Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Herald
Bravo Ivane, braaavooooo! Krenuo sam da isparavam, svaka cast!

Korisnikov avatar
By Herald
Sanja i Nevenu sto hitnije izbaciti, konstantno su neprijatne.
By Simor
Ja ne znam najbolje da slušam muziku, a da ne gledam sliku, tako da meni MTV-jevski Sarini nastupi baš prijaju (jedino mi, na momente, ima malo neprijatan glas; mnogo mi više uhu prija Mirna).

A Ivan pevao Fredija Merkjurija. A? A? :pervert:
By Sixto
Ja to cudo pocnem da gledam i onda pocnu trnci niz ledja da mi gamizu, pa se okrenem, sednem na yt i pustim The voice Uk i uzivam...
Korisnikov avatar
By spliff
da ima pravde, prvo bi ispali ovi momci
nijedan od njih nije bash neki pevach
By Sixto
Uf sta bi ja radio tom decku... pa nije svestan...
By Simor
Ovo je tema o muzičkim, a ne o seksualnim uzbuđenjima. Ivan treba da probudi ono uzvišeno, tanano, neuhvatljivo u tebi, a ne pimpek. :smug:

:federi:
By Sixto
PA budi on u meni uzviseno.
Ja bi njega da mi peva u kupatilu svako jutro. I natero bi ga da napise mami i tati telegram 'Dragi moji, ja se udo, tacka. Posaljite mi solju za kafu, tacka. Sobu mi zakljucajte, ne dajte sestri da napravi od nje ormar za cipele, tacka.'
Korisnikov avatar
By Mars
Pogledam samo sta mi okacite ovde, i samo mogu da konstatujem da mi se NISTA sto je do sada otpevao taj Ivan ne sviđa. Ni onaj Caruzo ni onaj Luis ni ovaj Freddie.

Kako krene da peva ja jedva cekam da zavrsi, a ova iscenirana bacanja po i okolo fotelje su mi bila posebno degutantna.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Mislim da su do sada ostali prilicno dobri pevaci, samo mi i dalje smeta sto je lose ozvucenje, matrica nadjacava glas i guta ga. Donekle su zapravo prosecni, ali su jos mladi, a Srbija nije zemlje od 100 miliona stanovnika da bi producirala neznamkoliko pevackih wunderkindova...

Moj favorit je i dalje Nevena, ne zato sto se lomi na bini kao Sara ili sto nepogresivo peva kao Mirna, vec sto odgovara nekom mom senzibilitetu i ima potencijal jedne vanserijske zvezde. :aleksandraradovic:
Trebala bi da otpeva nesto od Björk!
By Kragi
Ja je volim zbog aristokratske beline i tena koji ima. Mada, moguce je da je to zato sto nije jela somborsku fetu i sremski kulen.
Plus, odusevljava me njeno poreklo i to sto je na njega ponosna. :D
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa malo su je preforsirali u startu bas zbog tog njenog porekla (da zajdi i vidovdani), sto nju garant i ne interesuje previse, ali ima problema sa odabirom pesama koje joj stvarno leze.
Korisnikov avatar
By IriS
^ dok je ona sinoć izvodila pesmu Euphoria, ja sam doživela težaaaaak oblik transfera neprijatnosti. i zbog pevanja, a tek zbog nastupaaaa qq :kesa:
Korisnikov avatar
By IriS
i dalje sam opasno ucveljena što je Saška ispala.
ne znam samo što to mene toliko pogadja, al eto. :shrug:
By Kragi
Nevena i Sara kupe oko 60ak posto glasova publike. Nevena oko 28%, Sara oko 26%. Svi ostali su u procentu od 5 do 8 posto i bukvalno im je svaki glas bitan jer su razlike bas male. :D
By Kragi
Hocu da kazem da stvari stoje tako da ni Nevena a ni Sara nikada nece otici u duel a i ako se desi mislim da bi jedino ona Mirna mogla da bude konkurencija. Nju su jednom sacuvali pa su joj sanse smanjene.
Pobednika ce odluciti verovatno publika koja je glasala za kandidate koji su ispali ili ce tek ispasti.
Mozda cu pogresiti ali ce ili Sara ili Nevena pobediti jer svaka od njih ima vise glasova nego ostali zajedno maltene.
Korisnikov avatar
By IriS
obzirom da su žene neuporedivo bolje od muškaraca, ove godine, koja god da pobedi meni će da bude milo. (dobro lažem, najmanje milo će mi biti Nevena da pobedi. ne mogu ja ta mrtva puvala...teško za varenje)
Korisnikov avatar
By Sunce
nisam pogledao niti jednu emisiju prvog glasa srbije, mame mi.
Korisnikov avatar
By starsailor
ma ziri je sranje. kao ljute se na publiku a izbacili sasku.
mozda mirna ima glas, ali saska je pesmu u duelu otpevala sa toliko emocija...

jasno je da produkcija forsira saru,a kosovo je srbija nevenu.
sara ima harizmu ali ne i bas neki wow glas. ne znam sta oni misle, mozda da ce napraviti srpsku natali dizdar, ali to je nemoguce. natali ima glascinu. a i sve te devojke iz hr. idola ako se potsetimo napravile su ok karijere.

ja mislim da ce narod/produkcija polako izbacivati jake glasove da bi pobedila ili sara ili nevena.
Korisnikov avatar
By Waldorf
ma mater im baš. jbt, saška je juče razbila obe pesme, ali ono, potpuno. još je 'one night only' pevala težu (dženifer hadson) verziju i oduvala. mislim, bzvz. duvači..
By Kragi
@Acid
to je Nevena naravno :D
Korisnikov avatar
By IriS
Sara ima specifičan glas, a ja, pošto sam već 20 godina fan grupe The Cranberries, prosto volim specifične glasove i nimalo mi ne smeta. ni u kom pogledu mi ne smeta.

ali glas koji mi se ipak najviše svidja je Saškin. prosto može sve da otpeva i to sve ODUVA!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!