Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Ulix
Originally posted by antibiotic
zena ne moze da dodje do daha,
ko da je pretrcala maraton pre pevanja.
Pa dobro, nema kondicije, dugo nije imala žive nastupe, a još manje ovoliko njih nanizanih jedan za drugim.

Ali je super otpevala u X-factoru. Meni se čak više dopala ta verzija od studijske.

I izgleda fenomenalno! :merlinka:
Korisnikov avatar
By Seaman
Konacno sam poslusao povratnicki album "I look to you". Inace obozavam njenu muziku, njen glas mi bas prija.

Album mi se dopada, nije na nivo onih ranije, ali moze da prodje. Drago mi je da je uspjela da se otrgne od droge i Bobija. :D Moj favorit Call you tonight :love:

Drzim joj fige za predstojecu turneju koja pocinje 9.12 u hladnoj Rusiji ( preciznije u pitanju je Moskva) ,a zavrsava se u Helsinkiju 10.06.2010

Whitney, Whitney
Korisnikov avatar
By Seaman
''

Mogla je izdvojiti malo vise novca za spot, ali ajde..:zvizdi:
Korisnikov avatar
By Seaman
Povlacim ono sto sam rekao gore, ipak je album odlican. Sve bolji sto ga vise slusam. :love:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by AbD

evo danas sam u austriji kupio album i baš mi je sweet i divan... glas joj je stradao ali emocije i način kako ih donosi u pjesmu nisu. čak i ovako ranjenog glasa ona je i dalje velika pjevačica i velika zvijezda.
ovo si bas lijepo srocio :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!