Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by deranPa kao postoji, ali nije radjen posebno za pesmu nego iz kadrova filma.
(jel postoji originalni video,ili je to ovo...?)
Originally posted by MarsMeni je ova pesma medju top trash pesmama:D
''
Originally posted by Marsa ček-iz kog filma-nemoguće da je iz "zvezda je rođena",pa nemoguće da to ne bih zapazio...
Originally posted by deranPa kao postoji, ali nije radjen posebno za pesmu nego iz kadrova filma.
(jel postoji originalni video,ili je to ovo...?)
Zanimljivo, kad kažeš Amerikancima koliko je ta pesma voljena kod nas - oni se čude.
Originally posted by Marsa ladno je mogla još...
U filmu je nije bilo. Nije bila ni na pratecem albumu "A Star Is Born", nego "Guilty" ali za taj spot jesu uzeti kadrovi iz filma.
Evo wiki šta kaže...
"Woman in Love", as the lead single, became one of the most successful songs of Streisand's music career. It spent a total of three weeks at the #1 position on the Billboard Hot 100 chart, Streisand's fifth (and last, so far) #1 on this chart.
I još stoji u kojim je sve zemljama bila #1.
Inače...znam neke koji u pesmi najviše vole onu 10sec note (i mnogi koji pokušavaju da pevaju tu pesmu prave grešku i fokus bace na taj deo)...a evo nečeg skoro duplo dužeg.
''
Originally posted by MISSingPuzzlePieceJu, kakvo iznenađenje, prvo pred kraj a onda i sam kraj posta
Ima ih 4. Ta pesma je tako moćna, kao droga. Znači, slušam je skoro godinu dana SVAKI dan više puta i stvarno sam nenormalna ali nije mi poglupela. I neće nikad. Te reči su moj život. Ali neću napisati njen naziv već drugu od te 4 pošto sam u takvom raspoloženju - Berlin / take my breath away Znači Mars![]()
Originally posted by MarsJa nisam napisala to za take my breath away ali i ta mi je pesma jednako dobra ko ta (MOJA) i stvarno je za SVA vremena. Ko zna koliko puta sam i nju slušala
Originally posted by MISSingPuzzlePieceJu, kakvo iznenađenje, prvo pred kraj a onda i sam kraj posta
Ima ih 4. Ta pesma je tako moćna, kao droga. Znači, slušam je skoro godinu dana SVAKI dan više puta i stvarno sam nenormalna ali nije mi poglupela. I neće nikad. Te reči su moj život. Ali neću napisati njen naziv već drugu od te 4 pošto sam u takvom raspoloženju - Berlin / take my breath away Znači Mars![]()
![]()
![]()
Mislim da ni meni neće nikad da dosadi. A kad nekad slučajno naiđe na nekoj radio stanici...nirvana, trenutna, ma kako sam se napeto osećao do tada.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!