambo Amadeus is an experienced and popular singer, and this fact showed when Eurovision.tv met him backstage before his second rehearsal today. He was very relaxed, and joking about his song: "It's about Euro, and about Neuro", he said.

When we asked him how the audience in Montenegro reacted after his selection as the Eurovision representative, he said: "Some of them think it was an accident."
:lol:

http://www.eurovision.tv/page/news?id=m ... eurovision" target="_blank
Korisnikov avatar
By *deni*
Što je bilo daleko, došlo je blizu i Joksa će od nedelje svojom numerom i izražajnim nastupom da šarmira evropsku i svetsku publiku u Azerbejđanu i da tera narodu suzu u oko u trci za što boljim plasmanom i zaradom.
Moram priznati da mi je spot numere '' Nije ljubav stvar '' namenjen gluvonemim osobama naježio kožu i izazvao poplavu intenzivnih emocija, što znači da je dobar.
:radosnice:
Korisnikov avatar
By bern

super pjeva mala garava slovenka...
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2381168#p2381168]*deni* napisao:[/url]Što je bilo daleko, došlo je blizu i Joksa će od nedelje svojom numerom i izražajnim nastupom da šarmira evropsku i svetsku publiku u Azerbejđanu i da tera narodu suzu u oko u trci za što boljim plasmanom i zaradom.
Moram priznati da mi je spot numere '' Nije ljubav stvar '' namenjen gluvonemim osobama naježio kožu i izazvao poplavu intenzivnih emocija, što znači da je dobar.

joksa je jedan sebični magarac-što tog klinca nije poveo u baku... :unic:
Korisnikov avatar
By bern
ako ne lažu mene, ni ja vas neću: ne može zbog pravila (jer nije nastupao sa njim kad je pjesma objavljena).
Korisnikov avatar
By deran
onda povlačim napisano...

šteta...

(ali ipak...zar klinac nije mogao da putuje,pa makar i ne nastupao... :hmm: )
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma ko zna ko je sve o državnom trošku otputovao tamo, samo što se ne spominje.
Mi znamo samo ono što nam serviraju preko tzv. javnog servisa. A ko sve zvanično i nezvanično šeta dupe po Azerbejdžanu na teret poreskih obveznika - znaju samo oni i Sveti Petar. Hohštapleri i secikese su to.
:yes:
Korisnikov avatar
By constantine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2381714#p2381714]deran napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2381168#p2381168]*deni* napisao:[/url]Što je bilo daleko, došlo je blizu i Joksa će od nedelje svojom numerom i izražajnim nastupom da šarmira evropsku i svetsku publiku u Azerbejđanu i da tera narodu suzu u oko u trci za što boljim plasmanom i zaradom.

joksa je jedan sebični magarac-što tog klinca nije poveo u baku... :unic:
meni je klinac mnogo sladak :)
Korisnikov avatar
By *deni*
To što je napuderisao grudi ne mora da znači da je pederastičan, mada sasvim sigurno jeste. Ali, napuderisane grudi kao takve nisu siguran pokazatelj za to.
U svakom slučaju, Joksa je najverovatnije biseksualac, pošto je uspešno taslačio i žene, ima kćer i tako to.
Znači, mislim da je najtačnije reći za njega da je biseksualac.
:yes:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!